![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 25 2010, 00:42 AM
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשורים דרושים.
הרבה. עם אנשים לא צעירים ולא נובים מדי. ששירשרו בעבר. בוגרים. נושאים מעניינים, לא משהו מטומטם כמו חיים רגילים. נושאים מעולם הפנטזיה- יותר טוב. דירוג- יכול להגיע לגבוה, לא מבינה בשמות, אבל לא לרוץ לשם, אם השירשור מגיע לשם, אז בסדר, אבל לא בצורה מתלהבת כמו "היי, איזה מגניב אני, אני כותב על סקס, חי חי חי" תגובות ארוכות, פרטים כמה שיותר מפורטים, לא לנטוש, לזכור להגיב, הו~ ואני אשמח לנסות שירשור כלשהו שאני אהיה בו סכיזופרנית. נשמע מעניין, ואז יהיה לי תירוץ לקרוא על סכיזופרניה. עדיף שתפנו אלי בה"פ. -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2010, 01:02 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שרשור פנימייה, אין דרישות מיוחדות.
-------------------- ![]() סמדי, נסגדת שכמותך, אמט הוא שלך! ואמט הוא שלך! וגם בדידי הפרבולות (?!?!?!?!?!) "oooohhh, Doctor, you soniced her!" "Allon-zey, Allonzo!" "Something's inhibiting my enzimes." "I like bow ties. Bow ties are cool." "TARDIS self-destruct device non-existant!" "Alright, it's a jam cookie but I was promised tea!" "Let's talk about your fiancee. She tried to kiss me. [pause] You know it when, you say something in your mind and it sounds right..." "Amy, I am 907 years old. Do you know what that means?" "That it's been a while?" "Did he just save the worlds from aliens and then bring all the aliens back again?" "Oh that's good. Fantastic, I've got 20 minutes to save the world and all I've got is a post office. And it shuts!" "Minimum of 12,000 battleships. But we've got surprise on our side. They'll never expect 3 peope to attack 12,000 dalek battleships. 'Cause we'll be killed instantly, so it'll be a very short surprise." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2010, 14:12 PM
|
||
שרשור פנטזיה,אני מתחילה מי שרוצה שישלח לי הודעה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2010, 14:41 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור דרוש=)לא משנה פרטים..
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2010, 15:12 PM
|
||
![]() Let it be ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור כיפי וזורם,
בערך R משרשר ברמה גבוהה ומישו שלא יינטוש, לא משנה לי מאוד על מה, משהו שיהייה פתוח לנושאים משונים, ומוכן לגלוש לקצת שיגועים.^^ -------------------- ![]() אני הפוך מהתחת לא רואה ישר אם את פה או אם את לא, זה כמעט אותו דבר, רק ביחד שנינו יכולים להילחם במפלצות:) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2010, 16:24 PM
|
||
![]() Fuck It' for Chris' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור, אחד שמשרשר ברמה גבוהה, רמה R, פנטזייה או נטיות חד מניות...
או גיני&דראקו ![]() -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2010, 16:26 PM
|
||||
![]() Let it be ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי*-* באלך על דראג קווינז? ![]() -------------------- ![]() אני הפוך מהתחת לא רואה ישר אם את פה או אם את לא, זה כמעט אותו דבר, רק ביחד שנינו יכולים להילחם במפלצות:) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 25 2010, 18:36 PM
|
||
![]() we all go to hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור, פעם ראשונה שלי, אז סבלניים, לא להתעצבן אם אני לא מגיבה כל היום! ><
לא משנה על מה, דירוג R ומעלה -------------------- אסף אבידן ♥ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2010, 20:57 PM
|
||
שרשור פנטזיה
לא אכפת לי עוד פרטים בה"פ או כאן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 26 2010, 13:20 PM
|
||
מחפשת מישהו/מישהישיגיבו הרבה ,
עם הרבה (מאוד) רומאנס. דירוג R. הודעה פרטית, או במסנ ~ -------------------- Don't Let Go! Never Give Up, It's Such A Wonderful Life. ![]() ליל . 13 . מכירים, לא? http://hportal.co.il/index.php?showuser=10892 - החמודה הזו? אני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2010, 14:39 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהי רוצה שירשור?
שירשור על כל נושא הזוי שקיים (או שלא קיים,או נושא לא הזוי) ושלא תתחבר פעם בשבועיים.. -------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2010, 19:18 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו שיגיב בתדירות גבוהה, ולא תגובות של שתי מילים.
נושא פנטזיה, הארי פוטר, לאמשנה איזה תקופה, או משהו הזויD: מי שרוצה, שישלח ה"פ~ -------------------- ![]() ![]() ![]() מעיין ~ 14 ~ הפלפאף (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2010, 23:22 PM
|
||
אנשים , אני חייבת שירשורים, אז דאמיט - שלחו הודעה =.=
ישלי כמה שיפים שאני רוצה : דראקו/סנייפ סנייפ/תלמידה OFC (כשהוא בתור מורה) סנייפ/וולדי דראקו/וולדי מי שרוצה אחד מאלה , שייפנו אלי מהרמהרמהר, לפני שייגמר. עריכה: אה, ודרוג R +. הודעה זו נערכה ע"י Fuck You ב Jul 27 2010, 23:25 PM -------------------- Don't Let Go! Never Give Up, It's Such A Wonderful Life. ![]() ליל . 13 . מכירים, לא? http://hportal.co.il/index.php?showuser=10892 - החמודה הזו? אני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2010, 19:52 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שרשור, רמה פשוטה (PG)
מי שמעוניינת בה"פ -------------------- ![]() שולה|ניצן|ניצנל'ה|שניצ|ניץ (לא אהוב עלי במיוחד)|דוסית זה אני(: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2010, 18:29 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה.. דברי איתי בפרטי סבבה?! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |