![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 85 86 [87] 88 89 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:20 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל יש לי כלי חינמי וכיפי שאני יכול להשתמש בו למה שאני אשלם למישהו שיש לי מישהו שיעשה את העבודה הזאת בחינם ב10 שניות? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:21 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את האמת שאני תמיד מופתע כשאני נכנס לדיונים כאלה בפורטל כי משום מה אני תמיד בטוח שהדעה שלי היא הדעה הרווחת ואז אני מגלה שממש לא
בלי קשר לדיון הזה ספציפית (פה אני עדיין עומד על דעתי למרות שאני לא יכול להגיד שלא למדתי דברים חדשים וראיתי פרספקטיבה אחרת) זה מלחיץ אותי שיש דברים שמאכילים אותי בהם ואני בטוח שזאת האמת כי אני לא שומע דעה אחרת ואני יום אחד אגיד את זה וישפדו אותי כי אני בור אפילו אם מורידים את הקטע של ישפדו אותי יש ככ הרבה דברים שחשבתי בעבר כי זה מה שלימדו אותי שבאתי לפה וגיליתי שהם שטויות והאמנתי בהם לחלוטין לפני וזה מלחיץ אותי באמצע ההודעה הזאת הטלפון שלי נתקע והתחיל למחוק אות אחרי אות ופשוט בהיתי בטלפון שלי באימה מוחלטת לכמה שניות --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:21 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז ai כן מחליף גם אנשים שיצירתייפ מספיק בגלל שאת עצלנית מדי וקמצנית מדי בשביל לשלם להם כסף. וכולם יהיו ככה. אז כן הנה הנקודה שלי. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:23 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה צודק אני לא מבין בעריכה זה למה אני משתמש ברובוט שיעשה לי את זה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
לא. לערוך זה לא יצירתיות אני נותן לך הוראות ברורות ואתה עושה אותם זה יצירתיות? יצירתיות זה לחשו מחוץ לקופסא. לא לעשות מה שהוראות ברורות אומרות לך. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם הרובוט לא מבין בעריכה. תן למישהו שכן מבין בעריכה לעשות את זה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שהדבר הכי מפחיד שגיליתי לאחרונה היה שai למד לצייר ידיים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:24 PM
|
||||
ברור שהוא מבין אחרת איך הוא עושדה את זה ככ טוב? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:24 PM
|
||||
מה ל- טוב אני לא עומד לנהל שיחה על זה שai גונב עבודות מאומנים עם ילדים שלא מבינים באומנות ולא עבדו יום אחד בחיים שלהם כי ברור לגמרי שהם לא מבינים על מה הם מדברים. אני סיימתי. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:25 PM
|
||||
סליחה אבל לא בא לי? ליטרלי לא יודע מאיפה הכסף והזמן שלך אבל אני רוצה את הסלפי שלי עם חולצה אדומה עכשיו וזה מגוחך לפנות למישהו אחר לעשות את זה לא מכיר אף אחד שיודע את זה ואין לי כסף --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:26 PM
|
||||
לא מאמין שאפילו הוא יודע לפני הפלקס שלי עד עכשיו היה שאני יודע יותר טוב מבינה מלאכותית כמה אצבעות יש ביד --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:28 PM
|
||||
זה טיפה מעליב כי אני לא ספרתי כמה ימים אתה עבדת בנושא בשום דיון שהיה לנו --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 23:08 PM
|
||
Am I the only one who is “everyone from Section 6”?
אני מת עליו. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 23:39 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסתכלתי בריפרוף, ממש מושקע, אני אקרא או מאוחר יותר היום או מחר, סתם רציתי לוודא אם אני זוכרת נכון ויובל מנדלסון זה שייגצע? -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 23:45 PM
|
||
“The most suspicious person, naturally, is the one who has the strongest reason to target Section 6 right now.”
“Oh, Section 5?” הוא מלך. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |