![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 23 2025, 14:02 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בינה מלאכותית - תחליף את האמנות? ![]() בשנים האחרונות הבינה המלאכותית תפסה חלק גדול מהחיים שלנו. אין כמעט אף אחד שלא שמע על ChatGPT, Gemini או קלוד. יש דיבורים על עבודות שמתחילות להיעלם - מתכנתים, רואי חשבון ועוד רבים כבר מרגישים איך ה-AI עושה בשניות את מה שעד לא מזמן הם השקיעו שעות בלעשות. רק לדבר אחד לא חששו, והוא האמנות. אולם בזמן האחרון ה-AI פלש גם לתחום הזה וכיום רבים ישלמו מחיר דומה עבור ציור שצויר ביד ועבור תמונה שנוצרה עם בינה מלאכותית. ה-AI יוצר בקלות תמונות וסרטונים שנראים ראליסטיים באופן מפחיד. נטען גם שבעוד שנה-שנתיים כבר לא נדע להבדיל בין ציורים שנוצרו עם AI לבין יצירות אומנות. אשמח לשמוע את דעתכם - האם ה-AI באמת יחליף את האמנות? הייתם קונים ציור שנוצר באמצעות AI? דיון מהנה :) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2025, 17:46 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מאוד מקווה שלא.
אני זוכרת שקראתי בטרילוגיית להב החרמש שהחיים לאחר התמותה הפכו אמנות לדבר נדוש, חיקוי של דבר אחר. אז אמנם לא נהפוך לבני אלמות בטווח הנראה לעין, אבל הבינה המלאכותית, על אף כשרונותיה הרבים, יכולה רק לחקות אמנות אחרת, ליצור דברים נדושים. אני לא מבינה בבינה מלאכותית, אבל מעולם לא ראיתי ציור שלה שהצליח 'לזעזע' אותי כמו חלק מהציורים האנושיים. כרגע יש פשוט אינפלציה של ציורי בינה מלאכותית, מקווה שבסוף ההערכה לציורים אנושיים, שאוגרים בתוכם שנים של ניסיון, טעויות ותיקונם, תגדל. נ''ב, האם אוכל ליצור דיון דומה בסס''ש? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 16:51 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא
אומנות היא אומנות בזכות הזמן וההשקעה והמאמץ והמחשבה שהשקיעו בה זה למה אומנות של בינה מלאכותית היא לא באמת אומנות בשיא הכנות אני לא מבין איך אנשים יכולים לחשוב אחרת כי מה שווה תמונה כזאת שאין שום דבר מאחוריה? חוץ מזה שזה מאוד לא מוסרי גם כי זה נוראי לסביבה וגם כי זה גונב לאמנים אמיתיים ציורים ומשתמש בהם בלי רשותם אני גם לא מבין מה המטרה של זה? למה שנרצה להחליף את הדבר היחיד שרק בני אדם יודעים לייצר בבינה מלאכותית בני אדם קיימים כדי ליצור אם לקחנו מהם את זה למה אנחנו קיימים בכלל ואני אשים פה גם את זה – בָּרוּךְ תִּהְיֶה בְּצֵאתְךָ! – עָנָה הַשּׁוּעָל – הִנֵּה סוֹדִי וְהוּא פָּשׁוּט מְאֹד: אֵין לִרְאוֹת אֶת הַדְּבָרִים הֵיטֵב אֶלָּא בַּלֵּב בִּלְבַד. כִּי הַדָּבָר הֶחָשׁוּב בֶּאֱמֶת סָמוּי מִן הָעַיִן. – כָּל דָּבָר חָשׁוּב סָמוּי מִן הָעַיִן – חָזַר הַנָּסִיךְ הַקָּטָן לְמַעַן יֵחָרֵת בְּלִבּוֹ. – הַזְּמָן שֶׁהִקְדַּשְׁתָּ לְשׁוֹשַׁנָּתְךָ הוּא הַמְשַוֶּה לָהּ חֲשִׁיבוּת כֹּה רַבָּה – אָמַר הַשּׁוּעָל. – הַזְּמָן שֶׁהִקְדַּשְׁתִי לַשּׁוֹשַׁנָּה שֶׁלִּי… חָזַר הַנָּסִיךְ הַקָּטָן לְמַעַן שַׁנֵּן אֶת הַדָּבָר הֵיטֵב. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2025, 20:33 PM
|
||
![]() מוגל |
אני חושבת שהAI יוכלו להחליף את האמנות, וזה עצוב
-------------------- האם הרגע קראת לי שניצל באפיה?! תשמור על הפה שלך!
כן. אני יודעת שיש לכם את זה למטה. רק שתדעו, אני ממש אוהבת עינויים (שטן שטן) בקטגוריית הארי פוטר: עינויי וולדמורט אבודים גבירת האופל סטונסון (מומלץ ביותר!) בת מאלפוי (גם מאוד מומלץ) שלום, הגעתם לבלוג של לונה סנייפ בקטגוריית הטרנד המפורסם של וואטסאפ: וואטסאפ קופה ראשית נדמה לי שאני ערפדית וואטסאפ וואטסאפ של רעים וואטסאפ הארי פוטר בקטגוריית כל מיני פאנדומים: דמות הפרידה אנגור רוטVSג'ים הארי... מגלה את פרסי? זה מספיק. זה מספיק! יש לי חייםםםםםםם [/COLOR] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |