![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 19 2010, 20:19 PM
|
||
![]() מוגל |
מחפש מישהו לשירשור, לא משנה על מה. דברו איתי בה"פ
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2010, 21:26 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור.
על כל נושא שבעולם, דירוג PG13 תגובות של לא רק מילה. -------------------- LIFE SUCKS, ENJOY THEM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2010, 02:50 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
רותם רוצה איתי?
-------------------- ------------
![]() במבה, אסתי אין על שניהם!של אסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2010, 02:51 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אור,אני רוצה איתך שירשור..שלח לי ה.פ ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 20 2010, 17:40 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מי רוצה שירשור
-------------------- ------------
![]() במבה, אסתי אין על שניהם!של אסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 21 2010, 23:59 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה לשרשר איתי?
הארי פוטר,הוגוורטס,עד דירוג PG13 בלי שגיעות כתיב ,תגובות של לפחות משפט. בלי פרישות! שלחו לי הודעה פרטית מתי שאתם רוצים להתחיל,שזה יהיה רצוף בבקשה מי שרוצה שישלח לי בפרטי ![]() -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2010, 17:20 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה לשרשר איתי?
מוכנה על כל נושא חוץ מכמעט מלאכים... עד דירוג R מי שרוצה אז שישלח הודעה פרטית =] -------------------- ![]() לירון|17|הביטלס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2010, 21:40 PM
|
||
מחפש מישהי רצינית לשרשור.
דירוג: נע בין R ל- Nc17. על נושא אני מוכן להתפשר. מי שרוצה - בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות בפורטל. -------------------- ![]() ".There are four kinds of women who go to the hardware store by themselves" ".Single, recently single, recently divorced, lesbian who will let me watch" ".You can not be more evil" - ".Sorry, five. Recently widowed" - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2010, 21:43 PM
|
||
![]() כי אני סוגדת לכל דבר שיש בו קמצוץ אימו D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור?
-------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 23 2010, 01:49 AM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי פוטר, קונדסאים.
שיפ לילי ג'יימס. לא מפריע לי גם סיריוס\OFC. מישהו שמגיב בצמיתות, ולא מגיב והולך. דירוג PG13 ומעלה. שידע לכתוב. ובבקשה , בבקשה, שידע על מה מדובר ויכיר את האופי של הדמויות ולא יתחיל לצאת מהקוים > > -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 23 2010, 02:37 AM
|
||||
Nc17 אפשרי מבחינתך? -------------------- ![]() ".There are four kinds of women who go to the hardware store by themselves" ".Single, recently single, recently divorced, lesbian who will let me watch" ".You can not be more evil" - ".Sorry, five. Recently widowed" - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 23 2010, 15:13 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מי שרוצה איתי שירשור על שודדי הקאריבים. דירוג הכי גבוה R. שישלח לי ה"פ
-------------------- פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 23 2010, 18:51 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהי לשירשור (:
עדיף שלא הארי פוטר, עדיף שתשחק בן, בלי שגיאות כתיב, פרישות וכו וכו (: -------------------- רוני || 17 || משרשרת, אתם מוזמנים לשלוח ינשוף (: ![]() קרדיט לה (; --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2010, 01:23 AM
|
||
מחפשת מישהו שזה לא שירשור ראשון שלו,
כי שלי כן חח.. אבל השתתפתי בהרבה מ"ת ורמת הכתיבה שלי לדעתי די גבוהה.. שירשור שייכתב ברמה גבוהה עד R על כל נושא שהוא. כמטעט. XP --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2010, 03:31 AM
|
||||
אפשרי Nc-17? -------------------- ![]() ".There are four kinds of women who go to the hardware store by themselves" ".Single, recently single, recently divorced, lesbian who will let me watch" ".You can not be more evil" - ".Sorry, five. Recently widowed" - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |