![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 80 81 [82] 83 84 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Apr 22 2025, 20:38 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 22 2025, 20:56 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם הייתי רואה את זה על ספר לא הייתי נותן לו אפילו הזדמנות. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 22 2025, 21:38 PM
|
||||
![]() מוגל |
יקרה, שומע בקולך את המצוקה שגורמת לך לשרוט או לחתוך את עצמך, ורק יכול לשער עד כמה המצב הזה מעיק. מבין שאת לא מעוניינת או חוששת שההורים, מורים או מבוגרים אחרים יידעו מזה, אבל כנראה שיש הצורך לשתף ולא להתמודד לבד. האם יש בכל זאת מישהו קרוב שאת יכולה לשתף, אפילו אם לא לשתף בשריטות אלא רק לשתף את המצוקה שלך, זה עשוי להפחית קצת מתמתח מתחושת הלבד. ישנם גם עמותות וארגונים מקצועיים שיכולים לעזור לך, ועדיין את יכולה לשמור על אנונימיות. מקום טוב להתחיל זה לפנות ישירות ובאופן אנונימי לעמותת סה״ר, שם יעמדו לרשותך מתנדבים שיקשיבו לך וינסו לעזור: בצ׳אט אנונימי https://sahar.org.il/help/ או בוואטסאפ 055-9571399. בנוסף, ישנם מספר ארגוני סיוע שמתמחים בנושא וישמחו לעזור לך. הנה הלינק: https://did.li/gX2CN מחזק אותך מרחוק מתנדב עמותת סה״ר - סיוע והקשבה ברשת https://sahar.org.il/ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 22 2025, 21:40 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חייב דחוף מישהו לדבר איתו על מיס פרגרין תודה
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 22 2025, 22:04 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נחמד האמת זה עושה את זה ממש קל לדעת אם זה ספר גרוע --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 22 2025, 22:12 PM
|
||
אז אמממ איידונו כמה עדכנתי כבר אבל לפני כמה שבועות אולי אפילו חודש החליפו את אחד המדבבים של גנשין כי הוא לא הסכים לבוא לעבוד במשך חצי שנה לפחות ואז הרבה מדבבים פשוט יצאו בצורה פומבית על המדבב החדש ובריינו אותו ושלחו לו איומי מוות ועשו לו סטוקינג וכל הבולשיט הזה ועכשיו הרבה מהפאנדום פשוט יוצא נגד ה״שביתה״ (כן מסתבר שזאת לא הייתה שביתה ושיקרו לנו במשך שנה כמעט) ונגד האיגוד של המדבבים ובמיוחד נגד המדבבים שבריינו אותו בפומבי.
לא חשוב בכל מקרה אחת מהמדבבות האלו שבריינו ועשו סטוקינג מדבבת את הדמות הכי חשובה בערך במשחק אחר ואתמול או שלשום היה לייבסטרים של המשחק הזה וברגע שהיא הופיעה על המסך כל התגובות ביקשו שיחליפו אותה כי היא בריונית ומגעילה אז היום היא פרסמה התנצלות בטוויטר וזה פשוט קורע. ״המליצו לי לסתום את הפה ולא להתערב יותר בסיטואציה הזאת״ הצעה נהדרת חבל שלא הקשבת. ״אני מצטערת שיצאתי על ג׳ייקוב, למרות שממש לא הייתי הראשונה שעשתה את זה״ ״אני ממש מצטערת שהזכרתי את הפוסט *הפומבי* על זה שהוא קנה בית חדש״ לא הופך אותך לפחות סטוקרית ״אני התנצלתי בפניו בפרטי ב2 באפריל״ אני מצטער אם את הופכת סיטואציה לפומבית את גם מתנצלת עליה בפומבי לא בפרטי. חוץ מזה בצורה מאוד מאוד מעניינת היא אף פעם לא אמרה שהוא סלח לה? ״אני יודעת עכשיו שטעיתי הייתי צריכה לבריין אותו בפרטי ולא בפומבי״ כאילו… זה לא טוב יותר?? זה כן טוב יותר אבל הבעיה הייתה העובדה שבכלל בריינת מישהו??? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 23 2025, 10:58 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בקשר להאשטגים אני ממש שונאת את העיוות של "מאויבים לאוהבים"
"אויבים לאוהבים" זה מבנה מאוד ספציפי של סיפור, הם חייבים להיות ממש אויבים - ערפד וציידת מפלצות, או ערפד ואיש זאב, או אבירה וחיילת ממלכות שנמצאות במלחמה. אם הם קצת לא נחמדים אחד לשני הם לא אויבים!!! -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 23 2025, 11:04 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כזה חם לי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 23 2025, 13:47 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 23 2025, 17:42 PM
|
||
אני חושב שזה מצחיק שכשמישהו מצייר/כותב/יוצר איזה משהו אנשים ירצו לקפוץ על ההאשמה שזה העתקה על הדמיון הכי קלוש אבל אז כשמישהו משתמש בAI בשביל לצייר/לכתוב/ליצור משהו אנשים פשוט
מקבלים את זה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 23 2025, 17:46 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זימנת את הרגע הרנדומלי בכל יום שבו אני יושבת וחושבת על כמה שאני שונאת ai -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 23 2025, 18:33 PM
|
||||
כתבתי את זה בדיוק כשחוויתי בעצמי את הרגע הרנדומלי הזה -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 23 2025, 23:10 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
חלק מהשירים והסיפורים שלי לא גובו בשום מקום אאאאא
-------------------- ![]() 🍦💚🦋 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 24 2025, 02:22 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי בני תמותה - חזרתי!
סתם אבל שיאו התגעגעתי למקום הזה -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 24 2025, 11:43 AM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה ואו סהר פה אשכרה
-------------------- ![]() 🍦💚🦋 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 80 81 [82] 83 84 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |