![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 23 2010, 18:57 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Stupid ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור, בלי כלמיני תנאים מעצבנים ><"
אם מישהו מעוניין- פרטי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2010, 22:03 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מישהו רוצה? מוזמן לשלוח הודעה פרטית..
-------------------- ![]() אקונה מטטה, איזה משפט מדהים. אקונה מטטה, לא טירוף חושים..שלא תדאג עוד,עד לסוף הימים. תסגנן לך, תורת חיים. אקונה מטטה. אקונה מטטה? כן, זה המוטו שלנו!! מה זה מוטו? לא כלום, שלא ימות מהמוטו... רייבנקלו - כי ידע זה כוח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2010, 02:01 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מישהו בקטע של שרשור מטורף של דמדומים?D:
-------------------- דני||בת 15.5 D: || גילמור סטייל D: || ביי ביצ'ס
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2010, 23:26 PM
|
||
![]() טרולים מטורללים מטלטלים את התלתלים D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שרשור יומני הערפד?
או פנימיה? או חיים רגילים? XD או מרתון של חטיפות בשרשור XDD דברו איתי במסן או בה"פ, בלי שגיאות כתיב ועם ניסיון. -------------------- תמר || 17 || תקפצו לי. ||בלוג. ![]() עד היום שרשרתי בדיוק ב69 שרשורים בדיוק! הראשון הוא לי ולמור||מייסדים החדש ביותר הוא תמר ומור הסגידית|| ציד וקרימינליות והסוואה וכאלה:) 55 שרשורים שלי כבר ננטשו, ולא על ידי. אתם לא רוצים להיות ה56. יום נעים :) יחי דן, אהבת חיי הבלתי מעורער! :עיניים: :עיניים: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2010, 21:42 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשים שרשורים מעניינים ומקוריים?!
עד R. ועם המון ניסיון. מי שרוצה לפרטי (: -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2010, 20:17 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור.
עד R. לא אכפת לי על איזה נושא, באל לא כמעט מלאכים. מי שרוצה לפרטיD: -------------------- ![]() ![]() ![]() מעיין ~ 14 ~ הפלפאף (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2010, 15:40 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור.
כל המעוניין לפרטי -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 6 2010, 18:51 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מחפשת מישהו שמוכן לשרשר איתי באנגלית.
עד R. מי שמעוניין, לפרטי(: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 13 2010, 01:40 AM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת מישהו/מישהי
שראתה/ראה המורדים ובא לו שירשור על זה מצטערת.. המוזה. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שירשור?
נא לשלוח בהודעה פרטית יהיה כיף!!! -------------------- [SIZE=7][FONT=Arial][COLOR=blue]harry potter
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2010, 00:34 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אני לא אקבל שירשור חדש בשעות הקורבות, אני אתחרפן.
חיים אמיתים דרך אגב, וכדאי שלא תהיו ממש תמימים (איזור הR הגבוה). -------------------- קרן|16.5|מודיעין|דיבורים לשעבר|קפצו לי
ישנה. מאוד:) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2010, 01:42 AM
|
||
![]() a bit of the old ultra-violence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באליייי
אני פתוחה לרעיונות לנושא , רק לא הארי פוטר וכאלה יאכסה . רק תכתבו כמו בני אדם OO מסג' מיD: -------------------- שרון » אחראית הנהלת הפורומים לשעבר » נעמי אחות ואתם לא ביי ![]() .There is a land called Passive Agressiva, and I am their queen --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 18 2010, 05:31 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי (:
מישהו רוצה שירשור? לא ממש אכפת לי על מה .. אבל שיהיה ממציאותי יחסית .. -------------------- רוני || 17 || משרשרת, אתם מוזמנים לשלוח ינשוף (: ![]() קרדיט לה (; --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 18 2010, 12:29 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שירשור..
לא אכפת לי על מה.. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 18 2010, 19:02 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
משהו רוצה שרשור? לא אכפת לי מכלום
-------------------- יש כלל שאומר שלכל כלל יש יוצא מן הכלל ואם יש כלל שאין לו יוצא מן הכלל אז זהו היוצא מן הכלל של הכלל שאומר שלכל כלל יש יוצא מן הכלל" והבנתם משהו בכלל?...
"שבעה חצויים יענו לאתגר עולם ומלואו יסער או יבער נדרים לקיים עד כלות הנשימה בשערי המוות תגעש מלחמה" (פרסי ג'קסון ותקוות האולימפוס. הנבואה הגדולה) גם בשעה הכי קשה יש 60 דקות... 90% מהאנשים בעולם יצרחו אם ג'סטין ביבר ירצה לקפוץ מהעזריאלי. 9.1% מהאנשים יביאו פופקורן ויגידו "תעשה סלטה!".0.8% יעברו שם עם אמ-פי, יתסכלו לרגע ואז ילכו משם כאילו כלום העתק משפט זה לחתימתך אם אה מה0.1 שיעברו שם מדברים בפלאפון יעצרו רגע ישאלו "מי זה?" וילכו משם! כל אדם צריך לדעת קצת מהכל והכל מקצת טרולים מטורללים מטלטלים את התלתלים גיל לא משנה|| שם לא משנה||הגיבור האבוד||מיאו|| ציטוטים אהובים: "איכס, לכאן מגיעות דוגמניות כדי למות?" (פייפר מקלין הגיבור האבוד) קראת לו פסטוס? אתה יודע שהמשמעות של פסטסוס בלטינית זה 'מאושר'? אתה רוצה שנרכב להציל את העולם על גב הדרקון המאושר?" (ג'ייסון גרייס, הגיבור האבוד) "אז מה... ענקים שמסוגלים להשליך הרים. זאבים ידודתיים שיטרפו אותנו אם נפגין חולשה. טוסטוסים מעופפים מרושעים. קלטתי. אולי זה לא הזמן המתאים לספר לכם על השמרטפית הרצחנית שלי" (ליאו ודאלס, הגיבור האבוד) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |