![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 9 2013, 23:03 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי יפתחו הקבוצות מחדש?
-------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2013, 00:32 AM
|
||
![]() Louis Tomlinson Is Mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פתחו כבר את הקבוצות החדשות?
אני פשוט ב'מירוץ למיליון' ואני רואה שמגיבים שם, אבל לא קיבלתי סיסמא.. -------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2013, 07:54 AM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הילה, תיבת ההודעות הפרטיות שלך מלאה. לא אוכל לשלוח לך את הסיסמה עד שתפני אותה.
-------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2013, 14:27 PM
|
||||
![]() Louis Tomlinson Is Mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוקנתי, אני יכולה את הסיסמא עכשיו? -------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 18 2014, 19:48 PM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- צונזר כי זה היה נובי להפליא -
-------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2014, 20:43 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זוהי לא שאלה שמתאימה לאשכול הזה - זהו אשכול השאלות שנוגעות לפורום מפת הקונדסאים. התשובה נמצאת בעמוד השאלות הנפוצות.
-------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2014, 13:27 PM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם יש הגבלה למספר הקבוצות שיכולות להיות בפורום?
-------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2015, 13:59 PM
|
||
![]() מוגל |
איך אני הולכת לשיעורים בשנת הלימודים?באייזה שעה?
-------------------- "אוהבת הארי פוטר"
"שרה הארי פוטר" "קוראת הארי פוטר" "רואה הארי פוטר" "מפטפתת הארי פוטר" "משחקת הארי פוטר" "אומרת הארי פוטר <span style='font-family:Tahoma'>מתה על הארי פוטר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!</span>[/FONT] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2015, 14:39 PM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השאלה לא מתאימה לפורום הזה. קראי את חוקי הפורום לפני שאת שואלת שאלה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 18 2015, 15:09 PM
|
||
![]() מלאכית הרפתקאנית עם שיער צבעוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מותר להירשם ליותר מקבוצה אחת או שלא
-------------------- אז שלום לחתימה של דיימונד😁
דיימונד היא מאוד מוכשרת ושמאוד עצבנית דרך אגב על כל הפורטל ,בעיקר על ההנהלה של הפורטל ושחושבת אולי לפרוש מהאתר לנצח . ( 😊) הכרתי אותה בחדר המחיצות. עוד משהו שאפשר לראות שם (בעצם כאן) ובסוף גיפ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2015, 20:39 PM
|
||
![]() מוגל |
איך משיגים כסף?
![]() -------------------- [COLOR=Brown]מת על פרסי ג'קסון, גיבורי האולימפוס, הארי פוטר (דאאא!) וסטארוורז
[COLOR=YellowGreen][FONT=Impact]ריבנקלו שולטים[COLOR=YellowGreen] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2015, 20:52 PM
|
||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא.
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() |
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
איך יוצרים פורום?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2015, 22:49 PM
|
||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השאלה הזו לא נוגעת לפורום זה. כשיש צורך בפורום חדש, ההנהלה יוצרת אחד. משתמשים לא יכולים ליצור פורום. -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 22 2016, 17:07 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא,אסור.
היה כתוב את זה בתקנון. מה זה נ"וד ![]() -------------------- אלכס אלכסיי,אלכסון, אלכסנדר, אלכסוס, אלכסוש, אלכסוסון או מה שתרצו 18|קולנועיסט מתנשא|חתולים|תפירה|מוזיקה גותית|אין לי באמת אישיות קשור מדי לכאן בשביל לעזוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |