![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (35) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 3 2025, 23:50 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אוקיי" אמרתי בחיוך מהסס
עצמתי עיניים בחשש, מנסה להבין מה הוא הולך לעשות -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2025, 23:56 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
"מעולה" לחשתי.
חיכיתי שהוא ינשום מעט ואז נישקתי אותו קלות. "בוקר טוב בייבי" אמרתי לו. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 00:09 AM
|
||
"בוקר טוב אהובי" עניתי בחיוך ענק
"אז מה בתוכנית להיום?" שאלתי -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 00:10 AM
|
||
"קודם כל, ארוחת בוקר
שהואלתי בטובי להכין לך אחרי שסיימתי את מטלות הבוקר שלי" אמרתי. קמתי והבאתי את המגש לידו. נישקתי אותו בחום, "בתאבון בייב" אמרתי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 10:37 AM
|
||
נישקתי אותו קלות , ואז קלטתי
"רגע מה, אתה לא אוכל איתי?" שאלתי -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 10:38 AM
|
||
"אכלתי כבר, והאמת?
אני מעדיף לצפות בך" הבטתי בו במבט רעב. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 10:43 AM
|
||
"אה באמת? " הסתכלתי עליו בחיוך שובב "טוב אוקיי" אמרתי
טבלתי את האצבע שלי בקצפת שהייתה על פנקייק ולקקתי אותה באיטיות "טוב.. אז ממה אני אתחיל?" שאלתי את עצמי כאילו בהתלבטות -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 10:44 AM
|
||
"היית אומר לך שמימני, אבל נשמור את זה לקינוח" צחקתי בקול.
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 10:53 AM
|
||
הסתכלתי עליו במבט של 'באמת אמרת את זה עכשיו?'
"שום בעיה" אמרתי והתחלתי לטרוף את כל מה שהיה במגש. תוך שתי דקות סיימתי "עכשיו אפשר קינוח?" -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 10:55 AM
|
||
"חשבתי שלעולם לא תבקש" התנפלתי עליו ונישקתי אותו עמוקות.
הוא נאנח בפי מה שגרם לי להתלהב יותר. נשכבתי מעליו כשאני מנשק אותו מעביר את לשוני בפיו וטועם אותו. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 11:08 AM
|
||
תחושת חום הציפה אותי כשגופי נצמד לשלו,
והנשיקות שלנו נעשו עמוקות יותר, מלאות תשוקה ורצון להתקרב עוד יותר. "גב.." -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 11:09 AM
|
||
"נתתי לך לאכול בשקט" רטנתי בחיוך.
הרמתי את ראשי לעיניו. "מה יש?" שאלתי -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 11:14 AM
|
||
"אני שונא לעשות את זה, אבל אני סוג של מאחר להורים שלי..."
אמרתי הוספתי בלבי 'ולאליזבת' -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 11:15 AM
|
||
התנתקתי ממנו בפרצוף חמוץ.
קמתי ומשכי אותו אלי לחיבוק ארוך. "תן לי לפחות למלא מצבור" לחשתי לתוך כתפו. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 11:16 AM
|
||
חייכתי לעצמי
"כאילו שאני יכול להגיד לזה לא" צחקתי -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |