![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (48) « ראשון ... 38 39 [40] 41 42 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 14:48 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף המשפט הזה עושה לי גירודים סורי אני מולטישיפר, ואני תמיד לא אהבתי לראות אנשים ששונאים שיפים מסויימים רק כי הם משפפים שיפים אחרים. סבבה, אין בעיה שאתה אוהב וולפסטאר (גם אני משפפת אותם, הכל טוב), אבל זה שיש לך האדקאנון שרמוס גיי לא הופך את רמוס/טונקס להומופוביה. זה כמו שאנשים שונאים את ג'ילי כי הם משפפים ג'גולוס ושאנשים שונאים היני כי הם משפפים דרארי. כאילו, סבבה, אל תשפפו, אבל למה ללכלך על השיפים? (חחחח חוץ מדרארי שאני כן מבינה) -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 14:52 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זאת לא ממש הסיבה שזה מסריח מהומופוביה זה יותר בגלל שכאילו כשהם הופיעו בספרים הםאנדום התייחס אליהם ממש בתור הטוקן גייז וכאלו ואז לופין וטונקס פשוט קרה אחרי זה בלי שום סיבה בלי שום בילדאפ היה את כל הספר החמישי לרמוז על מדהו אבל לא הספר השישי יצא וזה פשוט קורה. זה ממש נראה כאילו היא עשתה את זה בשביל לגרום לכולם לסתום. בתור מישהו ששונא את שני השיפים ~ -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 14:53 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי בעיה עם מולטישיפינג אני פשוט חושב שג׳יי קיי רולינג עשתה את זה מסיבות הומופוביות ואני לא רואה סיבה ללמה טונקס ולופין מתאימים ואין לי בעיה עם דרארי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 14:53 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I hate it here so I will go to lunar valleys in my mind When they found a better planet only the gentle survived I dreamed about it in the dark The night I felt like I might die -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 14:55 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממממ אולי אני לא חושבת ככה כי הפעם האחרונה שקראתי את הספרים 6 ו7 הייתה לפני שנים וגדלתי על הספרים האלה
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יצאתי עמה רצח
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זהו בדיוק כאילו היא פשוט נבהלה מהומואים אז היא לקחה אישה רנדומלית ושמה אותה ללופין --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 14:56 PM
|
||||
מה קרה --------------------
|||
|
|
||||
Quick, quick Tell me something awful Like you are a poet trapped inside the body of a finance guy --------------------
|||
|
|
||
ג׳ייק????????
--------------------
|
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 14:57 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי אנשים?
מה קורה שנים איתכם התגעגעתייי! -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא כתבתי כבר המון זמן לא טוב.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חשבתי שחסר לי משהו אז מחקתי ואז רק אחרי שמחקתי גיליתי שכנראה בכלל לא היה חסר לי כלום ואההההההה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
בסדר גמור מה איתך איך עם הלימודים והכל!!!!!! והמשפחה שלך --------------------
|||
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
סווווווו -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |