![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 24 2010, 15:30 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור אחריי הרבה זמן שלא הייתי כאן,
בגלל פולין ![]() -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2010, 21:46 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה (: שלחי ינשוף ? -------------------- רוני || 17 || משרשרת, אתם מוזמנים לשלוח ינשוף (: ![]() קרדיט לה (; --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 25 2010, 00:50 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נראלי.. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 25 2010, 21:42 PM
|
||||
אז לא משנה. ![]() -------------------- ![]() ".There are four kinds of women who go to the hardware store by themselves" ".Single, recently single, recently divorced, lesbian who will let me watch" ".You can not be more evil" - ".Sorry, five. Recently widowed" - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 25 2010, 23:44 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעוניינת בשירשור.שלחו ה.פ.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2010, 02:18 AM
|
||
![]() Trying to find some peace of mind ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרושה בת ממין נקבה לשרשור גלי [כן, כן. יש להתמודד, או לא לעניין אותי.] , לא קאנוני, R.
רצוי מעל גיל 14, עם יכולות כתיבה נורמאליות+ ולא כשל ילד בגן. ואין דבר כזה "אין לי מה לכתוב." הממ מי שמעוניינת שתשלח ה"פ. אהה, ואני לא נושכת, רק לשם הפרוטוקול. -------------------- Shed some light on me.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2010, 19:06 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור.
כל המעוניין לפרטי -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2010, 21:53 PM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וול, אני רוצה שירשור.
קונדסאים בבקשה. למרות שבכיף אני אזרום לאלבוס \ ג'יימס \ טדי [הילדים, כן ?] הממ, דירוג PG13 ומעלה. לא לצאת מהקאנון של הדמויות. לדעת לכתוב בצורה נקייה. ולהגיב תגובות ארוכות משתי שורות וחצי. אה, ואני לא כותבת בת\בת , בן\בן. רק בת\בן. -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2010, 23:39 PM
|
||
![]() A mind needs books as a sword needs a whetstone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה D:
-------------------- Mentat, solve thyself.
|
|
פורסם ב: Aug 27 2010, 12:02 PM
|
||||
אני רוצה! ![]() נראה לי מעניין לעשות על הילדים, אבל גם קונדסאים אפשר D: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 27 2010, 12:14 PM
|
||
מחפשת שירשור בתקופת הקונדסאים, עד דירוג pg13 וקאנוני. רצוי בת/בן.
-------------------- מסעעע! רייבנקלויית גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 27 2010, 17:38 PM
|
||||
![]() מוגל |
אני רוצה^^ -------------------- פרשתי למרות שלא הייתי פה הרבה זמן.
|||
|
פורסם ב: Aug 29 2010, 22:11 PM
|
||
![]() A mind needs books as a sword needs a whetstone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור
![]() אפילוג, עד R. לא אכפת לי אם זה יהיה הט או סלאש, העיקר שתהיה מערכת יחסים כלשהי. -------------------- Mentat, solve thyself.
|
|
פורסם ב: Aug 30 2010, 21:12 PM
|
||
מחפשת שירשור בפאנדום פרסי ג'קסון D=
עד דירוג pg13, בלי לנטוש, וקאנוני (שאף אחד לא יהיה הבן של פוסידון, זאוס או האדס.), רצוי בת/בן אבל אפשר גם בת/בת D= -------------------- מסעעע! רייבנקלויית גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2010, 21:17 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו שיגיב בתדירות גבוהה, לא תגובות של שתי מילים, וישקיע.
נושא פנטזיה, ספר או משהו מומצא; הארי פוטר, לאמשנה איזה תקופה; או איזה משהו מיוחד, לא שיגרתי(: מי שרוצה, שישלח ה"פ~ אוה, ועד R. -------------------- ![]() ![]() ![]() מעיין ~ 14 ~ הפלפאף (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |