![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 27 2025, 15:27 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוקדש ליונתן באהבה.
אז איך משחררים? מהעצבות, מהכעס, מהחרדה. מכל מה שעבר והיה. מכל הרגעים הקטנים מהזיכרונות מהחפצים.. מהחיוכים, מהאהבה. מהליטוף מהרוגע מהאור שבעיניים שלך מהמילים שהיו שגורות בפיך אומרים שהזמן מרפא את הכל. אבל אתה היית יותר מהכל. אוי למה זה כל כך קשה להתרגל לעובדה שלא תפסע יותר לחדר בצחוק ממכר שלא תתחיל מלחמת דגדוגים מפתיעה, שלא תחגוג איתי את ההצלחות שלא תהיה שם להרים אותי מהנפילות למה זה כל כך קשה להבין ולקלוט שמאיפה שאתה עכשיו אין חזרות, שהגיע הזמן לתת לעצמי להחלים להתרפא. מהחור הענק שנוצר לי בלב שעדין מדמם את כל הכאב אבל אני מנסה, בשבילך ובשבילי להמשיך לחיות גם כשקשה לי אז מהחיים פה מסירת דש קטנה. מתגעגע ועדיין חיי גם בשבילך ג'ייק -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 03:02 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק חשבתי עליך לא מזמן ונזכרתי שהתקופה הזאת אמור להיות היום שלו,
אני מאוד אוהבת את הסגנון כתיבה שלך, שאת מוציא את כל הרגש לדף המילים פוצעות וכואבות אבל בסופו של דבר זה כל היופי שבשיר, התגעגעתי לשירים שלך -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית KPop Demon Hunters "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |