![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 129 130 [131] 132 133 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 22 2013, 19:05 PM
|
||
![]() The direction I choose is love. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי שרוצה שרשור על הילדים של הולמס וווטסון, יכול לשלוח לי ה"פ:)
-------------------- אליסה || 12 || One Direction || Louis Tomlinson || אוהבת לאפות עוגות בעיקר || חננה || דיירקשנית לעד || לואית || שוקולד!!! || לרקוד זה חיים || מוזיקה זה אוויר || אוהבת לאהוב:) || פודל משוגע || אריה מטורף || ראש פונפון!!! || I`m not a f**king princess || לא אכפת לי שאומרים לי שאני לא רזה כמו ליר, אני גאה בזה:) || בזמן האחרון בנים מתחילים איתי *~* || אלינור קלדר מהממת ואל תתוכחו איתי על זה!!! || אוהבת לחפור || ולא, לא הייתי בארץ הפלאות || קואלה!!! || סופרמן!!! || Vasapnin?! || קראש מטורף על ירדן XD || מטורפת על בתאל:) || הילה, אני סוגדת לך פוראבר:) || אמילי!!! || אופטימיות זה שם המשחק שנקרא בימינו חיים || היפר אקטיבית || יש לי כלבונת בשם ליבי:) || אוהבת אותכם:) ]מאיה איז קרייזי אנד איי לייק איט!!!
מאיה היא גם אישתי. אז שלא תנסו לפלרטט איתה או משהו כי בעלה, שזו אני, תצטרך להרוג אתכם. סו בי קרפל, פיפל:) וואן די:) דיירקשניתמשוגעתופודליתבטירוףאומרתביי!!! הבנתם?:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2013, 20:19 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי שרוצה שרשור על פרסי ג'קסון שישלח לי ה"פ =)
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2013, 21:10 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שרשור מישהו?
-------------------- "לרייבנקלו אשלח את זה
שבראשו חרוט, כי תכונותיו המובילות: תבונה ולמדנות." ~ ולכל הוותיקים שכאן: אני נובית (לא. אני לא) גאה ביותר! ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2013, 10:35 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מעוניינת לשרשר על הארי פוטר , כל מי שרוצה שישלח לי ה"פ
-------------------- הי שקד והו !
פוטרהאד . ניצולה(אשמת הכוכבים בסוואג) . משחקי הרעבית ( תמודדו). מפוצלת. שרלוק(אבל לא סיימתי את העונות) . דוקטור הו( עונה 3 ) לא זוכרת עוד הי ואני רוקדת גם יאי ! מוזמנים לחפור לי בהודעות . אני בחפירותמ פאנדומים בפייסבוק יא ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2013, 17:15 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי שרוצה לשרשר על שקרניות שישלח לי הודעה פרטית:)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2013, 17:04 PM
|
||
![]() מוגל |
מישהו רוצה לשרשר איתי? בעיקר על הארי פוטר או פרסי ג'קסון או משו..
בעצם לא משו.. רק פוטר או ג'קסון ^-^ רמה PG או G --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2013, 18:00 PM
|
||
אני רוצה לשרשר איתך ( מעין ) על פרסי ג׳קסון.
-------------------- פז || 12 || פרסי ג'קסון || שקד מרק היא אהובתי ❤ || תמיד פנויה לשירשורים || ווינטר בלו || תולעת ספרים מקצועית || סופרת חובבת ( בקרוב אולי מקצועית ) ||
Potterheads always: https://m.facebook.com/#!/profile.php?i...100000155847080 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2013, 20:41 PM
|
||
שרשור על הארי פוטר דירוג PG למי שרוצה שייפנה אלייי בהודעות - אשמח !
-------------------- הי שקד והו !
פוטרהאד . ניצולה(אשמת הכוכבים בסוואג) . משחקי הרעבית ( תמודדו). מפוצלת. שרלוק(אבל לא סיימתי את העונות) . דוקטור הו( עונה 3 ) לא זוכרת עוד הי ואני רוקדת גם יאי ! מוזמנים לחפור לי בהודעות . אני בחפירותמ פאנדומים בפייסבוק יא ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2013, 22:39 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על כל דבר.
R. מי שרוצה, שיפנה אליי בפרטי. -------------------- עודד||12||אנימה ומנגה||קאסל||לות'ר||אליס מורגן||הארי פוטר||הירושה|| שרלוק||מראה שחורה||סקילט||לד זפלין||נירוונה||רדיוהד||אוונסנס||נייטוויש|| מוזיקה||סרטים|| וכו...
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2013, 16:10 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור , מישהו? אני מוכנה על כמעט כל נושא , כמעט כל דירוג - שלחו לי ה"פ.
אם מישהו רוצה על Holy Musical B@man הוא אפילו יותר ממוזמן לשלוח לי ה"פ D: -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2013, 19:38 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור על גלי? כל דירוג. שלחו לי ה"פ.
-------------------- faberry klaine brittana faberry faberry faberry
- באבל זמני עד שהעונה החמישית של גלי משודרת/ אחד מהזוגות האלה יחזור. ולמי שאומר שפאברי לא זוג אמיתי- תנו לי לפנטז. הן יהיו ביחד מתישהו. פרשתי(בערך) -".Dolphins are just gay sharks" brittany s. pierce -".Hurry. I have things to see and people to do" santana lopez לאהבה אין גבולות משולש אהבה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2013, 02:08 AM
|
||
![]() מוגל |
שרשור מישהו? לא אכפת לי על מה :)
-------------------- באופן מוזר לגמרי, גם לי קוראים אוליבר || בן 14 || דיי מתרגש מהעובדה שהקליפ החדש (למטה) עלה || אד שירן || Glee || דיירקשיונר || מיקסר || אוליאט || פאנבוי Don't mess with the trouble maker --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2013, 18:53 PM
|
||
![]() מוגל |
מחפשת שרשור, כל המעוניין לפרטי. בעבר הייתי כאן. שכחתי את שם המשתמש והסיסמא אז פתחתי חדש ^
-------------------- ![]() If I let you know i'm here for you Maybe you'll love yourself like I love you --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2013, 21:09 PM
|
||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור כל דימדומים/ אקדמיה לערפדים דירוג R
מי שמעוניין שישלח לי ה"פ (: -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2013, 15:30 PM
|
||||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה וואן דיירקשן? :) -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |