![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 12 13 [14] 15 16 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 3 2010, 00:50 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
נכון אבל אתה מתחבר פעם במיליון שנה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2010, 18:51 PM
|
||
![]() When nothing goes right... Go left. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתחשק לי שירשור חדש אז אם אתם מגיבים הרבה, משרשרים ברמה גבוהה ויודעים לפתח את השירשור לכיוונים חדשים ומעניינים, אתם מוזמנים לשלוח לי ה"פ.
נושא ודירוג בה"פ. -------------------- פרשתי. קצת. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2010, 18:57 PM
|
||
![]() Never Say Never ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור רציני בלי פרישות על הארי פוטר
-------------------- תחיה ♦ 13 ♦ סלית'רין ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2010, 19:27 PM
|
||
![]() מוגל |
כל מי שרוצה איתי שירשור מוזמן.
אבל אנשים שלא מפחדים מסקס ושטויות כאלה . ואני מעדיפה לא על הארי פוטר. כל מי שרוצה שישלח ינשוף ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2010, 22:08 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2010, 17:31 PM
|
||||
![]() Never Say Never ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה תשלחי לי הודעה -------------------- תחיה ♦ 13 ♦ סלית'רין ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2010, 14:51 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו שיגיב בתדירות גבוהה, ולא תגובות של שתי מילים.
נושא פנטזיה, הארי פוטר, לאמשנה איזה תקופה, או איזה משהו הזויD: מי שרוצה, שישלח ה"פ~ -------------------- ![]() ![]() ![]() מעיין ~ 14 ~ הפלפאף (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2010, 02:52 AM
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם.
מחפשת שירשור. רמה גבוהה. מושקע, דירוג לאן שזה יגיע, שלחו ה"פ. -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2010, 19:41 PM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המממ אני רוצה שירשור D:
דירוג לא אכפת לי [עדיף R ומעלה] רמה יחסית בסדר. עדיפות לגבוהה. לא לפרוש D: על ג'יימס ולילי . (: שלחו ה"פ -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2010, 10:02 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור, רומאנס, בלי שגיאות כתיב,
תגובות של יותר מחמש מילים, שהשירשור יתקדם לאנשהוא . ו.. עדיף שלא הארי פוטר \ קונדסאים \ דמדומים P: שלחו ינשוף (: -------------------- רוני || 17 || משרשרת, אתם מוזמנים לשלוח ינשוף (: ![]() קרדיט לה (; --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2010, 19:19 PM
|
||
![]() we all go to hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור, רומאנס.
דמדומים\ מופע שנות ה70\ מציאותי (תיכון כלשהו, פנמייה, וואטאבר) בלי פרישות, תגובה של יותר מחצי משפט שלחו ה"פ (: -------------------- אסף אבידן ♥ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 18 2010, 14:22 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור..שלחו ה,פ..
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2010, 16:03 PM
|
||
![]() מוגל |
מחפשת שירשור..
כל נושא שבא לכם.. שלחו ה,פ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2010, 17:21 PM
|
||
![]() So long and thanks for all the fish ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור מישהו? אין לי ממש דרישות אבל אל תגיבו כמה מילים אלא אם כן אין לכם באמת מה לומר.
ומישהו בוגר, אם אפשר. -------------------- רום » 24 » רמת גן » אחראי HPlanet לשעבר » אוכל מוות » rom566, Negative, Fire וכיבשה5 לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2010, 18:16 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מחפש מישהו שינהל לי שרשור
הוא יכול לשחק גם מוכן לשחק עד לרמה PG13+ -------------------- ------------
![]() במבה, אסתי אין על שניהם!של אסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |