![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 [2] 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 16:22 PM
|
||
![]() מוגל |
"ובכן אמליה, האם את תדעי לומר לי באיזו שנה חלה מלחמת העצמאות האמריקית?" שאל המורה.
"1861-1865" עניתי. "ומי היו הצדדים הלוחמים?" הוא המשיך לשאול. "האיחוד בראשות אברהם לינקולן והקונפדרציה בראשות ג'פרסון דוויס" עניתי שוב. נראה על המורה כי הור מתרשם. "מעולה ועתה הבה נעבור לומר הנלמד" הוא אמר. -------------------- Shira🎶nerdy🎶 books end music it's life אחותו התאומה של ג'ייק (אם זה מעניין מישהו) תמיד תרוצו אחרי החלומות שלכם אם לא תגשימו אותם לפחות תרזו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 16:27 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
המורה התחיל את השיעור, הצלחתי לסכם בעודי שולח מבטים קטנים לאמליה.
בסוף השיעור קמתי והחזרתי את האוזניות, יצאתי מהכיתה והלכתי לשיעור מתמטיקה. עברתי עוד 4 שיעורים עד שהייתה הפסקת צהרים. התגנבתי לחדר המוזיקה, כי לא רציתי לאכול, כשהתקרבתי שמעתי מנגינה יפה בפסנתר. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 16:37 PM
|
||
![]() מוגל |
בהפסקת הצהרים ניסיתי לחפש את השיעור הבא שלי- מוזיקה,
מצאתי את החדר לבסוף זה היה אולם בית הספר היו מלא מקומות ישיבה לקהל ועל הבמה עמד מערך שלם של כלי נגינה, ניגשתי אל הפסנתר והתחלתי לנגן את היצירה האהובה עלי. ויוולדי היא חסר לי כינור אבל בכל זאת נהנתי. -------------------- Shira🎶nerdy🎶 books end music it's life אחותו התאומה של ג'ייק (אם זה מעניין מישהו) תמיד תרוצו אחרי החלומות שלכם אם לא תגשימו אותם לפחות תרזו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 16:42 PM
|
||
נכנסתי לאולם, הנגינה הייתה כל כך מדויקת והאקוסטיקה של האולם רק הפכה את הנגינה לעוצמתית,.
הבטתי בנגן, לרוב תדהמתי זאת היתה אמליה. ניגשתי לעמדה שלי, ניגנתי בצ'לו. היא לא שמה לב אלי מרוב שהייתה שקועה. התיישבתי והצטרפתי לנגינה שלה. היא פתחה עיניים בהפתעה אבל המשיכה לנגן היא חייכה כשזיהתה אותי. ניגנו במשך כמה דקות ולבסוף הסתיים השיר. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 17:13 PM
|
||
![]() מוגל |
הפסקתי לנגן וחייכתי אליו.
הוא נשען אחורה, "וואו" אמרנו בייחד. -------------------- Shira🎶nerdy🎶 books end music it's life אחותו התאומה של ג'ייק (אם זה מעניין מישהו) תמיד תרוצו אחרי החלומות שלכם אם לא תגשימו אותם לפחות תרזו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 17:21 PM
|
||
"אני מקווה שנרשמת לשיעורי מוזיקה" אמרתי.
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 17:22 PM
|
||
![]() מוגל |
"אני לא יודעת, איזה כללי אתם הכי צריכים?" שאלתי.
-------------------- Shira🎶nerdy🎶 books end music it's life אחותו התאומה של ג'ייק (אם זה מעניין מישהו) תמיד תרוצו אחרי החלומות שלכם אם לא תגשימו אותם לפחות תרזו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 17:25 PM
|
||
"מה... זאת אומרת?" שאלתי בתהדמה.
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 17:27 PM
|
||
![]() מוגל |
צחקתי וקמתי ממושב הפסנתר.
"אני מנגנת בפסנתר וגם בכינור, בצ'לו בגיטרה ועוד כמה כלים. אמרתי בסומק קל. -------------------- Shira🎶nerdy🎶 books end music it's life אחותו התאומה של ג'ייק (אם זה מעניין מישהו) תמיד תרוצו אחרי החלומות שלכם אם לא תגשימו אותם לפחות תרזו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 17:30 PM
|
||
עייני נפערו כליל, ואני די בטוח שהסנטר שלי ניסה להגיע לרצפה.
"מי את?" שאלתי בחיוך. "וואו, אבל באמת נראה לי שאנחנו הכי נצטרך אותך בתור פסנתר" אמרתי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 17:42 PM
|
||
![]() מוגל |
חייכתי, "אז פסנתר" אמרתי.
"אבל אתה ממש טוב, אגב איך קוראים לך בכלל?" שאלתי. -------------------- Shira🎶nerdy🎶 books end music it's life אחותו התאומה של ג'ייק (אם זה מעניין מישהו) תמיד תרוצו אחרי החלומות שלכם אם לא תגשימו אותם לפחות תרזו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 17:44 PM
|
||
צחקתי, "מבטיחה לא לצחוק על השם?" שאלתי.
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 17:46 PM
|
||
![]() מוגל |
"אתה מדבר עם בת שהשם השני שלה הוא וויולן אז..." אמרתי.
-------------------- Shira🎶nerdy🎶 books end music it's life אחותו התאומה של ג'ייק (אם זה מעניין מישהו) תמיד תרוצו אחרי החלומות שלכם אם לא תגשימו אותם לפחות תרזו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 17:48 PM
|
||
"אוקי אז לי אין שם שני אבל השם הוא מיוזיק" אמרתי.
הסמקתי כמעט מייד. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 17:52 PM
|
||
![]() מוגל |
"וואו אוקי ניצחת" חייכתי.
"אבל אהבתי שם יפה" אמרתי. "וככה כולם קורים לך?" שאלתי. -------------------- Shira🎶nerdy🎶 books end music it's life אחותו התאומה של ג'ייק (אם זה מעניין מישהו) תמיד תרוצו אחרי החלומות שלכם אם לא תגשימו אותם לפחות תרזו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |