![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (91) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 27 2025, 15:29 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסימן שיש עוד אנשים טובים בעולם. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 27 2025, 15:38 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתיתי אייס קפה אחרי שלא אכלתי כמעט כלום כל היום ועכשיו כבר חצי שעה כואבת לי הבטן
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2025, 15:42 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פשוט זוכר את הפעם הזאת מזמן מזמן שהיינו במסעדה ואני לא זוכר אם הם פשוט לא מכרו שוקו או שהשוקו שלהם לא היה שוקו רגיל אבל התמונה של בעל המסעדה פשוט הולך לקנות שוקולית במיוחד בשביל להכין לי שוקו נשארה לי חקוקה במוח מאז.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2025, 17:11 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2025, 17:39 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 27 2025, 17:54 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנממממ בטח --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 27 2025, 18:32 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי רגע אז מה המדע מאחורי זה שדיאודורנט של נשים הרבה יותר גרוע משל גברים
כי טומיאיניט קנה אחד של נשים כי זה היה פאונד וחצי זול יותר והוא אמר שהוא בחיים לא היה כזה מסריח ושזה נעלם אחרי כמה שעות וג׳ק היה כזה כן אתה יודע שמעתי את זה כבר מכמה אנשים מרגיש לי שרימו אותי קצת --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2025, 18:44 PM
|
||
זה כזה מצחיק לפרק החדש של shut up I’m talking קוראים is tommyinnit stupid? וזה פשוט טומי בא לפרק עם מלא שאלות גדולות שהוא חשב עליהן כדי לפתוח לצופים שלו את המוח ואז הוא שואל שאלה אחרי שאלה וג׳ק פשוט עונה לו שאלה אחרי שאלה😭
--------------------
|
|
פורסם ב: Jul 27 2025, 19:22 PM
|
||||
״אתה חושב שיש עוד צבע?״ ״אה- למה אתה מתכוון?״ ״אתה חושב שיש עוד צבע?״ ״כאילו- אנחנו יודעים את זה טום… אולטרה סגול ואינפרה אדום אנחנו יודעים שבני אדם לא יכולים לראות את זה…״ ״זה מטורף נכון?? כאילו דמיין שהסגול שלי זה הורוד שלך״ ״זה משהו אחר… היה לויסוס סרטון על זה״ ״כן נכון כמו השמלה הזאת״ ״מה- לא זה דבר שונה לגמרי״ ״לא כאילו שלכל אחד זה צבע אחר״ ״מה- אבל זה לא נכון אף אחד לא הסתכל על זה ואמר ׳זה ירוק׳ נכון? זה בגלל הסביבה והמוח שלנו-״ ״אבל אם אנחנו לא יודעים איך גזרים מיוצרים-״ ״מה זאת אומרת אנחנו יודעים איך הם מיוצרים״ ״כן אבל אנחנו לא יכולים לייצר אחד משום דבר נכון?״ ״אנחנו לא יכולים לייצר שום דבר משום דבר??״ ״כן בסדר אבל אם אנחנו לא יודעים איך גזרים מיוצרים איך אנחנו יכולים לומר שגילינו את כל הצבעים?״ ״מה- אף אחד לא אמר את זה אבל אנחנו יודעים שלא גילינו את כל הצבעים!!!״ ״אבל-״ ״כאילו סוג של? אור קיים בתדר מסויים ואם אנחנו יכולים לראות תדרים מסויימים ולהבדיל ביניהם ולקרוא להם בצבעים זה משהו אחר אבל אנחנו יודעים על כל תדר-״ ״יש עיוורי צבעים בעולם ג׳ק.״ ״כן?״ ״אני חושב שכולנו עיוורי צבעים.״ אומייגאד שמישהו ילך לבדוק אם ג׳ק מאניפולד בסדר --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 27 2025, 20:07 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2025, 20:46 PM
|
||||
״אם הירח יעלם האם מחזור יפסיק? כי אמרת שהוא קשור לירח ולאוקיינוס וזה״ ״מה? על מה אתה מדבר אני לא אמרתי את זה אף פעם בחיים שלי ואם אמרתי את זה זה היה בדיחה״ ״לא אבל אמרת שיכול להיות שהירח קשור למים ויש בתוכנו מים ואמרת שזה יכול להפסיק מחזור״ ״אתה מטומטם אתה באמת מטומטם למה שאני אגיד דבר כזה״ ״לא כי יש תיאוריה שהווסת קשור למחזור של הירח-״ ״אז מה ויש גם תיאוריה שהמלכה אליזבת הייתה פאקינג לטאה ואז מה״ ״כן אבל אם האוקיינוס באמת קשור למחזור והאוקיינוס יעלם אז גם מחזור״ ״כן אבל במצב הזה לא יהיה לנו אוקיינוס!! נראה לי שהיו לנו בעיות יותר גדולות מהאפליקציות period tracker שלנו?? האוקיינוס ייעלם אתה יודע כמה רע זה????״ --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 27 2025, 20:58 PM
|
||||
״רגע אז אם כל האוקיינוס יעלם אז כל הסירות יתרסקו פנימה כי זה נורא עמוק״ ״כן״ ״אבל תחשוב על זה יהיה לנו יותר מקום לבנות בניינים״ ״כן אבל- אבל לא יהיו מים.״ ״אבל עדיין יש מים בעננים״ ״אז כל המים יחזרו בחזרה?״ ״אבל יהיה פחות״ ״אז מה נעלם?״ ״כל המים באוקיינוס״ ״אגמים הולכים? נהרות? בריכות?״ ״נהרות הם לא באוקיינוס נכון?? בריכה זה לא אוקיינוס נכון?? ברור שלא״ ״טוב זה לא ממש ברור איתך אתה חושב שזה שולט במחזור!!!!״ ״אבל יש קשר בין ה-״ ״רגע- רגע חכה אתה באמת מטומטם!! אתה כל כך מטומטם אפילו עם ההיגיון המטומטם שלך על מחזור… זה יהיה עם הירח יעלם לא אם האוקיינוס יעלם!!! זה הירח שמשפיע על המחזור לא האוקיינוס מה הקשר של האוקיינוס לכל זה????״ ״זה משולש לא?? אז אני בטוח שאם תיקח החוצה אחד השניים האחרים-״ ״לא???!!״ ״אם תעלים את כל המחזור האם האוקיינוס ירגיש את זה?״ ״……״ ״זאת רק שאלה זה רק תרגיל מחשבתי קטן״ --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 27 2025, 22:33 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא אוהב שמחוסר הכרה נהיה כמו מילה נרדפת למעולף כי אפשר להיות מחוסר הכרה וער לגמרי באותו הזמן
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2025, 23:07 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף פעם לא היה לי קראש ככה על בחורה
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2025, 23:16 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נשמע כמו הפרק הכי טוב שלהם עד עכשיו -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |