![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 179 180 [181] 182 183 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 24 2014, 10:50 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה על הארי פוטר (אני מניחה שאת מכירה ![]() -------------------- ![]() פרשתי, מי שעוד זוכר אותי ועוד לא שם לב... מי שרוצה יכול לשלוח ה"פ. אני אבדוק את התיבה שלי מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2014, 13:16 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום, אשמח לשרשר על כל דבר ועל כל דירוג :)
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2014, 16:31 PM
|
||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור
על כל דבר, בעיקר פייבסוס (ישלי קראש על מייקל ותצטרכו להתמודד עם זה) דירוג R או 13PG, שניהם, שלחו ה"פ ![]() -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2014, 16:51 PM
|
||||
![]() Always & Forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנ"ל -------------------- Always & Forever ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2014, 14:17 PM
|
||
![]() ✌ Mutant and Proud ✌ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריכה שרשורים על כל דבר :>
-------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2014, 17:41 PM
|
||
![]() חבורה סודית מאוד שאוהבת במבה ובה סופר פוטר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בני הנפילים, בית הלילה, דוקטור הו, קאסל ויומני הערפד הם נושאים שיתקבלו בהרבה יותר משמחה לשרשורים <:
-------------------- ג'ורדי • לא כאן • תשמעו פודקאסטים של ראסטי קוויל לא תתחרטו מבטיחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2014, 17:58 PM
|
||||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה עם אווטאר? -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2014, 18:01 PM
|
||||||
![]() חבורה סודית מאוד שאוהבת במבה ובה סופר פוטר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעאע כןןןןן *~* -------------------- ג'ורדי • לא כאן • תשמעו פודקאסטים של ראסטי קוויל לא תתחרטו מבטיחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2014, 20:17 PM
|
||||||||
אוקיי נדבר בווצאפ או משו -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2014, 20:21 PM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אאוטאר, משחקי הרעב, ארטמיס פאול, הארי פוטר.
-------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2014, 11:59 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי פוטר. או כל דבר אחר שאני מכירה (אין הרבה כאלו...). עד R.
-------------------- ![]() פרשתי, מי שעוד זוכר אותי ועוד לא שם לב... מי שרוצה יכול לשלוח ה"פ. אני אבדוק את התיבה שלי מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2014, 13:53 PM
|
||
![]() מוגל |
נועם
אשמח לשרשר, קראתי על זה וזה נשמע כיף ומרתק. -------------------- 5 SOS
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2014, 16:31 PM
|
||
![]() אם זהו רק תרגיל זה אכן תרגיל מוצלח ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש משרשר שאוהב שרלוק ואת ג'ונלוק במיוחד, דירוג - R.
-------------------- עמית - א. עדכונים וידיעות ומנהלת האתר בדימוס - אנושית - מאושרת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2014, 20:14 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור קיטשי, עד R חלש.
לא לנטושש אנשים מי שרוצה שישלח ה"פ -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2014, 20:15 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור כחול, NC17 או יותר
מה שבאלכם, לא לנטוש זה יגרום לי גם להתחבר יותר^^ שלחו ה"פ -------------------- Я русский и горжусь этим! יעל |Electric Shock| יעל ס לשעבר [/ALIGN]それは特別な何もない。 それは、この奇妙な病気の少女の念が彼女を選んだのです。 זה לא משהו מיוחד. זה רק תיעוד של ילדה שהמחלה המוזרה הזו בחרה בה. [ליטר של דמעות פרק 1] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |