![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (35) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 02:51 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"לא, אל תתנצל. זה בסדר.
אם להגיד את האמת, זה היה שינוי מרענן. העדפתי את זה בהרבה מ'הוד נסיכותך' . בבקשה, תמשיך" ביקשתי ואפילו לא הבנתי למה. למה זה כל-כך משנה לי? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 02:53 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
צחקתי בקול, "לא הכרתי אותך ככה טדי" הדגשתי את המילה האחרונה .
הוא חייך וסימנתי בליבי ניצחון. "אז.. אני מבין שיש חתונה" אמרתי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 02:56 AM
|
||
'טדי'
זה נשמע כל-כך... שונה, שהוא אמר את זה.. "אה, כן" עניתי, והחיוך די נעלם -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 02:58 AM
|
||
"סליחה, לא הייתי צריך, אני מתנצל" אמרתי.
"אני מבין כמה זה יכול להיות מתסכל שאתה לא מכיר אותה" הבטתי בעיניו. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 03:01 AM
|
||
הוא הראשון שזה מה שיש לו להגיד על כל העניין
הוא הראשון שבאמת מבין את הקטע. "כן, זה יכול להיות קשה... אבל אני עדיין הנסיך, ואני בכל זאת יורש העצר. וזה התפקיד שלי, אז אני שמח לעשות אותו " -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 03:03 AM
|
||
"את זה תספר למישהו אחר" אמרתי.
"אני ראיתי אותך, אתה היית כל כך כבוי" הבטתי בו וקיוותי שלא הגזמתי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 03:04 AM
|
||
"מה? מה זאת אומרת?" שאלתי
למה הוא מתכוון? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 03:07 AM
|
||
"אתה לא מוכן להתחתן איתה, אתה גם לא רוצה,
ואתה לא צריך לעשות את זה כי אתה חייב" אמרתי. "ולעזאזל אתה עומד להיות מלך, אין לך קצת בחירה על החיים שלך?" שאלתי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 03:10 AM
|
||
"זה ממש לא קשור ל'בחירה על החיים שלי!"
בתור יורש העצר, זה התפקיד שלי. וכן, אני כן צריך לעשות את זה כי אני חייב. ככה זה עובד!" התחלתי להתעצבן. הוא לא זה שגידלו מילדות לרשת את הכתר, והוא לא זה שיודע הכל על הארץ שלו, להשקיע את כל חייו בשביל זה. אז מי הוא שיגיד לי מה אני חייב ומה אני צריך?! -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 03:13 AM
|
||
"טוב, אז תתחתן עם אישה שאתה לא מכיר,
ותחייה אץ כל החיים שלך בהבנה שהם היו להיות יותר טובים" אמרתי. "אני מתנצל אם אני פוגעני, אבל אני חושב שמגיע לך יותר" הפטרתי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 03:19 AM
|
||
"אתה לא מבין את זה.
אני הולך להיות המלך הבא! אין פה בכלל שום מקום למחשבה על החיים שלי או על הרצונות שלי. התפקיד שלי זה לדאוג למדינה שלי, ולה בלבד. אין כאן מקום לחיים אישיים. החתונה עם אליזבת תביא הרבה רווחים למדינה. וחוץ מזה, היא דוכסית. לא יכולנו למצוא מישהי יותר טובה ממנה" את כל זה אמרתי בחדות, ואז נשמתי עמוק. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 03:24 AM
|
||
"אתה יודע" אמרתי ברוגע.
"פעם גם אני חשבתי כמוך, שהכל מגיע לממלכה ושאני אהיה אציל ואמות למען המלך. אבל אז אבא שלי מת בקרב, ומאז אני ברחוב ודואג לעצמי, אני נלחם על הנשימה שלי ואני חושב אבא שלי היה מוכן למות למען הממלכה, אבל היא לא עשתה כלום בשבילי כשהייתי חולה ברחובות אז נכון אולי אני לא מבין אבל אני חושב שמגיע לך לחיות את החיים שאתה בוחר" לא ידעתי למה סיפרתי לו את זה. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 03:28 AM
|
||
שתקתי. לא ידעתי מה להגיד
"תראה, קודם כל אני באמת מצטער על אבא שלך, כי אני בטוח שזה לא הגיע לו. ואתה צודק. אני לא אגיד שלא. אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שאני היורש עצר, ואין מה לעשות עם זה " -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 03:28 AM
|
||
"אתה לא יכול לומר פעם אחת לא?" שאלתי.
מקווה שהוא לא שם לב לתקווה בקולי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 03:31 AM
|
||
"זה לא העניין. כי גם אם אני אגיד לה לא,
תמיד תהיה אחת אחרת. עוד דוכסית, או עוד נסיכה.." עניתי -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |