![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (46) « ראשון ... 40 41 [42] 43 44 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 15:09 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אין ברירה אתה מקבל את התואר --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 15:11 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאס!
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 15:17 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש מרחם על הומואים של דרים סמפ הם עברו ככ הרבה
סתם אבל כאילו כל הקטע עם sbi ממש עצוב בייסקלי זה כאילו שפיל זה האבא וטכנו ווילבור וטומי הם הילדים וזה פחות או יותר מה שסחב את כל הפאנדום כי זה מלא ילדים מוחרמים שההורים שלהם שונאים אותם והמשפחה הזאת הייתה נורא כזה מקבלת וזה גרם להרבה אנשים להרגיש מאוד בנוח וכזה וזה פשוט התנפץ לרסיסים כשהסתבר שווילבור הוא בן אדם נוראי וכן זה c!wilbur (הדמות של ווילבור) ולא cc!wilbur (ווילבור האמיתי) אבל זה בכל זאת היה ממש קשה למלא אנשים שהרגישו שבגדו באמון שלהם והם עזבו את הפאנדום וזה פאנדום שבנוי רק ממעריצים ועל העבודות שלהם אז זה התפרק לגמרי במיוחד שזה היה אחרי שטכנו נפטר סתם זה הכל מאוד עצוב מהבחינה הזאת אפשר רק ללמוד מזה לא לפתח קשרים פרסושיאלים פשוט נכנסתי לאחרונה לקטע של sbi ורק אז הבנתי כמה משמעותי זה היה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 15:45 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה שמישהו אומר את זה גם אותי זה מבלבל פרח אומר שאני שר יפה אם זה אומר משהו ~ תמרים עם אגוזים זה טעים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 15:46 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומיגאדד
עוד שניה מתחיל המעינות -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 15:51 PM
|
||
אני חייב להודות שאני לא אוהב את המאראודרס פאנדום
מרגיש לי שכולם יותר מדי מרוכזים ב"איך נוכל להפוך את הדמות הזאת לקוויר שמקשיב לטיילור סוויפט" (ובשלב הזה הם הופכים את כל הדמויות לגרסאות שונות של אותה דמות) ולהתווכח אחד עם השני על האדקאנונס או להפוך את וולפסטאר לשיפ הטרונורמטיבי פיה מתה בכל פעם שאני רואה מישהו מתאר את סיריוס כנשי ועדין או כל דבר שהופך חברתית אישה לאישה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 15:57 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Marauders mentioned ‼️‼️‼️ קודם כל קווירים שמקשיבים לטיילור סוויפט זה סוג האנשים האהובים עליי אני מסכימה איתך חלקית כאילו? אני כן בעד שכולם יהיו הומואים זה כיף לי או לפחות זה לא מפריע לי אבל כן יש הרגשה שמתעלמים מכל הקאנון כי "זה פאנדום ולא באמת צריך קאנון" אבל כאילו אם לא מתבססים על הקאנון אפילו קצת מה הופך את זה בכלל לקונדסאים דווקא מרגיש לי שאנשים לוקחים מה זה קשה את פם סיריוס כאילו האם אני רואה את זה? לא אבל זה גם לא כזה הזוי בעיניי יש הרבה יותר גרועים נגיד שהופכים אוכלי מוות לטווינקים חמודים ואפלים בקטע מצחיק זה עושה לי באמת רע די כבר -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 16:05 PM
|
||||
אוי נשמע מבאס לנו עשו את זה פרונטלי איכשהו ותקשיב אודיסאה שווה אבל קשוח ולמזלי הצלחתי להוציא ציונים טובים. אבל בגדול ממש כיף ויש שם דברים שווים. היה אירוע גדול לפני כמה חודשים שהיו בו הרצאות של כל מיני אנשים כמו דורון פישלר ודניאל גולד והגיע גם קיש וכולם צעקו עליו קישור רגע לנשף הקודם או הבא? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 16:06 PM
|
||||
אני מסכים, חלק נרחב מהחברים שלי מתאימים לתיאור. אבל זה כן נהיה משעמם כשהם יוצרים כל אופי מאותו blueprint לא אכפת לי מפם סיריוס בגלל פם סיריוס, כהאדקאנון זה בסדר. אכפת לי מזה כשזה בא בהקשר של וולפסטאר (או כל שיפ גיי אחר שהוא מעורב בו כנראה), במיוחד בפאנארטס שבהם הוא נראה בדיוק כמו אישה ורמוס בדיוק כמו גבר גברי. זה מרגיש לי קצת הומופובי להפוך שיפ גיי לתמונת מראה של שיפ סטרייט ואני לא אוהב את זה אני כל כךךךך נגד מה שהם עשו לברטי אוון ורגולוס בעיקר רגולוס כי אני אוהב אותו והפאנון עשה לו עוול -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 16:09 PM
|
||
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 16:10 PM
|
||||
איזה כיףףףףףףף שמח שטוב לך שם היית שם??? ראיתי שזה קרה חחחחחחח הקטדם הקודם פשוט אף אחד לא שם לב --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 16:13 PM
|
||||
יואוווווו תהניייייי Throwback למתי שאני ופרח היינו במעיינות וכל הזמן היינו בחדר שלנו עם כל הבנות הנחמדות בקבוצה שלנו בערך או ראינו אקדמיית הגיבורים שלי אני זוכר שבחמש דקות הראשונות הן וידאו איתנו שאנחנו לא הומופובים ושאחרי המעיינות הסתבר שלפרח ולבת בחדר שלנו יש חברים משותפים --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 16:14 PM
|
||||
כן הייתי שם יחד עם עוד איזה 1500 תלמידים כן והיה כיף בטירוף לראות את זה בחדשות אשכרה תגיד אם זה לא סודי או משהו עומד להיות נשף קיץ? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 16:17 PM
|
||||
אמור להיות?? תשמע בשיא הכנות אני לא חושב שמישהו זוכר שהמקום הזה קיים כאילו זה נס שהפורטל חי בכלל אף אחד לא חשב שהוא יגיע כ״כ רחוק אז אין כלום מתוכנן --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 16:30 PM
|
||||
תשמע אין לי את כל המידע הטכני אבל לדעתי הוא יחזיק עוד חצי שנה לפחות אולי אני אכין נשף ![]() אבל באמת נראלי שבימים האחרונים אני הכי פעיל פה בפער ותאורתית אני כבר פרשתי לא בקטע של להתנשא חס וחלילה פשוט המקום הזה צריך להתאפס על עצמו טוב אני רואה שנתקע בקיצור מה שיש לי להגיד זה שלהגיד שהפורטל עומד למות זו נבואה שמגשימה את עצמה הודעה זו נערכה ע"י Rocket Man ב Jun 30 2025, 16:38 PM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |