![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (35) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 16:57 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
"טוב שנזכרת לשאול" צחוק עמוק התפרץ ממני.
"כן מותר, בוא כבר אני צריך אותך" לחשתי. רצנו אל האוורות ודהרנו משם. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 17:14 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגענו לטירה והחזרנו את הסוסים לאורוות.
השארנו אותם כמו שהם עם הציוד ונכנסנו לטירה מהכניסה של המשרתים. ברגע שהיינו בתוך הטירה תפסתי אותו מהרגליים בלי אזהרה מראש והרמתי אותו. "שששש" השתקתי אותו כשהוא ניסה לדבר והלכתי אל המטבח. פתחתי את הארון של האלכוהול, הוצאתי בקבוק שמפניה ומיהרתי אל החדר לפני שמישהו ישים לב אלינו. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 17:14 PM
|
||
צחקתי כשטדי נשא אותי בזרועותיו.
הגענו לחדר והוא הניח אותי, לקחתי ממנו את הבקבוק שהוא סחב מהמטבח הנחתי אותו על הרצפה והתנפלתי עליו בנשיקה עמוקה. "עשיתי את זה בייב" אמרתי לתוך שפתיו. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 17:20 PM
|
||
"עשית את זה" הסכמתי איתו בחיוך "לא היה לי ספק לשניה"
נשקתי אותו שוב, ידיי עוברות על החולצה שלו ופותחות את הכפתורים הסגורים "היית מדהים" אמרתי -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 17:24 PM
|
||
"אני חושב שמגיע לי פרס על זה" לחשתי.
הסרתי ממנו את החולצה ונישקתי את גופו ברעבתנות. לפתע טדי נגע בבטן שלי התכווצתי בכאב -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 17:28 PM
|
||
ישר עצרתי "בייב? מה קרה?" שאלתי בלחץ
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 17:30 PM
|
||
"הכל בסדר" לחשתי
מששתי את הבטן שלי בכאב. "או שלא" קמתי במהירות ורצתי להקיא בשירותים. כשהתכופפתי ראיתי דם, שיט. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 17:41 PM
|
||
מיהרתי אחריו ופתחתי את הדלת בתנופה
התכופפתי לידו וראיתי את הדם "פאק." הנחתי את ידי על גבו "זה בסדר, אתה בסדר" אמרתי גם לי וגם לו. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 17:54 PM
|
||
"אני חושב שהרגע הקאתי דם, אז נראה לגבי הבסדר" לחשתי.
הסתובבתי, סוף סוף גל ההקאות פסק. "נראה לי שהמכה שהחאלה הביא לי פגעה במשהו" השתעלתי וירקתי דם. "סליחה בייב, לא התכוונתי להרוס לנו את החגיגה" -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 18:01 PM
|
||
הוא רציני? הוא באמת מתנצל על זה?
"שלא תעיז להתנצל " אמרתי. לקחתי מגבת וניקיתי אותו לאט לאחר מכן הרמתי אותו בזהירות, משתדל לא להכאיב לו, והעברתי אותו אל המיטה בעדינות. מזגתי לו כוס מים ואמרתי " אני הולך לקרוא לעזרה, תישאר פה" נישקתי אותו על המצח ויצאתי מהחדר -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 23:19 PM
|
||
"טדי לא, מה יאמרו?" שאלתי לאוויר.
ניסיתי להירגע, אבל הבטן שלי ממש כאבה עצמתי עיינים בכאב. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 23:52 PM
|
||
מיהרתי למגורים של הצוות, לחדר של הרופא.
דפקתי דפיקה מהירה על הדלת ופתחתי. בפנים ישבו הרופא והשוליה שלו "היי תומאס, " אמרתי לו "יש מצב שאתה בא רגע?" ניסיתי להישמע טבעי -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 4 2025, 23:56 PM
|
||
המתנתי, הרגשתי גל בחילה נוסף.
זחלתי לעבר השירותים והקאתי שוב, הפעם הכל היה דם. ראיתי מטושטש, הכל היה שחור סביבי וראשי כאב. "טדי" מצאתי את עצמי ממלמל. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2025, 00:02 AM
|
||
בשניה שיצאנו מהחדר של הרופא תפסתי בידו ומשכתי אותו לכיוון החדר שלי
"טדרוס! מה הולך?" הוא צעק תוך כדי שגררתי אותו במסדרון "אני חייב את העזרה שלך. אתה כבר תראה כשניכנס" התנשפתי ופתחתי את הדלת ---- עבר את התיקונים הנדרשים. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 5 2025, 00:08 AM
|
||
כבת התחלתי לאבד הכרה, ואז זה היכה בי.
"שיט" מלמלתי. הניתוח שעברתי שנה שעברה. הוא כנראה בעט לי בכליה החאלה הזה. ניסיתי לא להתעלף כדי לתת לרופא את המידע -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |