![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 82 83 [84] 85 86 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Apr 26 2025, 10:47 AM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מממ אולי, אבל לא נראה לי שזה בגלל המראה שלו, אלא בגלל שהוא פשוט שחקן מעולה. חוץ מזה, אני תמיד אוהבת את לוקי, גם בmcu, גם בSupernatural, גם בragnarok הנורווגית של נטפליקס, גם בultimate spiderman... הוא תמיד הדמות האהובה עליי אם הוא דמות ראשית מספיק. -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 26 2025, 11:43 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארומאסה הוא יצירת מופת.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 26 2025, 21:01 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו פה קרא את היינו שקרנים?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 26 2025, 21:33 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי לעשות ספורט
-------------------- מיכל∼היא\את∼14
"אם נפלתם מצוק. מקסימום תעשו באנג'י" ביי לך פורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 26 2025, 22:09 PM
|
||
אני מתה
אני קוראת את הספר השני של הרואים למרחק ובין הספר הראשון לשני התחלפו המתרגמים והמתרגמ/ת החדש/ה כנראה לא אהב/ה איך המתרגמ/ת הקודמ/ת תרגמו את השם של אחת הדמויות, אז בפעם הראשונה שהזכירו את השם שלה פשוט כתבו 'סבלנות (פסיינס)' טוב, לפחות הבהירו ששינו לדמות את התרגום של השם חחח -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 26 2025, 22:12 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
This is my epilogue, my soliloquy
Take this broken melody straight to the grave AAAAAAAAAAAAAAAAAAA -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 26 2025, 22:43 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלוו מי כאן?
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 26 2025, 23:02 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי בבאולינג עם שמלה צמודה רצח והראיתי שאיזה משהו מצלם אותי שיצאנו אז פשוט ברחתי לאוטו ואבא שלי לא הבין מה נסגר איתי
-------------------- מיכל∼היא\את∼14
"אם נפלתם מצוק. מקסימום תעשו באנג'י" ביי לך פורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 26 2025, 23:32 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מטריד... -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 27 2025, 08:20 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה אשכרה פשע -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 27 2025, 08:56 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 27 2025, 10:46 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקול של הארומאסה כאילו מושלם.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 27 2025, 15:23 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 27 2025, 15:51 PM
|
||
זו רק אני שחייבת להתחיל ללמוד בשעה עגולה? או 00:-- או 30:--, אין באמצע
כזה: "אני אתחיל ללמוד ב15:30" *בטיקטוק ולא שמה לב לשעה* *השעה פתאום 15:37* "אני אתחיל ללמוד ב16:00" -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 27 2025, 16:00 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בו
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 82 83 [84] 85 86 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |