האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

אימון בירי|וריאן, המועמדת
פורסם ב: Jul 19 2025, 19:33 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 18740
מגדר:male
משתמש מספר: 62302
חפצי המשתמש: צפה

המשך ישיר של הקטע הזה!
הארו מפחיד אותי. ומה שהופך את הקטע הזה ליותר מפחיד זה העובדה שהוא היה לבוש בשמלה.
בכל מקרה היום יום הולדת להארו אז החלטתי לחגוג לו את זה וזה שאמשיך המועמדת ><
תהנו!

---

שם הפאנפיק: אימון בירי
שם הכותב: וריאן
דירוג: pg13
שיפ: אתם אמורים לדעת כבר שזה הארוולט.
ז'אנר: איו...?
ויתור זכויות: קיארה קאס

---

חצי מהבנות נשלחו חזרה הביתה בשלושת השבועות האחרונים, ואיכשהו הארו לא היה ביניהן.
הוא לא היה בטוח מה לחשוב על זה. כמובן, לא היה אפשר להכחיש שהחיים בארמון היו נוחים, וגם המשפחה שלו נהנתה מהכסף ששלחו להם כל עוד הוא שם - אבל הוא ידע שכדאי שהוא יעוף משם מהר לפני שמישהו יוכל לגלות את הסוד שלו. לא היה ספק שיערפו לו את הראש אם יגלו שהוא בכלל לא אישה.
אפילו המשרתות שלו נראו מתוחות כשהן סידרו לו את השיער ואיפרו לו את הפנים. זאת הייתה תזכורת כואבת לכל האנשים שיענשו ביחד איתו אם הוא יפשל.
נשמעה דפיקה על הדלת, אבל הארו לא ייחס לכך הרבה תשומת לב. הוא ידע שזאת בטח קסנדרה, שתבוא לצחוק על השמלה שלו או משהו. במקום זה הוא ניסה לחשוב על דרך לגרום לנסיך להעיף אותו מהארמון בשבוע הקרוב.
למרות שהוא כנראה לא היה צריך להתאמץ בכלל. הם בקושי דיברו מאז אותו יום בחדר הגדול. כנראה שצעדי הריקוד של הארו באמת היו זוועתיים, אם הם הבריחו ככה את הנסיך. אולי הוא פשוט צריך להזמין אותו לרקוד פעם נוספת, ועד מחר הוא כבר יהיה על המטוס הביתה.
מחשבותיו נקטעו למשמע התנשפות מופתעת של אחת המשרתות. רק אז הוא נזכר שקסנדרה בכלל לא דופקת על דלתות.
הוא זינק במהירות על רגליו וכיסה אוטומטית את חזהו, למרות שהיה כבר לבוש בשמלה כחולה בהירה וריפוד החזה שלו כבר היה במקום. ובדיוק כפי שפחד, מי שעמד בדלת לא היה אחר מאשר הנסיך וולט.
הוא עמד שם במבוכה קלה, ופעם נוספת הארו לא היה יכול שלא לתהות עם כמה בנות הנסיך הזה דיבר לפני שהתחרות התחילה. זה בטח היה סיוט בשבילו, עכשיו כשכל כך הרבה בנות גרות אצלו בבית.
הנסיך כחכח בגרונו. ״ליידי הארו. את עסוקה עכשיו?״
הארו היה די בטוח שהאיפור שלו אפילו לא היה גמור, אבל הוא ידע שזאת לא התשובה שוולט רצה לשמוע, ולכן הוא רק הנהן.
״יופי. קיוויתי לדבר איתך לבד.״
זאת לא הייתה הצעה, כמובן. זאת הייתה דרישה. שלושת המשרתות קדו לפני שהן מיהרו לצאת מהחדר ולסגור את הדלת אחריהן. הארו הרגיש את החרדה מטפסת לו לגרון עכשיו כשהם היו לבד בחדר השינה. במוחו הבזיק הזיכרון של כל ההנחיות שעברו איתו עליהן לפני שהוא הגיע לארמון, והנחיה אחת שנחקקה בזכרונו במיוחד.
אחרי הכל, האנשים מהמעדות הגבוהים האמינו שהכל מגיע להם, והארו היה יכול רק לדמיין כמה זה נכון לגבי הנסיך בעצמו.
וולט פתח את פיו לדבר, אבל הארו קטע אותו. ״מה זה?״ הוא שאל, והצביע על הסרט הצהוב שהנסיך החזיק בידו.
וולט מצמץ בהפתעה, כאילו הוא לא היה רגיל לכך שאנשים קוטעים אותו. מה שכנראה היה נכון. הארו הרגיש איך הוא מתחיל להסמיק. ״אה, זה כיסוי עיניים.״
״כיסוי עיניים?״
״טוב, כן. תכננתי להגיד שיש לי הפתעה בשבילך, לפני שקטעת אותי בגסות.״
זה לא נשמע טוב. ״אז בשביל מה כיסוי העיניים?״ שאל הארו.
״בשביל ההפתעה,״ אמר וולט כאילו זה ברור מאליו, אבל אז היסוס קל עלה על פניו. ״אם זה בסדר מצידך, אני מתכוון.״
ברור שזה לא היה בסדר, אבל הארו ידע שזאת לא התשובה הנכונה. ולכן הוא בלע רוק במתח והנהן.
הנסיך נראה מוקל כשהוא הלך להיעמד מאחורי הארו וקשר את הסרט על עיניו, מכניס אותו לעולם של חשיכה. פרפרים רפרפו בחזה של הארו. הוא בחר לחשוב שאלו פרפרים של חרדה.
״מכאן,״ אמר הנסיך ותפס את ידו. הארו שמע את הדלת נפתחת, והניח שזה אומר שהם יצאו מהחדר. הוא ניסה לעקוב אחרי מספר הצעדים והפניות שעשו בניסיון לנחש לאן הם הולכים, אבל מהר מאוד הוא איבד כיוון. הוא רק קיווה שהוא לא יפתח את עיניו ויגלה שוולט הוביל אותו לחדר שלו.
בסוף, אחרי זמן שהרגיש כמו נצח, אבל כנראה היה לא יותר משתי דקות, וולט תפס בכתפיו של הארו בשביל לעצור אותו. ״אוקיי, הגענו. את יכולה להוריד את הכיסוי.״
הארו הוריד את הכיסוי ומצמץ כמה פעמים בשביל להתרגל לאור הפתאומי…
ואז בהה.
מכל המקומות שהוא ציפה שוולט יוביל אותו אליהם, זה אפילו לא עלה בדעתו. זה היה חדר עצום, ועל כל הקירות היו תלויים רובים ואקדחים מכל הסוגים - אפילו כאלו שהארו בכלל לא הכיר. הוא היה צריך להשתמש בכל כוח הרצון שלו בשביל לשמור על איפוק ולא להרים את הרובה הכי קרוב.
וולט כנראה שם לב לתגובה שלו, כי הוא נראה מאוד מרוצה מעצמו. ״זה מחסן כלי הנשק.״ הוא הציג בגאווה.
״אבל למה…״ הארו בקושי הצליח לדבר.
״טוב, ראיתי איך את נועצת מבטים בכל השומרים-״
״אני לא נועצת מבטים!״
״-וקיוויתי שזה בגלל הרובים שלהם ולא בגלל השרירים שלהם. אני מניח שצדקתי?״
הארו הרגיש את פניו מאדימות והנהן בבושה. הוא דווקא חשב שהוא עשה עבודה די טובה בלהסתיר את החיבה שלו לרובים. התחביב הזה שלו תמיד הבריח את כולם, גם כשהוא לא ניסה להעמיד פנים שהוא נסיכה יפה ועדינה.
אבל נראה שלנסיך זה לא הפריע. הוא הוריד את אחד מהרובים מהמתלה ופנה אל הארו בחיוך. ״מה דעתך שאלמד אותך איך לירות ברובה?״
הארו פער את עיניו. ״אתה יודע להשתמש ברובה?״
וולט נראה תמה. ״ברור שאני יודע. את רוצה או לא?״
הארו החליט להפסיק עם העמדת הפנים. ״כן! כן, כן כן! ברור שבא לי!״
וולט חייך שוב. ״אז קדימה. רק בואי ננסה לשמור את זה בסוד, בסדר? אני לא חושב שאבא שלי יסכים איתי ששיעור על רובים זה רעיון טוב לדייט.״
דייט.
המילה חזרה על עצמה שוב ושוב בראשו של הארו כשהוא עקב אחרי וולט אל מחוץ לארמון, אל מטווח האימונים. לחשוב שרק היום הוא חשב שהוא הבריח את הנסיך, ועכשיו הוא יוצא איתו לדייט.
זה היה נורא.
זה היה מדהים.
וולט הציג את הרובה בגאווה, כאילו היה הילד שלו, והארו הנהן והעמיד פנים שכל מה שהוא הסביר היה מידע חדש בשבילו. הוא הסביר לו על כל החלקים השונים של הנשק, איך צריך להחזיק אותו בכל רגע נתון, איך לטעון ולדרוך את הרובה, ובסופו של דבר, איך לכוון.
״כדאי שתשימי את אלו.״ וולט הושיט להארו אטמי אוזניים, ואז שם אותם בעצמו בשביל להדגים איך. הארו עשה כמוהו בהיסוס, ורק אחרי שאטמי האוזניים היו במקום וולט כיוון את הנשק וירה.
למרות האטמים, קול הנפץ עדיין היה חזק מספיק בשביל לקרוע את עור התוף של הארו.
ואז עוד אחד.
ועוד אחד.
הארו הרגיש איך מישהו דוחף אותו לרצפה ונשכב עליו בחוזקה, מגן עליו מהיריות. הפנים שלו כאבו, ודם זלג על עיניו ולא נתן לו לראות. כל מה שהוא יכל לשמוע היו הצרחות וקולות הירי.
הוא הרגיש מישהו מנער לו את הכתף.
עוד ירי.
עוד צרחות.
נוזל חם זלג על עיניו, על לחייו, אל תוך פיו.
״הארו.״
עוד יריה, הפעם חזקה יותר.
גוף כבד שנפל עליו ומחץ אותו תחתיו.
טעם מתכתי מילא את פיו כשהוא נשך את לשונו בשביל לא לצרוח.
״הארו!״
הארו מצמץ כמה פעמים עד שראייתו חזרה אליו, וגילה שהוא שוב פעם במטווח מחוץ לארמון. השמש האירה בחוזקה את החצר, והשמיים נראו יפים מדי.
רק אז הוא שם לב שאחד מהאטמים כבר לא היה באוזנו, ושוולט ניער את כתפו בכוח בשביל למשוך את תשומת ליבו.
״הארו! את בסדר?״
הארו הנהן. הוא עדיין הרגיש חסר תחושה. הפנים שלו כבר לא כאבו, אבל הנוזל החם עדיין המשיך לזלוג. הטעם המתכתי עדיין מילא את פיו.
״בטוח? לא נפגעת, נכון? את בוכה.״
הארו מיהר לנגב את לחייו. וולט צדק. זה לא היה דם, זה היה דמעות. כל מה שנשאר הייתה הצלקת המכוערת על פניו.
הוא בקושי שם לב שהוא התחיל לצחוק.
״את בטוחה שאת לא צריכה רופאֹ?״ שאל וולט, והבעה מוטרדת עלתה על פניו.
״לא, לא, אני בסדר!״ הארו היה יכול רק לדמיין כמה משוגע הוא נראה עכשיו, עם הדמעות שזלגו מעיניו והחיוך הרחב. ״זה היה מדהים!״
״אני חושב שכדאי שנפסיק לעכשיו,״ אמר וולט, וההבעה המוזרה עדיין לא עזבה את פניו. כנראה הוא באמת חשב שהארו היה מטורף על כל הראש.
הארו חטף את את אטם האוזניים מהיד של וולט והכניס אותו אל האוזן לפני שהנסיך הספיק להתנגד, הרים את הרובה מהאדמה - בעודו נזהר לכוון את הקנה אל המטרה, בדיוק כמו שוולט לימד אותו קודם - ודחף אותו לידיו של הנסיך.
נו טוב, אם זה במילא עמד להיות היום האחרון שלו שם, לפחות הוא יכל להפוך את זה לאחד הימים הכי טובים בחייו.
״תעשה את זה שוב,״ ביקש הארו.
כשוולט ויתר וכיוון שוב את הרובה, הארו היה בטוח שעיניו נצצו אפילו יותר מהשמש.

--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jul 19 2025, 20:07 PM
צטט הודעה

Idiots. I'm surrounded by idiots

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 5721
מגדר:
משתמש מספר: 70658

אימון בירי! הארו הוא קופידון ויורה חיצי אהבה ישר על וולט. אין מנוס.

לא היה ספק שיערפו לו את הראש אם יגלו שהוא בכלל לא אישה.

ריפ הראש של הארו. זה יקרה יום אחד.
הוא צריך לזכור שהנסיך מחבב אותו מאוד משום מה
אפילו המשרתות שלו נראו מתוחות כשהן סידרו לו את השיער ואיפרו לו את הפנים

הן מאפרות אותו כאילו החיים שלהן תלויים בזה!... חה
הוא ידע שזאת בטח קסנדרה, שתבוא לצחוק על השמלה שלו או משהו.

על מה יש לה לצחוק. אתה נראה טוב ממנה. היא בטוח מקנאת. זה ממש מעליב כשבן נראה טוב יותר ממך בשמלה.
אולי הוא פשוט צריך להזמין אותו לרקוד פעם נוספת

הארו: הו אני יודע איך לגרום לו להעיף אותי מכאן! אני פשוט אזמין אותו לרקוד!
Little did he know זה רק יגרום לוולט לרצות להשאיר אותו איתו יותר
וכיסה אוטומטית את חזהו

כבר יש לו אינסטינקטים של אישה! זה היה מהיר
נוספת הארו לא היה יכול שלא לתהות עם כמה בנות הנסיך הזה דיבר לפני שהתחרות התחילה

אמא שלו ואחותו 3:
הנסיך כחכח בגרונו. ״ליידי הארו. את עסוקה עכשיו?״

אתה רואה שהוא מתאפר יא חתיכת אידיוט
במוחו הבזיק הזיכרון של כל ההנחיות שעברו איתו עליהן לפני שהוא הגיע לארמון, והנחיה אחת שנחקקה בזכרונו במיוחד.
אחרי הכל, האנשים מהמעדות הגבוהים האמינו שהכל מגיע להם, והארו היה יכול רק לדמיין כמה זה נכון לגבי הנסיך בעצמו.

אוי לי אוי ואבוי לי
תשמע הארו אולי לוולט יש הבנה מוטלת בספק של המושג הסכמה אבל הוא בחיים לא יעשה את זה
אבל הארו קטע אותו

קוטע את הנסיך? יפה.
והוא הביא לו סרט צהוב! הסרט הצהוב!!!
״אה, זה כיסוי עיניים.״

קינקי
בטח הארו עם כיסוי עיניים יופיע הרבה בחלומות שלו בימים הבאים
פרפרים רפרפו בחזה של הארו. הוא בחר לחשוב שאלו פרפרים של חרדה

"פרפרים של חרדה" למאוווו בטח
זה היה חדר עצום, ועל כל הקירות היו תלויים רובים ואקדחים מכל הסוגים - אפילו כאלו שהארו בכלל לא הכיר.

הלם חשבתי שהוא הכיר הכל.
תחשוב, הארו, שאם תתחתן עם וולט אז תהיה לך גישה לכל זה באופן יום יומי. כל זה. תוכל להתאמן עם מה שתרצה כמה שתרצה מתי שתרצה! Wink wink nodge nodge. וגםםם וולט בטח יחשוב שזה מושך בטירוף.
טוב, ראיתי איך את נועצת מבטים בכל השומרים-״
״אני לא נועצת מבטים!״
״-וקיוויתי שזה בגלל הרובים שלהם ולא בגלל השרירים שלהם. אני מניח שצדקתי?״

צחקתי בקול
אי אפשר לדעת עם הארו
אתה לגמרי צדקת, וולט. זו פעם הראשונה וכנראה אחרונה שיש לך סיבה טובה להיראות מרוצה מעצמך ככה.
גם כשהוא לא ניסה להעמיד פנים שהוא נסיכה יפה ועדינה

אבל הנסיך לא רוצה נסיכה יפה ועדינה. הוא רוצה נסיך.
הארו החליט להפסיק עם העמדת הפנים. ״כן! כן, כן כן! ברור שבא לי!״

זה כזה חמוד כמה שהוא מתלהב ><
וולט חייך שוב. ״אז קדימה. רק בואי ננסה לשמור את זה בסוד, בסדר? אני לא חושב שאבא שלי יסכים איתי ששיעור על רובים זה רעיון טוב לדייט.״

דייט! שמירת סודות! וולט כזה חלק. הוא יכול להיות נסיך מקסים שהוא מנסה קשה.
וולט הציג את הרובה בגאווה, כאילו היה הילד שלו, והארו הנהן והעמיד פנים שכל מה שהוא הסביר היה מידע חדש בשבילו.

קודם כל בוא וולט הרובה הוא יותר הילד של הארו מאשר שלך. גם אם אתה לא יודע. זו עובדה בסיסית.
שנית זה כ"כ הצחיק אותי שהארו פשוט "כן כן אוקיי תודה על ההסבר" כשהוא יכול לדקלם את כל זה מתוך שינה. זה הרי הילד שלו
אגב וואו בחיים לא ידעתי שיש יותר ברובים מאשר ללחוץ על הפיו פיו
גוף כבד שנפל עליו ומחץ אותו תחתיו.

גוף? יותר נכון גופה.
אני אוהב את הפלאשבק והתיאורים והעובדה שהארו חווה מחדש את האירוע הכי טראומטי שלו(?) ולוולט אין מושגגג מה קורה ולמה הוא עד. הארו פשוט התחיל להתחרפן בעיניו.
גרמת לי להרגיש כאילו לי יש דם בפה
השמש האירה בחוזקה את החצר, והשמיים נראו יפים מדי.

זה מעבר יפה ><
״את בטוחה שאת לא צריכה רופאֹ?״ שאל וולט, והבעה מוטרדת עלתה על פניו.

וולט חסר תועלת עם בחורות, עוד יותר כשהן בוכות. והסיטואציה עצמה מאוד... אה... פשוט תדמיין לירות ברובה עם מישהו ואז הוא מתמוטט ומתחיל לבכות ולצחוק בו זמנית ולהיראות כמו פריק מוחלט. הארו צריך לשמוח שוולט לא ברח ממנו.

לוולט יש נקודה רכה להארו 3: הוא היה כזה מודאג לפני שתי שניות אבל הארו התעקש אז הוא ויתר.
נצנוץ נצנוץ! זה סיום מקסים לקטע... קצת פחות מקסים (הקטע היה מדהים הכוונה היא שהארו השתגע). יום הולדת שמח להארו! זה אכן יהיה היום הכי טוב בחייו. אני החלטתי.
התגעגעתי למועמדת כל כךךך ואני אוהב את זה >< הדבר היחיד שיותר טוב מהארוולט זה הארוולט עם רויאליטי וקרוסדרסינג.
(האם וולט יגרום להארו ללבוש שמלות גם אחר כך? אני 100% לא היחיד שחושב שהוא נראה מדהים בשמלה.)

--------------------

אומנות | כתיבה
Nearly MellodraMattic

User Posted Image

Ssayss Emily

---------
פורסם ב: Jul 19 2025, 21:10 PM
צטט הודעה

Pro Hero Deku

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 1885
מגדר:
משתמש מספר: 84449

ואיכשהו הארו לא היה ביניהן.

לא צפוי בכלל

לא היה ספק שיערפו לו את הראש אם יגלו שהוא בכלל לא אישה

זה נשמע אה
בעייתי

במקום זה הוא ניסה לחשוב על דרך לגרום לנסיך להעיף אותו מהארמון בשבוע הקרוב

אני מנחש שזה לא יעבוד
כן אני חוזה עתידות מדהים

כנראה שצעדי הריקוד של הארו באמת היו זוועתיים, אם הם הבריחו ככה את הנסיך.

חה שיזמין אותו שוב לרקוד
הנסיך יגרש אותו אם ככה ישר אחרי

אולי הוא פשוט צריך להזמין אותו לרקוד פעם נוספת, ועד מחר הוא כבר יהיה על המטוס הביתה.

הצילו מבטיח שלא קראתי
אבל כן מחשבה יפה הארו

רק אז הוא נזכר שקסנדרה בכלל לא דופקת על דלתות.

חה
זה הנסיך בטוח

ובדיוק כפי שפחד, מי שעמד בדלת לא היה אחר מאשר הנסיך וולט

אלא מה

ליידי הארו. את עסוקה עכשיו?

סליחה זה הורג אותי הליידי הארו
וולט יודע שהארו הוא לא ליידי הארו?

הארו הרגיש את החרדה מטפסת לו לגרון עכשיו

באתי לכתוב
למה חרדה הכי גרוע זה שיגרשו אותך וזה מה שאתה רוצה
ואז נזכרתי שהכי גרוע זה שיערפו לו את הראש
זה נשמע לי סיבה טובה לחרדה

טוב, כן. תכננתי להגיד שיש לי הפתעה בשבילך, לפני שקטעת אותי בגסות.״

טוב הארו צר לי לבשר לך אבל לא נראה שאתה מגורש בקרוב
אלא אם ההפתעה היא כיסוי עיניים בדרך למטוס חזרה הביתה או לכיוון איפה שיערפו את הראש שלך

הוא בחר לחשוב שאלו פרפרים של חרדה.

טוב בחירה טובה
כתבתי למעלה כמה אופציות שהם סיבה טובה לפרפרים של חרדה

״זה מחסן כלי הנשק.״ הוא הציג בגאווה.

חהחהחה וולט גילה שאתה לא ליידי הארו והוא הולך לירות בך!!!!

הארו פער את עיניו. ״אתה יודע להשתמש ברובה?

שאלה מטומטמת
מטומטם מצדך הארו
מינוס נקודה להארו

הארו החליט להפסיק עם העמדת הפנים

טוב הגיע הזמן
לבנתיים אתה רק מביך את עצמך לא נראה שהעמדת הפנים הזאת עובדת על מישהו

עוד צרחות.

טוב אני אעדכן שאין לי שמץ של מושג מה קרה שם פתאום
כאילו יש התקפה? מישהו תוקף? מה קורה שם.

בטוח? לא נפגעת, נכון? את בוכה

לא נפגעה ממהה

אני חושב שכדאי שנפסיק לעכשיו

אני מסכים
הארו התחרפן

ממ וולט
אל תוותר פעם הבאה
הארו לא נשמע לי בסדר
הארו אוהב את הרובים כן

טוב מקסים מאוד הארו אני מקווה שלא יערפו את הראש שלך
טוב אני בטוח שלא ערפו את הראש שלך אבל עדיין
אבל מהמם
מזל טוב הארו

--------------------
I am deku who does the maximum

my name is not Mido but ok
he \ him
Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian

User Posted Image

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4227 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025