![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (35) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 15:16 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחרי הפגישה עם אליזבת חזרתי לארמון וישר הלכתי לספרייה.
הייתי צריך לחשוב. בשקט. פתחתי את אחד הספרים ושקעתי בו בלי לשים לב לשאר העולם -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 15:20 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
חזרתי למטבח, מרתה הביטה בי.
"לך לסדר את הספרייה" היא אמרה. הנהנתי ויצאתי משם, המקום האהוב עלי בארמון חוץ מהאורווה ואולם הסייף הייתה הספריה העצומה היא השתרעה לגובה 2 קומות ומלאה במדפים, נכנסתי בשקט ועליתי היישר לקומה השנייה, התחלתי לסדר שם את כל הספרים, לפתע הבטתי מעבר למעקה וראיתי אות. טדי ישב שם שקוע בספר הבעת הנאה שלווה הייתה על פניו חייכתי, לבסוף הסטתי את מבטי והמשכתי לסדר. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 16:37 PM
|
||
ניסיתי להתרכז בספר אבל לא הצלחתי.
לבסוף קמתי ויצאתי מהספריה פונה לחדר שלי התחלתי להתארגן לשינה כשמחשבותיי נודדות חשבתי אם זה שווה את ההקרבה או לא בכל מקרה הוא כנראה לא באמת אוהב אותי חשבתי. נכנסתי למיטה בעודי חושב על הכל לבסוף נרדמתי -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 16:46 PM
|
||
סיימתי לסדר את הספרייה, הבטתי מעבר למעקה והוא כבר לא היה שם.
חזרתי לחדר שלי והלכתי לישון. נכנסנו לקלחת שלהכנות לקראת הנשף כך שלא יכלתי אפילו לחשוב הערב הגיע ולבשתי את החליפה של המלצר. נשמתי עמוק ויצאתי לכיוון האולם. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 16:51 PM
|
||
האולם היה מלא באורחים ואנשים חשובים,
וזה היה התפקיד שלי לעבור בינהם ולדבר עם כולם, בזמן שאליזבת מתהלכת לידי ורק מחייכת. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 17:02 PM
|
||
מזגתי שמפניה לרוזן ולדוכסית, ללורד, וגבירה.
לפתע עצר אותי אדם בגיל העמידה. "קלמרונט?" הוא שאל. הבטתי בו "כן אדוני" עניתי. "הכרתי את אביך, הוא היה לוחם אמיץ" הוא אמר. "תודה אדוני" אמרתי. "האם אתה טוב כמוהו?" הוא שאל. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 17:12 PM
|
||
בזמן שלחצתי ידיים עם שר האוצר
ראיתי בזווית העין ראיתי את גבריאל מדבר עם הדוד שלי ומחייך ניערתי את ראשי מהמחשבות והתרכזתי. לא. הערב לא יהיו עוד עניינים כאלה. אסור שזה יקרה. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 17:18 PM
|
||
הסמקתי מעט, "לעלום לא אגיע לרמה שלו, אבל אני מאמין שאני טוב" אמרתי.
"ובכן, מה דעתך לבוא למבחן כדי להיכנס לטירונות משמר הכבוד?" הוא שאל. עיניי נצצו , "אני מאוד אשמח אדוני" אמרתי. "מעולה אראה אותך ביום שלישי הבא במצודת האבירים" הוא אמר. "אני מאוד מודה לך אדוני" אמרתי ופניתי משם. לא שמתי לב לאן אני הולך והגעתי למקום שניסיתי להתחמק ממנו. הבטתי ישר בעייניו של הנסיך. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 17:21 PM
|
||
העיניים הטורקיז שלו חישמלו אותי וקפאתי לרגע.
לא הצלחתי להסיט את מבטי ופשוט בהיתי בו לא, זה לא יכול לקרות עכשיו. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 17:23 PM
|
||
התעשתי מייד, "שמפניה, הוד נסיכותך?" שאלתי אותו.
מנסה להסתיר את ליבי הדופק במהירות על. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 17:26 PM
|
||
הצלחתי להנהן בקושי והושטתי יד כדי לקחת את הכוס,
ובתנועה אחת לא נכונה נשפך עליי חצי מגש של כוסות שמפניה. שיט. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 17:31 PM
|
||
"אני ממש מתנצל הוד נסיכותך, לא התכוונתי" התחלתי לגמגם.
הנתי את המגש בצד והתנצלתי שוב. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 17:34 PM
|
||
"לא..זה בסדר" עניתי
"אני חושב שאני אלך לקחת כמה מטליות מהחדר עובדים" אמרתי בשקט בלי לחשוב והלכתי -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 17:36 PM
|
||
עקבתי אחריו, הוא היה בשירותים.
"אני ממש מתנצל לא הכוונתי" הוא ניסה לנגב את החולצה, למרבה המזל החליפה לא ניזוקה. הוא הסיר אותה וניסה לנגב את החולצה ללא הצלחה. "תן לי" אמרתי וניגשתי אליו. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 17:54 PM
|
||
הוא התקרב, להתחיל לנקות את החולצה
ואני הפסקתי לנשום. ניסיתי להסתיר את הרעד שעבר בי "זה בסדר, באמת. אני הפלתי את הכוסות " ניסיתי להגיד בקול יציב -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |