![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (35) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 6 2025, 19:49 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
התנתקתי ממנו והבטתי בעיניו, הן בערו.
הנחתי ראש על חזהו. "אני מאוהב בך עד השמיים ובחזרה" אמרתי -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 6 2025, 20:19 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החזקתי את ידו וציירתי על גבה מעגלים עד שהוא נרדם.
"לילה טוב אהבה שלי" לחשתי ונשקתי את ראשו -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2025, 01:19 AM
|
||
נרגעתי בזרועותיו עד שנרדמתי לבסוף.
הוא היה מושלם מבחינתי, והוא היה הכל בשבילי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2025, 01:32 AM
|
||
הוא היה כל-כך יפה, איך שהוא נשם בעדינות, ופניו היו כל-כך שלוות.
לא יכולתי להסיר את מבטי ממנו. "אתה לא רק חלק מהחיים שלי," לחשתי בשקט כדי לא להעיר אותו "אתה כל החיים שלי" בסופו של דבר נרדמתי לידו, כשידי עדיין בידו. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2025, 01:46 AM
|
||
התעוררתי למראה היפה בעולם,
טדי ישן בשלווה פיו מעט פתוח, ריסיו הארוכים מטילים צל על לחיו. חייכתי, הוא היה כל כך יפה, לא התאפקתי, נישקתי אותו קלות על הלחי כדי לא להעיר אותו ופשוט בהיתי בו. הייתי מוכן להישאר כאן כל החיים. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2025, 01:50 AM
|
||
התעוררתי מול עיניים ירוקות בהירות ענקיות שהסתכלו עליי ונבהלתי
"אלוהים, גב.. הבהלת אותי " אמרתי בחיוך והזדקפתי במיטה "כמה זמן אתה כבר ער?" שאלתי בהרמת גבה -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 7 2025, 01:55 AM
|
||
"בוקר טוב גם לך יפיפייה נרדמת" לחשתי.
ניסיתי להתיישב, זעקת כאב נפלטה ממני. עצמתי עיינים בכאב. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2025, 02:04 AM
|
||
שנאתי לראות אותו ככה ועוד יותר שנאתי שאין לי איך לעזור לו
הנחתי יד על כתפו "שאני אקרא לתומאס?" שאלתי בדאגה וקמתי למזוג לו מים -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 7 2025, 02:05 AM
|
||
"תחזיר את התחת היפה שלך לכאן,
אני רוצה לנשק אותך תואיל בטובך להתכופף ולנשק את החבר שלך?" הבטתי בו בעיניים נוצצות -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2025, 02:10 AM
|
||
צחקתי והסתובבתי חזרה אליו
"מה אמרת לנסיך שלך עכשיו?" שאלתי בהרמת גבה והתקרבתי אליו עוד יותר צמצמתי את המרחק בינינו, התכופפתי אליו אבל לא נישקתי אותו הסתכלתי לתוך העיניים שלו וחייכתי, מתגרה בו. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 7 2025, 02:15 AM
|
||
"שהוד נסיכותו יביא לי את הגוף המושלם
ובמיוחד את התחת החטוב והיפה שלו אלי, ויואיל בטובו לנשק את החבר הפצוע שלו, ויש לצין חתיך אש, נשיקת בוקר טוב" הנחתי את ידי על התחת שלו וקירבתי אותו אלי. "מה אתה אומר על הרעיון הזה ביב?" לחשתי בקול עמוק. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2025, 02:22 AM
|
||
עברה בי צמרמורת למשמע קולו
לעזאזל. הלך עליי. "אני חושב שאני אוהב אותו " עניתי בחיוך, לא מסיט את המבט -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 7 2025, 02:30 AM
|
||
"אה כן?" קולי היה עדין צרוד,
הרמתי יד את לראשו ודחפתי אותו אלי. נישקתי אותו לעומק מעביר את לשוני בפיו, ידיי מחבקות אותו ומצמידות אותו אלי כאילו יש בכוכן להכניס אותו תחת עורי ולהשאיר אותו שם. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2025, 02:37 AM
|
||
התחושה שלו בתוכי הייתה ממכרת, ולא יכולתי להפסיק.
לא רציתי להפסיק. כל מה שרציתי היה להישאר שם לתמיד, איתו, ולשכוח מהכל. באותו הרגע לא היה אכפת לי מכלום, גם לא מהדפיקות שנשמעו מכיוון הדלת. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 7 2025, 02:42 AM
|
||
התנשפתי, "שיט טדי הדלת" לחשתי.
אבל לא רציתי להפסיק, לעולם לא. "אני אוהב אותך" לחשתי לאוזנו. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |