![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 11:47 AM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם הארי פוטר הוא בעצם קיפוד? פעילות ![]() שלום לכולם! כן, כן, זה לא באג באתר או קריסה שהחזירה אותו ל-2018 או משהו כזה - זו באמת פעילות בפורום הספרים! (למען האמת, העובדה שזו פעילות היא מפתיעה בפני עצמה.) בכל מקרה, שמעתם פעם תאוריות על ספרי הארי פוטר? רון וויזלי הוא בעצם דמבלדור? דראקו מאלפוי הוא איש זאב? קרוקשנקס הוא לילי פוטר? סנייפ הוא ערפד? יש מצב שמענו על כמה כאלה מעולה! היום בפעילות תצטרכו להמציא אחת כזאת בעצמכם. אבל חכו רגע - זו לא אמורה להיות סתם תאוריה, זה יהיה משעמם. אתם תצטרכו להמציא תאוריה מקורית ולא הגיונית ככול האפשר - ולתת לה ראיות מהספר. למשל, האם הארי פוטר הוא בכלל קיפוד? הרי מתואר בספר שכל פעם שוולדמורט או קווירל נוגעים בהארי זה כואב להם - בדיוק כמו נגיעה בקוצים של קיפוד! וחוץ מזה, הארי ממש טוב בקווידיץ' וידוע שקיפודים הם אומני תעופה! על השתתפות תקבלו 170 חרמשים ו-5 נקודות בית. התאוריה ההזויה ביותר עם ההוכחות הכי טובות תזכה את המשתתף ב-30 חרמשים נוספים. פתוח לשבוע מהיום. בהצלחה! טופס:
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 23:23 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית לבעלי תפקידים: נטע
התאוריה שלי: הארי פוטר הזה את הכול הוכחות מהספרים: בספר השביעי, כשהארי "מת", הוא מתעורר במעין תחנת קינג קרוס. דמבלדור אומר לו: "כמובן שזה קורה בראשך, הארי. אבל למה זה אומר שזה לא אמיתי?" ואם זה מתרחש במוחו של הארי אז אולי הכול בעצם רק בראש. הארי הוא מרכז הסיפור: הוא זה שמתקבל לקבוצת הקווידיץ' בשנה הראשונה וכולם נסים להרוג, הוא זה שעוקב אחר הרמזים ונראה שהכול נוגע אליו. נוח להדהים, הרי גם אם אני הייתי בוראת עולם שבו אני מתקיימית, הייתי הדמות הראשית. הערות ותאוריות נוספות: ![]() -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2025, 17:02 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() התאוריה שלי: הוויזלים הם מוטציה שנוצרה עקב שילוב של גזר ותפוז הוכחות מהספרים: לפחות 2 הוכחות א. השיער הכתום בצורה הבלתי רגילה שלהם ב. זה שהם כמו גזר ותפוז: או שתאהב אותם בטירוף או שתרצה לזרוק אותם לזבל. הערות ותאוריות נוספות: אמיר תחזור ![]() ![]() ![]() -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 6 2025, 14:20 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית לבעלי תפקידים: יעל שרה, אני נחשבת בעלת תפקיד? איזה קטעים, רייבנ
התאוריה שלי: לסיריוס ולפטוניה היה רומן לפני שהיא התחנה (לא, ממש לא גנבתי את זה מפוטרקאסט. לכו לשמוע). הוכחות מהספרים: 1. "זכרי את הקודם" מדבר על, ובכן, אהובה הקודם וכל הסיפור שלו. 2. למה סיריוס מעולם לא התחתן? למה? למה? אה?! נראה אתכם עונים על זה בדרך אחרת. 3. ברור לכל בר דעת כי הזוגיות של ורנון ופטוניה לא טובה במיוחד, עצרתם פעם לחשוב למה? 4. פטוניה מאוד מקנאה באחותה כשהם קטנות, תחשבו עד כמה קנאת גדולה כשלילי מביאה בחור צעיר וחתיך וקוסם הביתה, ברור שהיא תתאהב באחד מהחברים שלו. 5. מעולם לא סיפרו לנו כיצד ורנון ופטוניה נפגשו, לעומת זאת, לפטוניה וסיריוס מעולם היו המון הזדמנויות להיפגש. 6. סיריוס מעולם לא גינה את פטוניה דרסלי, לעומת זאת הוא אמר "העולם לא מתחלק לאנשים טובים ואוכלי מוות", מכאן נובע שהיא זרקה אותו. 7. נכון, אתם צודקים, הם לא מתאימים בעליל, ובדיוק בגלל זה הם היו זוג! ראיתם פעם זוג, בעיקר ספרותי, שכן התאים? 8. עם כל הסיבות האלה אני כמעט מאמינה בזה בעצמי, זאת הוכחה מספקת לחלוטין. 9. שמונה הוא המספר הקסום ביותר. 10. שכחתי אותו אבל הוא חשוב- סיריוס ברח מהבית מהסיבה הפשוטה שהוריו לא רצו, בלשון המעטה, שהוא יצא עם מוגלגית ולא משום סיבה אחרת, הרי אתם מכירים את הוריו. 11. עשר הוא המספר הקסום ביותר? לא, אין סיכוי! הערות ותאוריות נוספות: הארי הוא נארל, לא קיפוד, ניסית פעם לתת לו חלב? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 23 2025, 19:45 PM
|
||
![]() מוגל |
איזה דיליי
טוב מכפת לי שם+כינוי+בית לבעלי תפקידים: מוריה, איפה עדי אשל???? התאוריה שלי: משרד הקסמים שתל זיכרונות כוזבים אצל הקוסמים כדי שיאמינו שמוגלגים לא מודעים לקסם הוכחות מהספרים: - הוכחה #1: מקרים כמו מיסי המשוגעת של מגן הדרקונים, או התנהגותם של חלק מהמוגלגים, מרמזים שהם מרגישים שמשהו "קיים" מתחת לפני השטח. - הוכחה #2: המוגלגים מצליחים לפתח טכנולוגיות מתקדמות שלא נופלות מהקסם—אולי בגלל היסטוריה נשכחת שהם בעצמם הדחיקו, בעקבות התערבות קסומה? הערות ותאוריות נוספות: אני נקניק -------------------- האם הרגע קראת לי שניצל באפיה?! תשמור על הפה שלך!
כן. אני יודעת שיש לכם את זה למטה. רק שתדעו, אני ממש אוהבת עינויים (שטן שטן) בקטגוריית הארי פוטר: עינויי וולדמורט אבודים גבירת האופל סטונסון (מומלץ ביותר!) בת מאלפוי (גם מאוד מומלץ) שלום, הגעתם לבלוג של לונה סנייפ בקטגוריית הטרנד המפורסם של וואטסאפ: וואטסאפ קופה ראשית נדמה לי שאני ערפדית וואטסאפ וואטסאפ של רעים וואטסאפ הארי פוטר בקטגוריית כל מיני פאנדומים: דמות הפרידה אנגור רוטVSג'ים הארי... מגלה את פרסי? זה מספיק. זה מספיק! יש לי חייםםםםםםם [/COLOR] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |