![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 82 83 [84] 85 86 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:45 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חייב לומר שעוד לא הבנתי למה זה לא מוסרי אם הבנתי נכון הטענה שלך היא ש״זה לוקח עבודה וכסף פוטנציאלי מאנשים״ תגיד לי אם אני טועה אם אני צודק אז נסיים את הדיון כאן כי אנחנו לא מסכימים --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:45 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זה מה שאני אומר -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:47 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אזרחות הולך להרוס לי תעודה מושלמת של מאיות כי לא הייתי בחצי מהשיעורים והתעצלתי ללמוד אני לא צוחק
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:49 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אגב אם כבר התחלנו לדבר על זה בגלל שזה נושא שמאוד מעניין אותי נראה לי כבר לפחות חצי שנה שיש עכשיו שביתה של מדבבים של משחקי מחשב באמריקה בגלל שהסטודיו רוצה להשתמש בהם בשביל לאמן ai ואז להפסיק לשלם להם ובמקום זה להשתמש בai בלי לתת להם זכויות וכסף.
אקא לגנוב את הפאקינג קול שלהם ואפילו לא לשלם להם על זה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:49 PM
|
||||
תזכיר לי איך זה חוקי --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:51 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואז אנשים משתמשים בסרטונים שלהם בAI voices שנועדו לחקות את אותן דמויות שכרגע המדבבים שלהן שובתים ועוד מעזים להתלונן על השביתה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:52 PM
|
||||
טוב זה חוקי כי אין חוק נגד זה כי אמריקה לא באמת מתייחסים למדבבים כאל מקצוע אמיתי. זאת הסיבה שיש עכשיו שביתה בשביל שהסטודיו ברבים יחתמו על זה שהם לא יעשו את זה (בנינו גם הארגון של המדבבים לא ממש מוסרי בקטע הזה והולך נגד האינטרסט של המדבבים אבל זה משהו אחר לגמרי) יש כל כך הרבה משחקים עכשיו שהמדבבים באנגלית שלהם חסרים או במקרה הקיצוני אפילו הוחלפו בגלל זה -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:54 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://hportal.co.il/index.php?showtopic=176074
היי ידידיי פירסמתי סיקור תקראו אותו בבקשה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:54 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פשוט מרגישה שאנשים משתמשים בזה כדי להחליף את מה שהופך אותנו לבני אדם כאילו אם המטרה שלנו היא פשוט "לייעל" את כל החיים שלנו מהמכן יישאר לנו לעשות בסוף איפה עובר הגבול -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:56 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:56 PM
|
||||
את האמת לא יודע אבל זה משהו שאנחנו נבין בהמשך למחוק את זה לגמרי כפיתרון זה מוזר --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:57 PM
|
||
משפט שמצאתי מזמן באינסטגרם אבל מאגיש לי מאוד נכון לעכשיו
אני לא מצטט בדיוק אגב “I want AI to do my laundry and dishes so I can do art, not AI to do my art so I can do my laundry and dishes.” -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:58 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בגלל זה אמרתי ב99% יש מקומות מאודדדד מסוימים שאני חושבת שזה חיובי וחוץ מזה זה מרגיש לי פשוט לשים את הקדמה הטכנולוגית כרעיון שעולה על כל דבר אחר ולקחת את הטעם מכמעט כל דבר אומנותי או אינטלקטואלי או חברתי שאנחנו עושים כי ai יעשה את זה טוב באותה מידה (כאילו כרגע הוא לא לגמרי אבל בהמשך אני מניחה שכן) -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:59 PM
|
||||
אני די בטוח שבדיוק מה שסיפרתי עכשיו על השביתה זאת קצת הוכחה לזה שלא נצליח להבין דברים בהמשך וצריך להבין אותם עכשיו או להפסיק. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:59 PM
|
||
עושה בינג על הפייטריון של shut up I’m taking וג׳ק אמר משהו שאני ממש מזדהה איתו אז באתי לשתף
הוא אמר שכל פעם שיש לו רעיון לפרוייקט הוא חייב לחכות כמה זמן עד שהרעיון יהיה מושלם לפני שהוא עושה אותו כדי לא לבזבז רעיון טוב לפני שהוא מוכן ואני ככ ככ מזדהה רוב הדברים שפרסמתי פה לא משנה מה זה פורסמו חודשים אחרי שחשבתי עליהם בפעם הראשונה ולפעמים אפילו יותר משנה וזה אף פעם לא משהו שאני מצטער עליו לא מבין אנשים שיש להם רעיון והם פשוט מוציאים אותו מיד לפועל --------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |