![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 127 128 [129] 130 131 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 7 2013, 20:28 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
המממ... גלי? -------------------- faberry klaine brittana faberry faberry faberry
- באבל זמני עד שהעונה החמישית של גלי משודרת/ אחד מהזוגות האלה יחזור. ולמי שאומר שפאברי לא זוג אמיתי- תנו לי לפנטז. הן יהיו ביחד מתישהו. פרשתי(בערך) -".Dolphins are just gay sharks" brittany s. pierce -".Hurry. I have things to see and people to do" santana lopez לאהבה אין גבולות משולש אהבה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 7 2013, 21:16 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרושה משרשרת על הארי פוטר/ווינטר בלו ותשלח לי ה"פ
-------------------- פרשתי.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 7 2013, 22:22 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשורים (כן, אפשר כמה) על:
דוקטור הו- מישהו שמכיר, כי צריך ממש להכיר כדי לשרשר טוב על דוקטור הו.(לפחות לדעתי) הארי פוטר- לא ממש רצוי, יש לי הרבה. פרסי ג'קסון-דמויות מוכרות. מומצא- אין לי בעיה, אבל צריך קונספט ברור. שר הטבעות- לא ראיתי אחד כזה, נשמע לי נחמד, גם, מישהו שמכיר. ועוד רעיונות עם יש לכם, צריך לדעת לפסק ולקדם את העלילה.צריך לדעת לכתוב גם תגובות ארוכות שמסופר בהן הרבה, לא רק חצי שורה. מישהו שיגיב, ולא יכתוב פעם בשבוע, מישהו שלא מתעלם. לא מוכנה לעלות מNc17 קל ביותר. -------------------- מעיין
![]() הייתי פה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 7 2013, 23:39 PM
|
||||
![]() no one perfect. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, אני פה D: ואני יכולה הכל חוץ משר הטבעות XD -------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
![]() כן, החיוך שלי מזוייף. לא, אני לא בסדר. לילי אוואנס ♥ הממ כן אז חפירה בנושא אשמת הכוכבים: זה ספר גאוני סטייל מופאט. עד כדי כך גאוני ומכאיב ברגשות ואוי הרגשות שלי מתו;-----------; הייזל גרייס עם המחשבות על המוות שלה ואוגאסטוס וואטרס המושלם עם הסיגריות שלא נדלקות לעולם ומכאוב מלכותי ואוי אוגאסטוס למה ~בכי כן~ אז ג'ון גרין היקר היה חייב להתאכזר לעולם ולפרסם את היצירה המושלמת והגאונית הזו שלו ולמה לעזאזל הוא כל כך גאון. זהו. ביי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 8 2013, 10:39 AM
|
||||||
אוקיי, אז תשלחי לי הודעה ונחליט על מה. -------------------- מעיין
![]() הייתי פה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 8 2013, 15:48 PM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה על הארי פוטר? ^^ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 8 2013, 22:25 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מישהי רוצה לשרשר איתי, על ווינטר בלו / פרסי ג׳קסון ?
דירוג: PG ( יש לציין שזה שירשור ראשון שלי ). מי שרוצה שתשלח לי בפרטי או פה או מה שבא לכן. -------------------- פז || 12 || פרסי ג'קסון || שקד מרק היא אהובתי ❤ || תמיד פנויה לשירשורים || ווינטר בלו || תולעת ספרים מקצועית || סופרת חובבת ( בקרוב אולי מקצועית ) ||
Potterheads always: https://m.facebook.com/#!/profile.php?i...100000155847080 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2013, 18:18 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור על פרסי גקסון/הארי פוטר?
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2013, 18:36 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מישהו רוצה על GLEE?
-------------------- faberry klaine brittana faberry faberry faberry
- באבל זמני עד שהעונה החמישית של גלי משודרת/ אחד מהזוגות האלה יחזור. ולמי שאומר שפאברי לא זוג אמיתי- תנו לי לפנטז. הן יהיו ביחד מתישהו. פרשתי(בערך) -".Dolphins are just gay sharks" brittany s. pierce -".Hurry. I have things to see and people to do" santana lopez לאהבה אין גבולות משולש אהבה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2013, 20:08 PM
|
||
אני רוצה שרשור D:
הארי פוטר, פרסי ג'קסון (כולל הסדרה החדשה), בני הנפילים (אלק *ך*), שר הטבעות. גם מקורי אין לי בעייה. תלוי מה זה XD אז... מי רוצה לשרשר? :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2013, 17:19 PM
|
||
![]() Louis Tomlinson Is Mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על סטארקיד \ הארי פוטר \ וואן דיירקשן \ קרוסאובר מגניב של שלושתם.
מישהו? המעוניין שישלח ה"פ D: -------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2013, 19:53 PM
|
||
מישהי רוצה שירשור על ווינטר בלו ?
עד דירוג PG, אבל מישהי רצינית. לשלוח לי בפרטי. -------------------- פז || 12 || פרסי ג'קסון || שקד מרק היא אהובתי ❤ || תמיד פנויה לשירשורים || ווינטר בלו || תולעת ספרים מקצועית || סופרת חובבת ( בקרוב אולי מקצועית ) ||
Potterheads always: https://m.facebook.com/#!/profile.php?i...100000155847080 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2013, 20:04 PM
|
||
![]() welcome to wonderland ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו/י רוצה שירשור?
עדיף על - הארי פוטר, תקופת הקונדסאים. -יומני הערפד לא כולל עונה 4 כי לא ראיתי. -שקרניות קטנות ויפות. -------------------- ליטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2013, 21:14 PM
|
||||
אני רוצה על פרסי ג'קסון. -------------------- פז || 12 || פרסי ג'קסון || שקד מרק היא אהובתי ❤ || תמיד פנויה לשירשורים || ווינטר בלו || תולעת ספרים מקצועית || סופרת חובבת ( בקרוב אולי מקצועית ) ||
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2013, 18:52 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שירשור איתי?
-------------------- I Am Livestrong
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |