![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (35) « ראשון ... 33 34 [35] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 8 2025, 22:59 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
"נולדתי מוכן" התקרבתי אליו והנחתי נשיקה קטנה על שפתיו.
"הולכים על זה בייבי" צחקתי בקול. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2025, 23:04 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצחוק שלו הרגיע את עצביי המתוחים והזכיר לי לנשום
"אני כל כך אוהב אותך " אמרתי ונשקתי אותו שוב חציתי את החדר ופתחתי את הדלת "שנצא?" שאלתי -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2025, 17:04 PM
|
||
"אחריך אהוב שלי" לחשתי.
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2025, 23:12 PM
|
||
יצאנו מהחדר וירדנו לקומה התחתונה
"אתה רוצה לחטוף משהו לארוחת בוקר לפני הפגישה?" נעצרתי והצבעתי על דלתות הטרקלין הסגורות "היא תהיה ארוכה..." -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2025, 23:29 PM
|
||
"לא אני בסדר,
בוא נעה את זה אני גאה בך ומאחוריך בייב" הבטתי בו במבט אוהב. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 27 2025, 06:00 AM
|
||
חייכתי חזרה לעיניו הנוצצות והבטן שלי עשתה היפוך "כן, אוקיי. תודה.."
המשכנו ללכת והגענו לחדר הישיבות. נשמתי עמוק ועצמתי את עיניי בלחץ. אני יכול לעשות את זה. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Apr 27 2025, 06:02 AM
|
||
לחצתי את ידו לפני ששחררתי אותו והנחתי יד על ניצב חרבי.
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 27 2025, 06:08 AM
|
||
העפתי בגב מבט אחרון ופתחתי את הדלת.
בתוך החדר ישב היועץ המלכותי עם המזכירה שלו, ועוד כמה שומרים. " הוד מלכותך, בוקר טוב " הוא בירך ושניהם ישר נעמדו "בוקר טוב," בירכתי חזרה והשתדלתי לחייך -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Apr 27 2025, 06:09 AM
|
||
לאחר שטדי חתם על כמה מסמכים יצאנו משם.
"אני רשמית שומר הראש שלך בייבי" חייכתי אליו. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 27 2025, 06:12 AM
|
||
הסתכלתי עליו ובערתי מאהבה "כן, נכון.."
אבל זה אומר שעכשיו אני צריך לדבר עם ההורים שלי. חיוכי דעך ונשמתי לרגע לפני שהרמתי את ראשי שוב "שנלך?" שאלתי בחיוך מעושה -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Apr 27 2025, 06:14 AM
|
||
"אתה לא חייב לעשות את זה היום אם אתה לא רוצה,
אני יכול לחכות לך כמה זמן שתצטרך" נישקתי את ידו בדיסקרטיות. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 27 2025, 06:16 AM
|
||
עד כמה שרציתי לענות בחיוב להצעה הזאת.. אבל לא.
אני לא יכול להמשיך לדחות את זה. נדתי בראשי "לא. אני מסיים את זה היום." -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Apr 27 2025, 06:20 AM
|
||
"אני גאה בך בייבי ואני מאחוריך"
חייכתי אליו. "הייתי מת לנשק אותך עכשיו" לחשתי לו. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |