![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 2 [3] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 17:53 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי שקורא לי קורא לי מיו או גייל שזה השם משפחה" אמרתי.
היא חייכה. "טוב רוצה לראות על איזו יצירה אנחנו עובדים?" שאלתי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 17:57 PM
|
||
![]() מוגל |
"אני אשמח" אמרתי.
-------------------- Shira🎶nerdy🎶 books end music it's life אחותו התאומה של ג'ייק (אם זה מעניין מישהו) תמיד תרוצו אחרי החלומות שלכם אם לא תגשימו אותם לפחות תרזו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 18:01 PM
|
||
לאחר כעשר דקות המורה נכנס.
כולם התיישבו במקומותיהם ואמליה ניגשה למורה. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 19:12 PM
|
||
![]() מוגל |
ניגשתי למורה וקפאתי במקום,
זה היה מורה הפסנתר שלי כשהייתי קטנה. "אמליה..." "אדון ווילברט" אמרתי מייד. לקחתי אותו לצד הכיתה, "לאף אד אסור לדעת מי אני, אחרת יעשו לי בעיות, בסדר." אמרתי. הוא הנהן, "כמובן, אני מאוד שמח לראות אותך, מה שלום אמא?" הוא שאל. "מסע הופעות" הפטרתי. "מעולה בואי תשבי לייד הפסנתר" -------------------- Shira🎶nerdy🎶 books end music it's life אחותו התאומה של ג'ייק (אם זה מעניין מישהו) תמיד תרוצו אחרי החלומות שלכם אם לא תגשימו אותם לפחות תרזו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 19:24 PM
|
||
אמליה דיברה כמה דקות עם המורה ואז היא ניגשה לפסנתר והתיישבה.
הלכתי לעמדתה שלי והשיעור התחיל. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 19:27 PM
|
||
![]() מוגל |
בסוף השיעור חיכיתי למיו הוא ארז את הצ'לו שלו ובא אחרי.
"אז... תגיד יום אחד תוכלל ללמד אותי איך אתה מנגן את הרטיטה ההיא שעשית בסוף ההרמוניה השניה?" שאלתי. -------------------- Shira🎶nerdy🎶 books end music it's life אחותו התאומה של ג'ייק (אם זה מעניין מישהו) תמיד תרוצו אחרי החלומות שלכם אם לא תגשימו אותם לפחות תרזו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 19:28 PM
|
||
"בטח מתי שתרצי" אמרתי.
היא חייכה. "טוב ניפגש מחר" אמרתי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 19:29 PM
|
||
![]() מוגל |
"כמובן להתראות" חייכתי אליו.
הוא הנהן ויצא מהדלת. הלכתי לכיון הרכב של בנג'י הוא חיכה לי שם. "שלום לך העלמה סמיס" הוא אמר. "אוי תסתום" אמרתי. -------------------- Shira🎶nerdy🎶 books end music it's life אחותו התאומה של ג'ייק (אם זה מעניין מישהו) תמיד תרוצו אחרי החלומות שלכם אם לא תגשימו אותם לפחות תרזו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 20:09 PM
|
||
יצאתי לחנייה וראיתי את אמליה עם בנג'ימין הולט.
מעולה מה חשבת לעצמך, ברור שיש לה חבר פופולרי. הרכבתי את האוזניות וחזרתי הבייתה. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2025, 23:38 PM
|
||
![]() מוגל |
נכנסתי אל הרכב וחייכתי לבנג'י.
"אז... איך היה היום הראשון?" הוא שאל. "מכה מתחת לחגורה למורה ההיסטוריה השוביניסט ושיעור מוזיקה מושלם" סיכמתי. הוא צחק בקול. -------------------- Shira🎶nerdy🎶 books end music it's life אחותו התאומה של ג'ייק (אם זה מעניין מישהו) תמיד תרוצו אחרי החלומות שלכם אם לא תגשימו אותם לפחות תרזו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2025, 23:42 PM
|
||
הורדתי את האוזניות לפני שנכנסתי אל הבית
שמעתי דהרה במדרגות. "מיווו" קול צווחני קרא ופקעת שיער ג'ינג'י נדחפה לשדה הראיה שלי. "שלום לך נסיכה שלי" העפתי את אווה בת הארבע באוויר. "מה עשית היום בגן?" שאלתי והבטתי בעינה הירוקות ופרצופה המנומש והמחויך. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2025, 23:45 PM
|
||
![]() מוגל |
"גבירותי ורבותי אמיליה אנדרסון לא מתפשרת" קרא בנג'י
"בכל אופן אני הבת של אבא שלי" חייכתי. הוא חנה ליד האחוזה שלנו. "אתה נכנס?" שאלתי. "אני בודק מה שלומה ומגיע לארוחת ערב" אמר. -------------------- Shira🎶nerdy🎶 books end music it's life אחותו התאומה של ג'ייק (אם זה מעניין מישהו) תמיד תרוצו אחרי החלומות שלכם אם לא תגשימו אותם לפחות תרזו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 27 2025, 01:15 AM
|
||
אווה הייתה כל חיי אהבתי אותה יותר מהכל.
"אתה מסכים לנגן לי היום מיו?" היא שאלה בעינים נוצצות. "אחרי שנתקלח ונשים פיג'מה אני אנגן לך כל מה שתירצי" אמרתי. אימי הופיעה בדלת. "אני יוצאת למשמרת חמודים, אבא יגיע ב9 היום אתם תסתדרו?" היא שאלה בחום. "בטח אמא, אוהב אותך" היא חייכה ונישקה אותי על הרקה ואת אווה על הלחי ויצאה. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |