![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (35) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 3 2025, 22:58 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הדבר היחיד שיכולתי לחשוב עליו באותו רגע היה רק עד כמה שאני אוהב אותו.
"אני לא יודע איך אתה שלי, ואיך אתה מגיע לי, אבל.. תודה על זה" אמרתי "ובסדר, אני עדיין רוצה לנסות" הוספתי אחרי דקה -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2025, 22:58 PM
|
||
צונזר
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2025, 23:00 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אני שלך ואתה כל כולך שלי" אמרתי.
התחלתי לנשק אותו ברעבתנות. "אל תדאג, יהיה בסדר" נישקתי את צווארו ונשכתי את אוזנו. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2025, 23:01 PM
|
||
גבריאל היה עדין כמו שהבטיח וזה היה מושלם.
לאחר מכן שכבתי בזרועותיו ער, פחדתי להירדם להתעורר ולגלות שהכל היה חלום. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 3 2025, 23:03 PM
|
||
עטפתי אותו בזרועותי ראשי על שערו.
"הכל טוב טדי?" לחשתי לו. אהבתי את הבחור הזה בכל ליבי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2025, 23:09 PM
|
||
"הכל..מושלם." עניתי, ואז הבנתי עד כמה שזה נכון.
הרשיתי לעצמי להירגע, כי הוא ממש פה. נישקתי אותו פעם אחרונה ולחשתי "לילה טוב" לפני שנרדמתי בזרועותיו -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
|
||
הרשיתי לעצמי להירגע, כי הוא ממש פה. נישקתי אותו פעם אחרונה ולחשתי "לילה טוב" לפני שנרדמתי בזרועותיו -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
|
||
|
|
פורסם ב: Feb 3 2025, 23:12 PM
|
||
אימצתי אותו אלי והנחתי יד תחת ראשי.
נרדמתי למראה הגבר היה בעולם והוא היה שלי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2025, 23:23 PM
|
||
התעוררתי בתחושה ריקה.
הסתובבתי וגבריאל לא היה לידי. קמתי בבהלה מנסה לחשוב אם חלמתי את הלילה. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 3 2025, 23:23 PM
|
||
נכנסתי אל החדר עם מגש ארוחת בוקר, טדי בדיוק קם.
הוא הביט בי בהקלה. "נבהלת אהוב שלי?" הנחתי את המגש. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2025, 23:29 PM
|
||
רצתי אליו, רוצה רק להרגיש אותו שוב בין זרועתיי
"מה חשבת לעצמך?!" שאלתי ולא חיכיתי לתשובה וישר נישקתי אותו -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 3 2025, 23:30 PM
|
||
"בוקר טוב לך נסיך שלי" לחשתי לו.
"חשבתי לעצמי שתרצה ארוחת בוקר כשתקום, אני מבין שאתה מעדיף לאכול אותי לארוחת בוקר" צחקתי ונישקתי אותו. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2025, 23:49 PM
|
||
הסמקתי "טוב אם כבר הבאת אוכל, אז בוא נאכל" התחמקתי מתשובה
"מה הבאת?" עשיתי עצמי מתעניין במגש -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 3 2025, 23:49 PM
|
||
"לאא" אמרתי, תפסתי בידו ומשכתי אותו אלי.
"אל תתבייש, אתה לא צריך לא ממני" לחשתי. הצמדתי אותו אלי ונישקתי אותו. "נתחיל מחדש" אמרתי. תפסתי אותו בזרועותיי והנחתי אותו על המיטה, נשכבתי לידו. "תעצום עיינים" אמרתי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |