![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: אתמול ב-19:55
|
||||
![]() מוגל |
שניצל תירס!!!!!!!! אזזזזזז בנים יכולים להיות בנות בנות יכולות להיות בנים לענייננו: גריידי רואוון - מסמר = אדליין רואוון - מממשת = סופי פוסטר - אממ.... במילה אחת, טלפתיתגורמתמגבירהפוליגלוטיתמשגרת = ג'ולי רואוון - לא ידוע = קיף סנסן - אמפת פוליגלוט מגלה יכולות שולט ברגש = פיץ ואקר - טלפת = ביאנה ואקר - מתפוגגת = לורד קסיוס סנסן - אמפת = ליידי ג'יזלה סנסן - פוליגלוטית מממשת = אולדן ואקר - טלפת = דלה ואקר - מתפוגגת = אלוואר ואקר - מתפוגג = לין סונג - הידרוקינטיקאית = טאם סונג - צל = בראנט - פירוקינטיקאי = פינטאן פירן - פירוקינטיקאי = אלווין הסלג' - מבזיקן = מוריה, איפה עדי אשל???? רו - ענקית = סר טירגן - טלפת = מר פורקל (פה אפשר 2) - טלפת = סירה אנדל - מבזיקנית = פרנטיס אנדל - טלפת = וויילי אנדל - מבזיקן = קאלה - גנומית = פלורי - גנומית = קווינלין סונדן - טלפת = ליבי סונדן/פיזיק - יכולת... מישהו יודע? = לאביס - גובלינית = סנדור - גובלין = גריזל - גובלינית = וולצר - גובלין = דקס דיזני - טכנופת = קסלר דיזני - חסר יכולת (אבל עם שם מגניב) = ג'ולין דיזני/ סערה - מקפיאה = סטינה הקס - אמפתית = סילבני - אליקורן = גרייפל - אליקורן = מארלה רדק - פירוקינטיקאית = פאלון ואקר – טלפת = קנריק אלגר פאתדון – טלפת = חברי מועצה (נוכחיים): ברונטה – גורם = אורהלי – אמפתית = אמארי – טלפת = אלינה – משלה = טריק – מבחין = ויליה – משיבת רוח = ליורה – מממשת = ראמירה – מתפוגגת = דארק – מפלס = נולאנד – קולן = זארינה – מטעינה = קלארט – פוליגלוטית = --------------------------------------------------------------------------------------- זה היה ארוך אוקיי תגידו לי אם שכחתי מישהו טופסוסי:
ו אהההההה זהו ביי משחק נוכחי: יתחדש כשאנשים יתחברו למשפחה -------------------- האם הרגע קראת לי שניצל באפיה?! תשמור על הפה שלך!
כן. אני יודעת שיש לכם את זה למטה. רק שתדעו, אני ממש אוהבת עינויים (שטן שטן) בקטגוריית הארי פוטר: עינויי וולדמורט אבודים גבירת האופל סטונסון (מומלץ ביותר!) בת מאלפוי (גם מאוד מומלץ) שלום, הגעתם לבלוג של לונה סנייפ בקטגוריית הטרנד המפורסם של וואטסאפ: וואטסאפ קופה ראשית נדמה לי שאני ערפדית וואטסאפ וואטסאפ של רעים וואטסאפ הארי פוטר בקטגוריית כל מיני פאנדומים: דמות הפרידה אנגור רוטVSג'ים הארי... מגלה את פרסי? זה מספיק. זה מספיק! יש לי חייםםםםםםם [/COLOR] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |