![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (35) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 5 2025, 00:11 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"גב!" קראתי בלחץ כשהוא לא היה במיטה כשנכנסנו
רצתי לשירותים, הוא היה שם על הרצפה "תומאס, בוא, הוא כאן!" צעקתי לו שיבוא -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2025, 00:14 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
פתחתי את עיניי לרגע מצמצתי.
"אני חולם או שאני רואה את החתיך שלי?" שאלתי בחיוך. התקפלתי בכאב וירקתי דם שוב. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2025, 00:24 AM
|
||
"תומאס, תעשה משהו!" צעקתי לו ותפסתי ביד של גבריאל
"היי, הכל יהיה בסדר. תחזיק מעמד רק עוד קצת" התחננתי תומאס התכופף ובחן אותו "אני אצטרך שתעביר אותו למיטה כדי לדעת בוודאות" הוא אמר -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2025, 00:25 AM
|
||
טדי סף אותי בזרועותיו.
"אני אהיה בסדר בייב" לחשתי לאוזנו. "תומאס נכון?" שאלתי את הרופא. הוא הנהן. "שנה שעברה עשיתי ניתוח כליה כנראה לפתחו לי התפרים" אמרתי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2025, 00:29 AM
|
||
מה? הוא עבר ניתוח?
הנחתי אותו בעדינות על המיטה וזזתי כדי לתת לתומאס לראות "אני מבין.. אני הולך להוריד לך חולצה" הוא הודיע לו והתחיל לפתוח את הכפתורים הסתכלתי עליהם מהצד בלחץ והלכתי מצד לצד "מה אתה חושב?" שאלתי את תומאס "אתה יכול לתקן את זה?" -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 5 2025, 00:35 AM
|
||
"אין צורך תומאס, התפרים הפנימיים נפתחו, תביא אותי לרופא לניתוח" אמרתי.
הבטתי בטדי, וקרצתי לו. "אני אהיה בסדר כדי להיות שומר הראש שלך אל תדאג" אמרתי. ניסיתי לרמוז לו שלא יגלה עלינו. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2025, 00:45 AM
|
||
"זה בסדר גב, תומאס הוא חבר ילדות. הוא כבר יודע עליי" אמרתי לו, תומאס שלח אליו חיוך
"אל תדאג, שום מילה ממני." הוא אמר בחיוך וסיים לסגור את החולצה שלו "טוב אז עכשיו כל מה שנשאר לעשות זה לקחת אותך ללמטה. אבל אני לא בטוח איך נעשה את זה בלי שתיפגע עוד יותר" הוא אמר -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 5 2025, 00:46 AM
|
||
חייכתי לטדי והושטתי יד לאחוז בידו.
"אני יכול לנסות ללכת" אמרתי. ניסיתי לקום ובטן התפוצצה מכאב. "או שלא" נשמתי עמוק ונשכבתי בחזרה. "מה אומר נסיך החלומות שלי מוכן לעזור לעלמה במצוקה?" שאלתי את טדי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2025, 00:53 AM
|
||
"כמובן," חייכתי אליו והרמתי אותו בזהירות "אם אני מכאיב לך תגיד לי" ביקשתי
תומאס פתח לי את הדלת ויצא אחרינו נכנסנו אל החדר של הרופא תומאס החליף עם הרופא כמה מילים -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 5 2025, 00:57 AM
|
||
נשמתי בכבדות, האמת שעשיתי הצגה בשביל שטדי לא ילחץ.
אבל זה כאב, הרגשתי כאילו אני עולה באש. טדי הניח אותי על המיטה והחל להתרחק. הרופא היה עסוק אז תפסתי בידו. "מוכן להישאר לידי?" לחשתי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2025, 01:11 AM
|
||
"תמיד" לחשתי חזרה ונישקתי את ראשו כשהרופא לא שם לב.
הקפתי את המיטה ונעמדתי מצידה השני כדי לא להפריע הרופא אילחש את המקום עם קצת אלכוהול והתחיל את הניתוח הסתכלתי לגבריאל בעיניים והשתדלתי לחייך בשבילו -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 5 2025, 01:12 AM
|
||
הרופא הגיש לי אלכהול, "אני בסדר, זאת לא פעם ראשונה" אמרתי.
הרופא הנהן והתחיל לעבוד בשקט, נשארתי רגוע והתנתקתי מהכאב. כשסיים הוא חבש אותי. "תנסה לא להתאמץ כמה ימים בחורי" הוא אמר. "תודה אדוני אבל מבאת תפקידי מתי אוכל לחזור להתאמן?" שאלתי. "אני מאמין שהמינימום זה עוד שבוע" הוא אמר. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2025, 01:20 AM
|
||
הרמתי אותו שוב ולקחתי אותו לחדר.
ברגע שנכנסנו הנחתי אותו על המיטה והסתכלתי עליו במבט רציני "תגיד מה אתה מנסה לעשות?" שאלתי אותו בטון כועס "אתה באמת חושב שאני אתן לך לצאת מהמיטה בחודש הקרוב? איך אתה בכלל שואל אותו על שבוע? " הסתכלתי עליו ולא חיכיתי לתשובה "אולי תפסיק לסכן את עצמך? וגם מה זה הניתוח ההוא שדיברת עליו?" המשכתי -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 5 2025, 01:21 AM
|
||
גלגלתי עיינים ומשכתי אותו אלי.
הוא נפל לידי על המיטה, "פשוט תהיה בשקט, היינו באמצע לחגוג משהו" נישקתי אותו ברוך. העברתי יד בשערו הגלי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2025, 01:32 AM
|
||
לא יכולתי להתאפק נישקתי אותו חזרה
"אל תחשוב שרק בגלל שאתה עכשיו חולה אז אתה מקבל יחס מיוחד. אני עדיין מחכה לתשובות" אמרתי לו אבל עדיין לא יכולתי שלא לטבוע בעיניים שלו "שלא תעז לעשות את זה שוב " אמרתי בשקט -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |