![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 30 2010, 17:13 PM
|
||
![]() מוגל |
מחפשת אנשים לשרשר איתם.
כמה שיותר יותר טוב. אני אנסה להגיב כל יום, ואני רוצה נושא מעניין ולא סתם חיים, וגם, לא משהו שרק סביב סקס. זה לא כזה מעניין. אני רוצה כתיבה, וכתיבה מעניינת. בבקשה לפנות בה"פ : ] -------------------- ליז || מכושפת || סוגדת אלים
![]() --- בלב האחו, תחת עץ הערבה, מיטה של עשב, כרית של אהבה. הניחי ראשך, עצמי עיניים על הכר הרך, כשתפתחי אותן מחר, השמש שוב תזרח. כאן הכול בטוח, כאן הכול חמים, כאן שומרות חינניות על מנוחת החולמים, כאן מתוקים חלומותייך ומחר יתגשמו כולם, כאן את יקרה לי מכל דבר בעולם. בלב האחו, במקום מחבוא פורח, גלימה של עלים, קרן אור ירח, שכחי את כל הצער, תני לצרות לחלוף, וכשיחזור הבוקר, הוא את כאבך ישטוף. כאן הכל בטוח, כאן הכול חמים, כאן שומרות חינניות על מנוחת החולמים, כאן מתוקים חלומותייך ומחר יתגשמו כולם, כאן את יקרה לי מכל דבר עולם. --- ' אני קופצת שיניים כשהיא מלטפת בהתגרות את קו השפתיים שלי בחוד הסכין. אני מסרבת לעצום עיניים, אני אמות בכבוד. אני אלטוש בה מבט, אני לא אצעק, ובדרכי הצנועה אמות אך לא אובס ' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2010, 17:14 PM
|
||
![]() Never Say Never ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה!
על מה באלך? -------------------- תחיה ♦ 13 ♦ סלית'רין ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2010, 20:01 PM
|
||
![]() Keep your mind wide open ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת ~ דגראסי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2010, 20:13 PM
|
||
![]() we all go to hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור...
דמדומים\שנות ה70 -------------------- אסף אבידן ♥ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2010, 23:24 PM
|
||
![]() מוגל |
מי רוצה שירשור על הארי פוטר/דמדומים ?
![]() שישלח לי הודעה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2010, 23:31 PM
|
||||
אני רוצה! -------------------- תחיה ♦ 13 ♦ סלית'רין ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 1 2010, 02:45 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור
![]() דרך אגב-אם אין לכם בת זוג לנשף-הכל בה.פ. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2010, 11:17 AM
|
||
בואי על ה"פ
-------------------- תחיה ♦ 13 ♦ סלית'רין ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2010, 17:03 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו שיגיב בתדירות גבוהה, ולא תגובות של שתי מילים.
נושא פנטזיה, הארי פוטר, לאמשנה איזה תקופה, או משהו הזויD: מי שרוצה, שישלח ה"פ~ -------------------- ![]() ![]() ![]() מעיין ~ 14 ~ הפלפאף (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2010, 23:06 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שרשור פנטזי
אין דרישות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2010, 23:10 PM
|
||||
אני רוצה על מה באלך? -------------------- תחיה ♦ 13 ♦ סלית'רין ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 2 2010, 16:08 PM
|
||
שרשור פנטזי
רציני להגיע לכמו משהו 200 עמודים בלי פרישות להגיב בתדירות גבוהה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2010, 19:27 PM
|
||||
זה מה שאנחנו עושות D: -------------------- תחיה ♦ 13 ♦ סלית'רין ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 2 2010, 22:50 PM
|
||
לא נכון את פרשת ואת לא מגיבה בתדירות גבוהה XD
שרשור פנטזי רציני להגיע לכמו משהו 200 עמודים בלי פרישות להגיב בתדירות גבוהה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2010, 23:00 PM
|
||||
לא נכון! כל פעם שאני מתחברת אני מגיב! אני לא יכולה להיות מחוברת כל היום! יש לי עוד חיים חוץ מאינטרנט! מחפשת שירשור רציני בלי לפרוש -------------------- תחיה ♦ 13 ♦ סלית'רין ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |