![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 128 129 [130] 131 132 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 13 2013, 19:21 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה לשרשר איתי על הארי פוטר ?[B]
דירוג PG -------------------- הי שקד והו !
פוטרהאד . ניצולה(אשמת הכוכבים בסוואג) . משחקי הרעבית ( תמודדו). מפוצלת. שרלוק(אבל לא סיימתי את העונות) . דוקטור הו( עונה 3 ) לא זוכרת עוד הי ואני רוקדת גם יאי ! מוזמנים לחפור לי בהודעות . אני בחפירותמ פאנדומים בפייסבוק יא ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2013, 19:36 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה תשלחי לי ה"פ
-------------------- פרשתי.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2013, 19:12 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור על פרסי ג'קסון?
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2013, 20:37 PM
|
||
באלי לשרשר עוד שרשור על הארי פוטר מי שרוצה שישלח לי ה"פ
דירוג PG -------------------- הי שקד והו !
פוטרהאד . ניצולה(אשמת הכוכבים בסוואג) . משחקי הרעבית ( תמודדו). מפוצלת. שרלוק(אבל לא סיימתי את העונות) . דוקטור הו( עונה 3 ) לא זוכרת עוד הי ואני רוקדת גם יאי ! מוזמנים לחפור לי בהודעות . אני בחפירותמ פאנדומים בפייסבוק יא ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2013, 21:07 PM
|
||
מישהו שרשור הארי פוטר ? תשלח לי ה"פ
|
|
פורסם ב: Jun 14 2013, 22:06 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי שרוצה שרשור על על-טבעי שישלח לי ה"פ בבקשה.
לא משנה לי איזה דירוג אבל לא G!. -------------------- עינבר וזהו. ![]() היי כולם, לצערי שחכתי את הססמה למשתמש ואני יכולה להתחבר רק מהלפטופ של דוד שלי שגר רחוק ואני רואה אותו רק פעם ב.. לכן, לצערי, אני נאלצת לנטוש אתכם :‹ אנא סילחו לי.. אוהבת המון, את כולם ♥ אף אחד, אבל אף אחד, לא יותר פודינגי מקרן! ^~^ קרן היא הפודינג הכי פודינגי בעולם! 3: והיא קסם קסום ביותר! ★ והיא שלי! 3> אני אוהבת אותה מליונים יותר מכולם! ♥ היא לא מחזירה אהבה. *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* עינברייי 3> אני בחתימה שלך 3> נכון שזה מדהים? אני אוהבת אותך ולנצח אוהב אותך ואני רוצה שתזכרי את זה 333> את הבן אדם הראשון שגרם לי לראות אנימה כמעט עד הסוף. (כן, לא ראיתי את הפרק האחרון. חרם עליי.) והפריצה הזאת בצבע של הראש שלי - כחול אינדיגוווו D: אוהבת אותך ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2013, 22:19 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
משהו רוצה שרשור על פמסלאש? קווינצ'ל, בריטאנה, קארלי, מה שאתם רוצים...
-------------------- faberry klaine brittana faberry faberry faberry
- באבל זמני עד שהעונה החמישית של גלי משודרת/ אחד מהזוגות האלה יחזור. ולמי שאומר שפאברי לא זוג אמיתי- תנו לי לפנטז. הן יהיו ביחד מתישהו. פרשתי(בערך) -".Dolphins are just gay sharks" brittany s. pierce -".Hurry. I have things to see and people to do" santana lopez לאהבה אין גבולות משולש אהבה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2013, 00:13 AM
|
||||
את ראית ? D': מתגאה בך XD ואני רוצה. -------------------- אלקסה|| 13||פנימיה ביצ'ס||אני סתם מתה שכל מה שנשאר ממנה זה קליפה ריקה בלי טיפת נשמה וחיים|| ![]() זוג כנפיים/מאת אלקסה(אני) איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להתרחק מכולם ולחיות עם פיות. אבקת הקסמים שלהם תגרום לי לשמוח, גם כשארצה לבכות. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להראות לכולם שאני יכולה. אני הרי כבר לא אותה ילדה, אני קסומה. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, כאלה שהם לא יתלשו בהזדמנות הראשונה. ואולי עם הכנפיים אוכל להתרחק לאגדה קטנה, שם אוכל להיות נסיכה. איך אני שמחה שהצמחתי זוג כנפיים, עפתי למעלה בעזרתם. ועכשיו אני יכולה לחלום על זוג כנפיים, שיורידו אותי חזרה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 15 2013, 10:03 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי אז תשלחי לי ה"פ.
-------------------- עינבר וזהו. ![]() היי כולם, לצערי שחכתי את הססמה למשתמש ואני יכולה להתחבר רק מהלפטופ של דוד שלי שגר רחוק ואני רואה אותו רק פעם ב.. לכן, לצערי, אני נאלצת לנטוש אתכם :‹ אנא סילחו לי.. אוהבת המון, את כולם ♥ אף אחד, אבל אף אחד, לא יותר פודינגי מקרן! ^~^ קרן היא הפודינג הכי פודינגי בעולם! 3: והיא קסם קסום ביותר! ★ והיא שלי! 3> אני אוהבת אותה מליונים יותר מכולם! ♥ היא לא מחזירה אהבה. *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* עינברייי 3> אני בחתימה שלך 3> נכון שזה מדהים? אני אוהבת אותך ולנצח אוהב אותך ואני רוצה שתזכרי את זה 333> את הבן אדם הראשון שגרם לי לראות אנימה כמעט עד הסוף. (כן, לא ראיתי את הפרק האחרון. חרם עליי.) והפריצה הזאת בצבע של הראש שלי - כחול אינדיגוווו D: אוהבת אותך ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2013, 15:08 PM
|
||
מחפשת עוד מישהו לשרשר על הארי פוטר - תשלחו לי ה"פ - מי שרוצה
-------------------- הי שקד והו !
|
|
פורסם ב: Jun 16 2013, 16:49 PM
|
||
מי שרוצה שרשור על דברים על טבעיים שישלח לי ה"פ.
לא אכפת לי איזה דירוג אבל לא G! -------------------- עינבר וזהו. ![]() היי כולם, לצערי שחכתי את הססמה למשתמש ואני יכולה להתחבר רק מהלפטופ של דוד שלי שגר רחוק ואני רואה אותו רק פעם ב.. לכן, לצערי, אני נאלצת לנטוש אתכם :‹ אנא סילחו לי.. אוהבת המון, את כולם ♥ אף אחד, אבל אף אחד, לא יותר פודינגי מקרן! ^~^ קרן היא הפודינג הכי פודינגי בעולם! 3: והיא קסם קסום ביותר! ★ והיא שלי! 3> אני אוהבת אותה מליונים יותר מכולם! ♥ היא לא מחזירה אהבה. *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* עינברייי 3> אני בחתימה שלך 3> נכון שזה מדהים? אני אוהבת אותך ולנצח אוהב אותך ואני רוצה שתזכרי את זה 333> את הבן אדם הראשון שגרם לי לראות אנימה כמעט עד הסוף. (כן, לא ראיתי את הפרק האחרון. חרם עליי.) והפריצה הזאת בצבע של הראש שלי - כחול אינדיגוווו D: אוהבת אותך ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2013, 19:44 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי לנסות לעשות שרשור עם יותר משני משתתפים P:
חשבתי על 1D, אבל אם נצליח לגייס יותר משניים (כולל אותי) על נושא אחר ממש לא אכפת לי. אז... כל מי שרוצה שישלח לי ה"פ? D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2013, 22:44 PM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה לשרשר 1D? דירוג PG.ילדה שאוהבת את המוזיקה שלהם אבל לא ממש משוגעת\מאוהבת בהם,ומישהו מהלהקה.אני הילדה.
-------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
|||
|
פורסם ב: Jun 22 2013, 00:00 AM
|
||
![]() The direction I choose is love. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור, לא משנה על מה, אני יכולה לזרום עם הכול:) המקסימום זה R חלש, עדיפות לרומאנס בין בן לבת:) ואני הבת!!! XD
-------------------- אליסה || 12 || One Direction || Louis Tomlinson || אוהבת לאפות עוגות בעיקר || חננה || דיירקשנית לעד || לואית || שוקולד!!! || לרקוד זה חיים || מוזיקה זה אוויר || אוהבת לאהוב:) || פודל משוגע || אריה מטורף || ראש פונפון!!! || I`m not a f**king princess || לא אכפת לי שאומרים לי שאני לא רזה כמו ליר, אני גאה בזה:) || בזמן האחרון בנים מתחילים איתי *~* || אלינור קלדר מהממת ואל תתוכחו איתי על זה!!! || אוהבת לחפור || ולא, לא הייתי בארץ הפלאות || קואלה!!! || סופרמן!!! || Vasapnin?! || קראש מטורף על ירדן XD || מטורפת על בתאל:) || הילה, אני סוגדת לך פוראבר:) || אמילי!!! || אופטימיות זה שם המשחק שנקרא בימינו חיים || היפר אקטיבית || יש לי כלבונת בשם ליבי:) || אוהבת אותכם:) ]מאיה איז קרייזי אנד איי לייק איט!!!
מאיה היא גם אישתי. אז שלא תנסו לפלרטט איתה או משהו כי בעלה, שזו אני, תצטרך להרוג אתכם. סו בי קרפל, פיפל:) וואן די:) דיירקשניתמשוגעתופודליתבטירוףאומרתביי!!! הבנתם?:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2013, 11:02 AM
|
||
מחפשת שרשור על הארי פוטר / ווינטר בלו מי שרוצה שילח לי ה"פ
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |