![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 175 176 [177] 178 179 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 31 2014, 12:55 PM
|
||
![]() ✌ Mutant and Proud ✌ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת א\נשים פנטסטיק שיודעים\ות לכתוב ראו חתימה.
נואשת אפילו R חלשוש. -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2014, 13:16 PM
|
||||
![]() עייפות זה דבר מעייף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה -------------------- סדרות שאני רואה: היה היה פעם ,יומני הערפד ,זאב צעיר ,המקוריים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 31 2014, 20:35 PM
|
||
![]() welcome to wonderland ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור על פנטזיה, גיבורי על (עדיף איירון מן), שרלוק מעורבב במשהו, TMI.
-------------------- ליטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2014, 12:32 PM
|
||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
5SOS, דמי ♥
מצדי לערבב בין שניהם אבל מה שתרצו לאדעת חחחחחחח XDDDDDD -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2014, 16:30 PM
|
||
![]() אם זהו רק תרגיל זה אכן תרגיל מוצלח ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואנס אפון א טיים, מישהו? D:
(בעיקר קפטן סוואן המדהימים) -------------------- עמית - א. עדכונים וידיעות ומנהלת האתר בדימוס - אנושית - מאושרת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2014, 14:03 PM
|
||
כל שרשור שבא לכם,
אני זורמת עד PG13. מגיבה הרבה ובמהירות ומשקיעה :] -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2014, 14:16 PM
|
||
![]() מוגל |
אשמח לשרשר :)
-------------------- WHEN PEPOLE SEES GGOD, THEY EXPECT GOOD. AND I DONT WANT TO LIVE UP TO ANYONE EXPECTATIONS. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2014, 23:23 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה לשרשר על אנימורפס? (אני חובבת ספוילרים, אז אני יודעת על המשפחה של טוביאס, ועל היכולת שינוי שלו וכאלה, אבל קראתי רק עד סוף ספר 4.)
-------------------- נעם||16|| אי-שרדות||דאנגאנרונפה||באפי קוטלת הערפדים||בפרישה||מצטערת אנשים שננטשו באמצע שרשורים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2014, 21:30 PM
|
||
אני מוכנה לשרשר על כל נושא שתרצו, אני זורמת :]
אפשר לקבוע את הכל בהפ, כדי לכם כיף לשרשר איתי ^^ -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2014, 21:31 PM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה לשרשר על כל נושא, בדירוג G עד pg13?
-------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2014, 22:12 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור, מישהו? ^^
מוכנה לשרשר על: מפוצלים הארי פוטר אשמת הכוכבים משחקי הרעב תיכון לילה דמדומים אגדה (אם מישהו בעולם הזה בכלל שמע על הספר הזה חוץ ממני) או משהו מומצא אחר ^^ דירוג pg13 בעיקר :) תשלחו לי ה״פ ![]() -------------------- תמר ♪ פייבסוס ♪ אשמת הכוכבים ♪ משחקי הרעב ♪ הרץ במבוך ♪ וואןרפובליק ♪ we the kings ♪ This Is The Life Seriously, how can you not love him? :) ![]() Maybe I'm just a kid in love Maybe I'm just a kid in love Oh, baby If this is what it's like falling in love Then I don't ever wanna grow up --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2014, 10:37 AM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל שרשור, כל אחד, שלחו לי הודעה פרטית בבקשה.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2014, 11:24 AM
|
||
![]() חבורה סודית מאוד שאוהבת במבה ובה סופר פוטר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת (נואשות) שרשורים על:
מפוצלים (טוביאס/טריס או שני מפוצלים שאוריינות רודפים אחריהם, פירוט בה"פ) אגדה ועילוי (דיי/יוני, כמובן) אווטאר (לא הסרט, אנשים) פרוזן 3> (ושהאנס יכנסD:) קאסל 3333> משהו שמבוסס על איזשהו מ"ת D: למי שיש כוח להקשיב לחפירה ארוכה - רעיון שקשור ליקום מקביל ומבוסס חלקית על הספר שלי 3> מד"ב/פנטזיה אחר D: -------------------- ג'ורדי • לא כאן • תשמעו פודקאסטים של ראסטי קוויל לא תתחרטו מבטיחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2014, 20:10 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום קןראים לי, לילי ואני אשמח לשרשר :)
המושא אינו משנה לי, דירוג אני מעט גמישה ( יש כאלו שיגידו שאני מאוד גמישה :/) וזהו, שטר הפרטים אפשר לסכם בפרטי. -------------------- השם הוא לילי|רוצים להכיר? אני שבורה וחצי לעולם לא אתגבר על החרא הקטן בשם לואי וויליאם טומלינסון <3 שהופך להיות אבא ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2014, 21:40 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהחלט עדיין בתוקף ![]() -------------------- תמר ♪ פייבסוס ♪ אשמת הכוכבים ♪ משחקי הרעב ♪ הרץ במבוך ♪ וואןרפובליק ♪ we the kings ♪ This Is The Life Seriously, how can you not love him? :) ![]() Maybe I'm just a kid in love Maybe I'm just a kid in love Oh, baby If this is what it's like falling in love Then I don't ever wanna grow up --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |