![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 25 26 [27] 28 29 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 5 2010, 22:46 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין בתוקף! ואור.. 90210? ^^ אבל אני עוד בעונה הראשונה >< --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 5 2010, 23:58 PM
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין מחפשת שירשור, מושקע, בוגר, עד R,
נושא רצוי כרגע- מוטנטים בתיכון רגיל. בעיקרון, גם כל נושא אחר. -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2010, 01:53 AM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שרשור?
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2010, 02:04 AM
|
||||
90210? *-* אבל אני רק בעונה הראשונה אז תאלצי להסתפק בזה.. >< --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 6 2010, 20:07 PM
|
||
![]() You rule, nerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור, רצוי עד R ולא יותרD:
כל נושא יתקבל מלבד נושאים על סדרות/ספרים. רצוי תגובות מפורטות, [יותר משורה אחת] אלא אם כן אין ברירה אז סבבה(; -------------------- שחר הכוסע • מישהי שלא ערכה את החתימה שלה יותר מדי זמן • נובה בזמנה הפנוי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2010, 22:32 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שרשור?: )
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2010, 00:58 AM
|
||
אור.. אני אכתוב את זה שוב:
אני!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 8 2010, 16:32 PM
|
||
שרשור?
|
|
פורסם ב: Nov 8 2010, 18:51 PM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו איך באלי שירשור O:
אני מודעת לכך שנטשתי את כל האחרים, אני מתכוונת לשנות את זה. לחץ לימודי והכל S: בקיצור, אותם קריטריונים. מומלץ שהבת זוג תשחק בן. המ, תגובות מושקות בבקשה. ות'אמת לא אכפת לי נושא. רק לא משהו קיטשי מדי, ולא דירוג מאוד גבוה. עד R. ולא על ערפדים. XD פנו אליי D: -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2010, 16:32 PM
|
||||
![]() צייד/ת תולעים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מעוניין מסכימה? -------------------- אלמוגווווווווש · שש עשרה · בקושי תלמיד · בערך אנושי · וצייד תולעים במשרה מלאה ~ ![]() "!!!Roses are red... violets are blue... FUCK YOU WHORE" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 9 2010, 20:09 PM
|
||
![]() מוגל |
מחפשת שירשור..לא נובית כמו שנראת.
שלחו ה.פ? -------------------- [/B]חזרתי!![B]
סתיו|FALL|13|תודו שהתגעגעתם:) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2010, 20:14 PM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור. עם מועדפות על לילי וג'יימס.
אין לי שום בעיה גם ניקו\OFC, ניקו\רייצ'ל. שירשור מושקע עם תגובות מושקעות ובלי שגיאות כתיב, זה משגע אותי. אה, ומישהו עם דמיון יצירתי שבקיע בנושאים ! לפנות אליי בפרטי. לא פה. (: -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2010, 20:23 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי,זאת אני כי המשתמש הזה לא עבד.. אשמח לה.פ. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 10 2010, 03:00 AM
|
||
![]() “We’re chain-smoking vegans.” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ, עד R, רצוי עם כמה שפחות שגיאות כתיב. לא על ערפדים למיניהם. עולמות חדשים וכאלה זה כרגע מה שממש בא לי... אבל אני די פתוחה לרעיונות.
רצוי אנשים בוגרים עם דמיון מפותח(: שלחו ה"פD: -------------------- נועה • 14 • מנהלת סס"ש ![]() Sister, visit us yesterday, Sister, don't you forget my number, on this door. You've got something and it's so good to see, Something wonderful that I could not be. Everybody hanging on for their lives, But you can't help them 'cos you don't have the time. I know, everyone goes any damn place they like. I hope this goes over well, on the toxic radio. Yeah. The Strokes \\ Taken For A Fool --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2010, 22:33 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מי רוצה לשרשר איתי?
בנושא הקונדסאים...בלי נטישות! ובאיזה דירוג שרוצים... -------------------- שחר ♣ סלית'רינית גאה ♣ כמעט 14 ♣ [SIZE=7]תעשה חיים בחיים כי מהחיים בחיים לא תצא בחיים!! ((=
בטאית מתחילה...כי תמיד אפשר ללמוד :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |