![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 125 126 [127] 128 129 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 1 2013, 11:55 AM
|
||
![]() no one perfect. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מאוד מאוד רוצה שרשור על דוקטור הו ורוז.
מאוד. מראש, אם מישהו רוצה- אני רוז. הו, ובתקופה לפני שהיא נתקעה ביקום המקביל. ולא משנה לי הדירוג. -------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
![]() כן, החיוך שלי מזוייף. לא, אני לא בסדר. לילי אוואנס ♥ הממ כן אז חפירה בנושא אשמת הכוכבים: זה ספר גאוני סטייל מופאט. עד כדי כך גאוני ומכאיב ברגשות ואוי הרגשות שלי מתו;-----------; הייזל גרייס עם המחשבות על המוות שלה ואוגאסטוס וואטרס המושלם עם הסיגריות שלא נדלקות לעולם ומכאוב מלכותי ואוי אוגאסטוס למה ~בכי כן~ אז ג'ון גרין היקר היה חייב להתאכזר לעולם ולפרסם את היצירה המושלמת והגאונית הזו שלו ולמה לעזאזל הוא כל כך גאון. זהו. ביי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2013, 11:58 AM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה, שלחי ה"פ -------------------- אלקסה|| 13||פנימיה ביצ'ס||אני סתם מתה שכל מה שנשאר ממנה זה קליפה ריקה בלי טיפת נשמה וחיים|| ![]() זוג כנפיים/מאת אלקסה(אני) איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להתרחק מכולם ולחיות עם פיות. אבקת הקסמים שלהם תגרום לי לשמוח, גם כשארצה לבכות. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להראות לכולם שאני יכולה. אני הרי כבר לא אותה ילדה, אני קסומה. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, כאלה שהם לא יתלשו בהזדמנות הראשונה. ואולי עם הכנפיים אוכל להתרחק לאגדה קטנה, שם אוכל להיות נסיכה. איך אני שמחה שהצמחתי זוג כנפיים, עפתי למעלה בעזרתם. ועכשיו אני יכולה לחלום על זוג כנפיים, שיורידו אותי חזרה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 1 2013, 15:24 PM
|
||
![]() Louis Tomlinson Is Mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור כלשהו? עד R?
עדיפות על הארי פוטר / וואן דיירקשן / סטארקיד D: -------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2013, 16:19 PM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור על אינקרסרון?
-------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 1 2013, 16:47 PM
|
||||
![]() no one perfect. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה *^* -------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
![]() כן, החיוך שלי מזוייף. לא, אני לא בסדר. לילי אוואנס ♥ הממ כן אז חפירה בנושא אשמת הכוכבים: זה ספר גאוני סטייל מופאט. עד כדי כך גאוני ומכאיב ברגשות ואוי הרגשות שלי מתו;-----------; הייזל גרייס עם המחשבות על המוות שלה ואוגאסטוס וואטרס המושלם עם הסיגריות שלא נדלקות לעולם ומכאוב מלכותי ואוי אוגאסטוס למה ~בכי כן~ אז ג'ון גרין היקר היה חייב להתאכזר לעולם ולפרסם את היצירה המושלמת והגאונית הזו שלו ולמה לעזאזל הוא כל כך גאון. זהו. ביי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 1 2013, 19:45 PM
|
||
![]() Knowledge in my pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרושה משרשרת איכותית עם ראש פתוח=]
-------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2013, 20:09 PM
|
||||
על איזה נושא? D: -------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
|||
|
פורסם ב: Jun 1 2013, 20:12 PM
|
||||
איים היר XD -------------------- אלקסה|| 13||פנימיה ביצ'ס||אני סתם מתה שכל מה שנשאר ממנה זה קליפה ריקה בלי טיפת נשמה וחיים|| ![]() זוג כנפיים/מאת אלקסה(אני) איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להתרחק מכולם ולחיות עם פיות. אבקת הקסמים שלהם תגרום לי לשמוח, גם כשארצה לבכות. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להראות לכולם שאני יכולה. אני הרי כבר לא אותה ילדה, אני קסומה. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, כאלה שהם לא יתלשו בהזדמנות הראשונה. ואולי עם הכנפיים אוכל להתרחק לאגדה קטנה, שם אוכל להיות נסיכה. איך אני שמחה שהצמחתי זוג כנפיים, עפתי למעלה בעזרתם. ועכשיו אני יכולה לחלום על זוג כנפיים, שיורידו אותי חזרה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 3 2013, 20:35 PM
|
||
![]() The direction I choose is love. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טיטאניק!! עד R!!! אני רוז!!! דחוף!!! חובה לדעת לפסק נורמלי!!!!
-------------------- אליסה || 12 || One Direction || Louis Tomlinson || אוהבת לאפות עוגות בעיקר || חננה || דיירקשנית לעד || לואית || שוקולד!!! || לרקוד זה חיים || מוזיקה זה אוויר || אוהבת לאהוב:) || פודל משוגע || אריה מטורף || ראש פונפון!!! || I`m not a f**king princess || לא אכפת לי שאומרים לי שאני לא רזה כמו ליר, אני גאה בזה:) || בזמן האחרון בנים מתחילים איתי *~* || אלינור קלדר מהממת ואל תתוכחו איתי על זה!!! || אוהבת לחפור || ולא, לא הייתי בארץ הפלאות || קואלה!!! || סופרמן!!! || Vasapnin?! || קראש מטורף על ירדן XD || מטורפת על בתאל:) || הילה, אני סוגדת לך פוראבר:) || אמילי!!! || אופטימיות זה שם המשחק שנקרא בימינו חיים || היפר אקטיבית || יש לי כלבונת בשם ליבי:) || אוהבת אותכם:) ]מאיה איז קרייזי אנד איי לייק איט!!!
מאיה היא גם אישתי. אז שלא תנסו לפלרטט איתה או משהו כי בעלה, שזו אני, תצטרך להרוג אתכם. סו בי קרפל, פיפל:) וואן די:) דיירקשניתמשוגעתופודליתבטירוףאומרתביי!!! הבנתם?:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 3 2013, 21:02 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שרשור על פרסי ג'קסון?
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2013, 17:23 PM
|
||||
אני רוצה, שלחי ה"פ. -------------------- אלקסה|| 13||פנימיה ביצ'ס||אני סתם מתה שכל מה שנשאר ממנה זה קליפה ריקה בלי טיפת נשמה וחיים|| ![]() זוג כנפיים/מאת אלקסה(אני) איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להתרחק מכולם ולחיות עם פיות. אבקת הקסמים שלהם תגרום לי לשמוח, גם כשארצה לבכות. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להראות לכולם שאני יכולה. אני הרי כבר לא אותה ילדה, אני קסומה. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, כאלה שהם לא יתלשו בהזדמנות הראשונה. ואולי עם הכנפיים אוכל להתרחק לאגדה קטנה, שם אוכל להיות נסיכה. איך אני שמחה שהצמחתי זוג כנפיים, עפתי למעלה בעזרתם. ועכשיו אני יכולה לחלום על זוג כנפיים, שיורידו אותי חזרה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 5 2013, 16:11 PM
|
||
![]() מוגל |
אני רוצה שרשור, לא יותר מ-PG13, על גיבורי האולימפוס.
מי שמעוניין שישלח לי הודעה פרטית~3: -------------------- ![]() ![]() ג'יימס ואוליבר פלפס, ג'ורג' ופרד וויזלי. אני אוהבת אתכם. חרות ~ 11 ~ תולעת ספרים פוראבר עד הקבר ומעבר ~ ספרי מתח ופנטזיה ~ כי דמויות ממין זכר עם חוש הומור שולטות אל תבטח במישהו. אף פעם. אל תספק מידע שישמש ככלי נשק נגדך. אל תאהב יותר מידי, כדי שהאכזבה לא תהיה גדולה יתר על המידה. אתה לא מבין, לא עכשיו, כשאתה כל כך בטוח בעצמך. אבל כשזה יקרה, תדע מדוע לא ניתן לסמוך על אף אחד. Percy and Nico in the Titans Curse -Nico: Hey Perc Percy: omg shut up Percy and Nico in The Last Olympian -Percy: Hey Nic Nico: omg shut up Robin ♥ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 5 2013, 17:13 PM
|
||||
אני רוצה D: -------------------- אלקסה|| 13||פנימיה ביצ'ס||אני סתם מתה שכל מה שנשאר ממנה זה קליפה ריקה בלי טיפת נשמה וחיים|| ![]() זוג כנפיים/מאת אלקסה(אני) איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להתרחק מכולם ולחיות עם פיות. אבקת הקסמים שלהם תגרום לי לשמוח, גם כשארצה לבכות. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להראות לכולם שאני יכולה. אני הרי כבר לא אותה ילדה, אני קסומה. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, כאלה שהם לא יתלשו בהזדמנות הראשונה. ואולי עם הכנפיים אוכל להתרחק לאגדה קטנה, שם אוכל להיות נסיכה. איך אני שמחה שהצמחתי זוג כנפיים, עפתי למעלה בעזרתם. ועכשיו אני יכולה לחלום על זוג כנפיים, שיורידו אותי חזרה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 5 2013, 18:43 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מישהו רוצה שירשור על GLEE? כל דירוג, רק- בבקשה, בבקשה, תדעו לפסק. אם לא אני פשוט אתייאש באמצע ואנטוש.
-------------------- faberry klaine brittana faberry faberry faberry
- באבל זמני עד שהעונה החמישית של גלי משודרת/ אחד מהזוגות האלה יחזור. ולמי שאומר שפאברי לא זוג אמיתי- תנו לי לפנטז. הן יהיו ביחד מתישהו. פרשתי(בערך) -".Dolphins are just gay sharks" brittany s. pierce -".Hurry. I have things to see and people to do" santana lopez לאהבה אין גבולות משולש אהבה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 5 2013, 19:11 PM
|
||
מישהו שירשור על 1D/הארי פוטר/סנסד/פרסי ג'קסון?
~דירוג R~ - מי שרוצה שישלח ה"פ- -------------------- אלקסה|| 13||פנימיה ביצ'ס||אני סתם מתה שכל מה שנשאר ממנה זה קליפה ריקה בלי טיפת נשמה וחיים|| ![]() זוג כנפיים/מאת אלקסה(אני) איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להתרחק מכולם ולחיות עם פיות. אבקת הקסמים שלהם תגרום לי לשמוח, גם כשארצה לבכות. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להראות לכולם שאני יכולה. אני הרי כבר לא אותה ילדה, אני קסומה. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, כאלה שהם לא יתלשו בהזדמנות הראשונה. ואולי עם הכנפיים אוכל להתרחק לאגדה קטנה, שם אוכל להיות נסיכה. איך אני שמחה שהצמחתי זוג כנפיים, עפתי למעלה בעזרתם. ועכשיו אני יכולה לחלום על זוג כנפיים, שיורידו אותי חזרה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |