![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (35) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 17:56 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
התרכזתי בחולצה, "אולי אתה יכול להוריד אותה לשנייה?" שאלתי.
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 17:58 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסמקתי אבל התחלתי לכפתר את החולצה והורדתי אותה.
הייתי בלי כלום ממתחת לחולצה, והגשתי לו אותה והתחמקתי מהמבט שלו. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 18:00 PM
|
||
העברתי את החולצה ממש טיפה תחת זרם היים ואז הנחתי אותה ליד האח הקטנה שתיתיבש.
זרתי לעמוד לידו והבטתי בו, ולרגע התחרטתי שאמרתי לו להסיר את החולצה כי הוא היה נראה מידי טוב. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 18:03 PM
|
||
"אז... ראיתי שדיברת עם דוד של " אמרתי
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 18:06 PM
|
||
הנהנתי, "כן הוא הציע לי לבוא למבחן בשביל טירונות למשמר הכבוד" אמרתי.
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 18:09 PM
|
||
"מה?!" שאלתי
"מה זאת אומרת?! אבל כבר יש לך עבודה פה! אתה..אתה..אתה לא יכול פשוט לעזוב באמצע!" הייתי נסער ולא ידעתי להסביר למה הוא בסהכ משרת שיהיה אפשר להחליף בשניה -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 18:10 PM
|
||
חייכתי עוד יותר.
"למה זה יפריע לך לא לראות אותי?" התקרבתי אליו מעט. 'מה אתה עושה?' צעק לי המוח שלי. לא הקשבתי לו. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 18:15 PM
|
||
הייתי המום לשניה ואז הרגשתי את החיוך נמתח על הפנים שלי
העברתי יד בתלתלים שלו "יכול להיות.." מה עובר עליי? אני באמת צריך לצאת מפה, לחזור לנשף -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 19:14 PM
|
||
חייכתי והתקרבתי יותר.
"אמרת שאתה לא יכול אבל אתה יכול לדחוף אותי" אמרתי והתקרבתי קרוב יותר. הבטתי בשפתיו והרמתי את המבט לעיניו. "אבל אתה לא תעשה את זה" אמרתי בחצי חיוך. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 19:16 PM
|
||
רכנתי אליו ונשקתי אותו לשתי שניות
"לא אעשה מה?" שאלתי בחיוך מתגרה -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 19:19 PM
|
||
"אוי פשוט תסתום" תפסתי בפנים שלו ונישקתי אותו בחום.
עברתי לנשק את הלחי והצוואר שלו וחזרתי אל השפתיים. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 19:21 PM
|
||
מיקמתי את היד שלי על העורף שלו ונשקתי אותו בחזרה
"גב.." -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 19:23 PM
|
||
העברתי יד בכל הגב שלו, העור שלו היה חמים למגע.
"טדי..." החזרתי לו בעודי מתקדם לכיון הכיור, השענתי אותו על הכיור והמשכתי לנשק אותו. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 19:38 PM
|
||
"גב." עצרתי אותו והסתכלתי בעיני הטורקיז שלו
"אני באמת רוצה את זה." אמרתי "אבל פשוט לא עכשיו" -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 19:40 PM
|
||
חייכתי אליו.
"אוקי" אמרתי. התרחקתי ממנו ולקחתי את החולצה מעל האח, הלבשתי אותו וכפתירתי אותו. לבסוף שמתי עליו את החליפה העברתי יד בשיער וחתמתי בנשי קה קטנה. "מושלם, ניפגש אח"כ" אמרתי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |