![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 15 2010, 21:58 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שרשור
נושא ודירוג מחליטה בפרטי : ) -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2010, 23:56 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהי רוצה שירשור?
-------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2010, 17:12 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------- יש כלל שאומר שלכל כלל יש יוצא מן הכלל ואם יש כלל שאין לו יוצא מן הכלל אז זהו היוצא מן הכלל של הכלל שאומר שלכל כלל יש יוצא מן הכלל" והבנתם משהו בכלל?...
"שבעה חצויים יענו לאתגר עולם ומלואו יסער או יבער נדרים לקיים עד כלות הנשימה בשערי המוות תגעש מלחמה" (פרסי ג'קסון ותקוות האולימפוס. הנבואה הגדולה) גם בשעה הכי קשה יש 60 דקות... 90% מהאנשים בעולם יצרחו אם ג'סטין ביבר ירצה לקפוץ מהעזריאלי. 9.1% מהאנשים יביאו פופקורן ויגידו "תעשה סלטה!".0.8% יעברו שם עם אמ-פי, יתסכלו לרגע ואז ילכו משם כאילו כלום העתק משפט זה לחתימתך אם אה מה0.1 שיעברו שם מדברים בפלאפון יעצרו רגע ישאלו "מי זה?" וילכו משם! כל אדם צריך לדעת קצת מהכל והכל מקצת טרולים מטורללים מטלטלים את התלתלים גיל לא משנה|| שם לא משנה||הגיבור האבוד||מיאו|| ציטוטים אהובים: "איכס, לכאן מגיעות דוגמניות כדי למות?" (פייפר מקלין הגיבור האבוד) קראת לו פסטוס? אתה יודע שהמשמעות של פסטסוס בלטינית זה 'מאושר'? אתה רוצה שנרכב להציל את העולם על גב הדרקון המאושר?" (ג'ייסון גרייס, הגיבור האבוד) "אז מה... ענקים שמסוגלים להשליך הרים. זאבים ידודתיים שיטרפו אותנו אם נפגין חולשה. טוסטוסים מעופפים מרושעים. קלטתי. אולי זה לא הזמן המתאים לספר לכם על השמרטפית הרצחנית שלי" (ליאו ודאלס, הגיבור האבוד) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2010, 20:12 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה?
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2010, 22:39 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אניייי
תפני אלי בה"פ -------------------- חתימה בשיפוצים ^~^
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2010, 02:59 AM
|
||
רוצה שירשור.
ה.פ? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2010, 17:14 PM
|
||
כן
תפני אליי בהודעה פרטית -------------------- חתימה בשיפוצים ^~^
|
|
פורסם ב: Sep 19 2010, 19:19 PM
|
||
שיפים משוגעים (רק משוגעים יתקבלו, ישלי רעיונו תבשפע), דירוג R, משרשר לא ילדותי,
במסנ או בפרטי. ושיהיה מהר, פליז XD -------------------- Don't Let Go! Never Give Up, It's Such A Wonderful Life. ![]() ליל . 13 . מכירים, לא? http://hportal.co.il/index.php?showuser=10892 - החמודה הזו? אני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2010, 17:20 PM
|
||
![]() מוגל |
מי רוצה?
עד דירוג R. בפרטי. -------------------- צריכה למצוא לעצמה שם בדוי מגניב. כי היא (הילדה ההיא) פרנואידית, ושמות בדויים זה ממש חביב. || בגיל כזה או אחר || תמיד לוקחת איתה ברווז גומי. לכל מקום.
|
|
פורסם ב: Sep 20 2010, 18:29 PM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור בן\בת.
רצוי PG13 +. תגובות יותר ארוכות משתי שורות. דמיון פורה. בלי שגיאות כתיב ! רמת כתיבה גבוהה. בכל נושא. רצוי קונדסאים\משחקי הרעב\ימי הביניים\פרסי ג'קסון. לפנות בפרטי. *עדיין לא נושכת.* -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2010, 18:42 PM
|
||
מי רוצה לשרשר איתי על כל נושא כמעט..
עד R.. עדיף תגובה בהודעה פרטית... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2010, 20:52 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור, פרסי ג'קסון, עד דירוג PG13, ואפשר לסטות מהקאנון.
ואני לא נושכת, אני רק סורטת. אבל בכל מקרה, אינלי ציפורניים, כססתי את כולם. וכל הבקשות לשירשור שלי עדיין בתוקף. -------------------- מסעעע! רייבנקלויית גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2010, 21:33 PM
|
||
![]() מוגל |
היי ,אשמח לשרשר בנושא ה"פ רצוי דרמיוני חמוד וסקסי שכזה (:
הדירוג מבחינתי יכול להיות עד NC17 ואם יש בעייה אם השיפ אז אפשר גם משהו אחר בפאנדום אבל לא סלאש >< דברו איתי בהודעה פרטית D: -------------------- ליאור - ט' - סלית'רין. דרמיוני עד המוות - פאנפיקים בכל הסוגים והצורות - זדיינו כולם. ![]() When you look with your eyes, everything seems nice But if you look twice, you can see it's all lies אני סוגדת לרייצ'ל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2010, 03:00 AM
|
||||
עדיין לגמרי בתוקף. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 22 2010, 15:28 PM
|
||
רוצה שירשור על הארי פוטר דירוג PG13
-------------------- ---------------
![]() קרדיט לליזי --------------- יש כלל שאומר שלכל כלל יש יוצא מן הכלל ואם יש כלל שאין לו יוצא מן הכלל אז זהו היוצא מן הכלל של הכלל שאומר שלכל כלל יש יוצא מן הכלל" והבנתם משהו בכלל?... -------------- ס-סליתרין,הכי שווה בעולם ל-לנו יש רוע יותר מכולם(נוט ריאלי) י-ירוק וכסף,זה הצבעים ת-תמיד פה,כשהחיים מדהימים ר-רוע ורשע,זה כמעט העיקר י-יופי,יש לנו,אין לי מושג אם לשאר ן-ננצח אותכם בלי בעיות טהורים תמיד-גם הבנים וגם הבנות... -------------- ג'יני|כן ברצינות|14|סלית'רינית|משפחת פוטר|הארי שולט!! -------------- מה שאני כותבת כאן הוא שקר מוחלט ואינו קשור למציאות... אעאעאעאעאעאעאע כאילו אני מזה מתה על ג'סטין ביבר החאתיך שיואו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |