![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 126 127 [128] 129 130 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 5 2013, 20:59 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור על פרסי ג'קסון/הארי פוטר?
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 5 2013, 21:57 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי שרוצה לשרשר איתי על כל פאנדום
כל דירוג,כל שיפ הכל!!! כל דבר אני פה ! <3 -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 6 2013, 16:50 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
רוצה? על GLEE? ![]() ![]() -------------------- faberry klaine brittana faberry faberry faberry
- באבל זמני עד שהעונה החמישית של גלי משודרת/ אחד מהזוגות האלה יחזור. ולמי שאומר שפאברי לא זוג אמיתי- תנו לי לפנטז. הן יהיו ביחד מתישהו. פרשתי(בערך) -".Dolphins are just gay sharks" brittany s. pierce -".Hurry. I have things to see and people to do" santana lopez לאהבה אין גבולות משולש אהבה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 6 2013, 16:51 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אכפת לי =]
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 6 2013, 17:46 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
עוד מישהו? אף אחד פה לא אוהב גליי?
-------------------- faberry klaine brittana faberry faberry faberry
- באבל זמני עד שהעונה החמישית של גלי משודרת/ אחד מהזוגות האלה יחזור. ולמי שאומר שפאברי לא זוג אמיתי- תנו לי לפנטז. הן יהיו ביחד מתישהו. פרשתי(בערך) -".Dolphins are just gay sharks" brittany s. pierce -".Hurry. I have things to see and people to do" santana lopez לאהבה אין גבולות משולש אהבה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 6 2013, 17:48 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני יכולה לשרשר איתך על גלי, כמובן אם תסבירי לי מה זה XD ~כן, כן, אני ילדה שיכולה לשרשר על משהו שהיא לא מכירה.~ -------------------- אלקסה|| 13||פנימיה ביצ'ס||אני סתם מתה שכל מה שנשאר ממנה זה קליפה ריקה בלי טיפת נשמה וחיים|| ![]() זוג כנפיים/מאת אלקסה(אני) איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להתרחק מכולם ולחיות עם פיות. אבקת הקסמים שלהם תגרום לי לשמוח, גם כשארצה לבכות. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להראות לכולם שאני יכולה. אני הרי כבר לא אותה ילדה, אני קסומה. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, כאלה שהם לא יתלשו בהזדמנות הראשונה. ואולי עם הכנפיים אוכל להתרחק לאגדה קטנה, שם אוכל להיות נסיכה. איך אני שמחה שהצמחתי זוג כנפיים, עפתי למעלה בעזרתם. ועכשיו אני יכולה לחלום על זוג כנפיים, שיורידו אותי חזרה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 6 2013, 18:14 PM
|
||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
-------------------- faberry klaine brittana faberry faberry faberry
|||||
|
פורסם ב: Jun 6 2013, 18:18 PM
|
||||||||
שלחי לי ה"פ. -------------------- אלקסה|| 13||פנימיה ביצ'ס||אני סתם מתה שכל מה שנשאר ממנה זה קליפה ריקה בלי טיפת נשמה וחיים|| ![]() זוג כנפיים/מאת אלקסה(אני) איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להתרחק מכולם ולחיות עם פיות. אבקת הקסמים שלהם תגרום לי לשמוח, גם כשארצה לבכות. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להראות לכולם שאני יכולה. אני הרי כבר לא אותה ילדה, אני קסומה. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, כאלה שהם לא יתלשו בהזדמנות הראשונה. ואולי עם הכנפיים אוכל להתרחק לאגדה קטנה, שם אוכל להיות נסיכה. איך אני שמחה שהצמחתי זוג כנפיים, עפתי למעלה בעזרתם. ועכשיו אני יכולה לחלום על זוג כנפיים, שיורידו אותי חזרה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jun 6 2013, 19:37 PM
|
||
![]() no one perfect. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור?
על כל דבר. כל דירוג. רק דרישה אחת קטנה- ידע בסימני פיסוק. מי שרוצה שישלח ה"פ. -------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
![]() כן, החיוך שלי מזוייף. לא, אני לא בסדר. לילי אוואנס ♥ הממ כן אז חפירה בנושא אשמת הכוכבים: זה ספר גאוני סטייל מופאט. עד כדי כך גאוני ומכאיב ברגשות ואוי הרגשות שלי מתו;-----------; הייזל גרייס עם המחשבות על המוות שלה ואוגאסטוס וואטרס המושלם עם הסיגריות שלא נדלקות לעולם ומכאוב מלכותי ואוי אוגאסטוס למה ~בכי כן~ אז ג'ון גרין היקר היה חייב להתאכזר לעולם ולפרסם את היצירה המושלמת והגאונית הזו שלו ולמה לעזאזל הוא כל כך גאון. זהו. ביי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 6 2013, 22:32 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה מישהו/מישהי שיודע/ת לשרשר ושירשר איתי על השיפ של קת'רין/סטפן.
אם יש עוד הצעות וכאלה,אני פתוחה לרעיונות,אבל אני מעדיפה את זה. ואם זה מישהו/מישהי שלא ראה את יומני הערפד,אל דאגה,אני יכולנה להסביר! -------------------- Chloe ♣I've a gun♣Lucifer's partner♣
![]() ![]() כינוי משותף עם...השטן ? I don't know what your deal is, but you make me a better detective --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 7 2013, 14:58 PM
|
||||
אני רוצה, אבל יש לי בעיה אחת. הפסקתי ליראות יומני הערפד בעונה ראישונה או שניה. -------------------- אלקסה|| 13||פנימיה ביצ'ס||אני סתם מתה שכל מה שנשאר ממנה זה קליפה ריקה בלי טיפת נשמה וחיים|| ![]() זוג כנפיים/מאת אלקסה(אני) איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להתרחק מכולם ולחיות עם פיות. אבקת הקסמים שלהם תגרום לי לשמוח, גם כשארצה לבכות. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להראות לכולם שאני יכולה. אני הרי כבר לא אותה ילדה, אני קסומה. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, כאלה שהם לא יתלשו בהזדמנות הראשונה. ואולי עם הכנפיים אוכל להתרחק לאגדה קטנה, שם אוכל להיות נסיכה. איך אני שמחה שהצמחתי זוג כנפיים, עפתי למעלה בעזרתם. ועכשיו אני יכולה לחלום על זוג כנפיים, שיורידו אותי חזרה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 7 2013, 16:09 PM
|
||
![]() Louis Tomlinson Is Mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על סטארקיד \ הארי פוטר \ וואן דיירקשן \ קרוסאובר מגניב של שלושתם.
מישהו? -------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 7 2013, 16:17 PM
|
||||
אני רוצה, תישלחי ה"פ. -------------------- אלקסה|| 13||פנימיה ביצ'ס||אני סתם מתה שכל מה שנשאר ממנה זה קליפה ריקה בלי טיפת נשמה וחיים|| ![]() זוג כנפיים/מאת אלקסה(אני) איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להתרחק מכולם ולחיות עם פיות. אבקת הקסמים שלהם תגרום לי לשמוח, גם כשארצה לבכות. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להראות לכולם שאני יכולה. אני הרי כבר לא אותה ילדה, אני קסומה. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, כאלה שהם לא יתלשו בהזדמנות הראשונה. ואולי עם הכנפיים אוכל להתרחק לאגדה קטנה, שם אוכל להיות נסיכה. איך אני שמחה שהצמחתי זוג כנפיים, עפתי למעלה בעזרתם. ועכשיו אני יכולה לחלום על זוג כנפיים, שיורידו אותי חזרה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 7 2013, 18:07 PM
|
||||||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נדבר בפרטי.שלחי לי הודעה. -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jun 7 2013, 20:05 PM
|
||
![]() Knowledge in my pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרושה משרשרת
![]() כל נושא יתקבל בברכה -------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |