![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 21:40 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אתה לא זוכר אני לט אהרוס לך! זה קצת מטומטם הוא כ"כ מרוכז בעצמו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 21:42 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אני רוצה לדעת :< -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 21:51 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלומות לבני האנוש
גיחה קצרה לכמה דקות מי כאן? -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 21:53 PM
|
||
גאייזזזז
הייתי בחוץ קודם (במילה אחת ורק עם סוודר אבל היי העיקר שנהניתי) וירד עליי שלגגג אעאעאעאע ואח חורג שלי זלזל הוא אמר שזה רק פתיתים וזה לא נחשב חוצפה זה נחשב תגידו שכן. אגבב אני מחפשת מה לצייר אחרי שסיימתי תציור הקודם רעיונות מישו -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 22:04 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם מוזמנים לקרוא את הסיקור היפה שלי ולהגיב כמה שהוא יפה
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 22:07 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה תדע!!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 22:08 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאאאא תגיד לייייי -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 22:24 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום בן אנוש לאן נעלמת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 22:29 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש חושבת שזה תלוי מה קורה ביצירת ההמשך והאם זה מסתדר עם מה שידענו על העולם לפני כן, דמויות, חוקי קסם וכו'. זה לא משנה כמה זמן עבר בין היצירות, אבל יצירת ההמשך חייבת להיות הגיונית ליצירת המקור כדי שהן יהיו חלק מאותה המשכיות. נגיד הארי פוטר מבסס בצורה מאוד ברורה את החוקים של מסע בזמן - הוא דטרמיניסטי, כלומר כל מה שהנוסע בזמן יעשה כשהוא חוזר לעבר אלה דברים שקרו גם בציר הזמן שממנו הוא נוסע, ככה שההבדל היחיד שהוא יכול לעשות זה להיות מי שעושה דברים שהוא היה עד להם לפני הנסיעה בזמן (כל מה שהארי והרמיוני עושים בספר השלישי). בגלל זה "הארי פוטר והילד המקולל" לא יכול להיות קאנון לספרים/סרטים של הארי פוטר - בילד המקולל, אם אתה משנה משהו קטן בעבר, אתה יכול לשכתב את כל העתיד לרמה של רצח אופי לכל האנשים שאתה מכיר. אני אקח בכוונה דוגמה שלא נראה לי שאנשים יתווכחו איתי עליה - בקו העלילה הרביעי של סיילור מון, מגלים שלא רק סיילור מון אלא כל לוחמות סיילור שואבות את הכוח שלהן מקריסטל קסום של כוכב הלכת שלהן, כולל טוקסידו מאסק (שעד אז היה פשוט בחור רגיל/גלגול נשמה של בחור רגיל, אבל מסתבר שיש בתוכו את הקריסטל הקסום של כדור הארץ). זה רטקון, כן, ובונה קונטקסט חדש למערכת הקסם שהכרנו, אבל הוא עושה את זה בצורה הגיונית - אנחנו יודעים שזה עולם שבו יש לגרמי שמיים מסוימים קריסטלים קסומים שרק אדם אחד יכול להשתמש בהם, ושהכוח של קריסטל כזה יכול להתבטא בשינוי צורה ויכולות קסומות. הקריסטל של סיילור מון הוא גם מה שאיפשר לה להיוולד מחדש, אז הגיוני שכל הלוחמות שהיו לצדה בעידן הקודם, ובן הזוג שלה, גם נולדו מחדש בזכות קריסטלים משלהם. זה מה שהופך את קו העלילה הרביעי להמשך הגיוני של קווי העלילה שקדמו לו -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 22:46 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מה עובר על השעון של ההודעות
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 23:14 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מכיר סיילון מון אבל אני ממש מסכים הארי פוטר והילד המקולל זה לא יכול להיות קאנון כי זה סותר את הספרים המקוריים. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 23:18 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמאלה איזה חמוד
https://www.youtube.com/shorts/NEtcVvPDvAE -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 23:18 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסתבר שאני עומד ללכת להרצאה של דורון פישלר
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 23:31 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
זה ההוא מהפודקסטים? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 23:36 PM
|
||
אמ אנשים
אני גיליתי שאח שלי פגע בעצמו בגיל 13 ונראה לי כדאי שאני אפסיק להסתכל בטעות על מסמכים שלו של הצבא (הוא לא בצבא הוא בן 17 הוא מתגייס עוד איזה שנתיים..) -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |