![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 25 2014, 17:29 PM
|
||||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא המקום להמליץ על ספרים. את מוזמנת לפתוח סיקורים לפי המדריך שבלניקיית הפורום ![]() -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2014, 10:18 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר להקפיץ לי את נקמתו של השטן? יש קישור במדף שלי.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2014, 23:57 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יודעת מי אחראי כאן עכשיו, אבל אשמח אם תקפיצו בשבילי את "חבלים" :)
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=100511 -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
|
|
פורסם ב: Aug 12 2014, 07:47 AM
|
||||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקפצתי ![]() -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 23 2014, 22:31 PM
|
||
![]() I am one with the Wind and Sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריך אישור לסיפור בהמשכים?
-------------------- Yuvalval/Anna ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2014, 07:03 AM
|
||||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם היה צריך, עכשיו כבר לא -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2014, 12:34 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בשביל לפתוח דיון אני צריכה אישור מההנהלה הגבוהה?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2014, 07:34 AM
|
||||
![]() אם זהו רק תרגיל זה אכן תרגיל מוצלח ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, את פשוט פותחת אותו. ![]() ממי אני צריכה לבקש אישור בפורום סס"ש כדי לפתוח משחק\פעילות\וואטאבר? -------------------- עמית - א. עדכונים וידיעות ומנהלת האתר בדימוס - אנושית - מאושרת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2014, 07:39 AM
|
||||||
הנהלה גבוהה, במידה ואין מנהל לפורום ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2014, 17:46 PM
|
||
![]() Double O Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאלות:
1. אפשר לפתוח נשוא חדש ולפרסם סיפור בהמשכים שלא קשור להארי פוטר? 2. מה זה אומר "להקפיץ"? 3. מישהו מוכן להסביר לי מה זה "מדף", ומה שמים בו? מחכה לתשובה, לילי. -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2014, 18:40 PM
|
||||
1. כן, כל עוד זה לא פאנפיק. 2. להגיב באשכול שעברו שלושה שבועות (במקרה של סס''ש) מהתגובה האחרונה בו. 3. ה"מדף" שלך הוא בעצם תגובה שבה את מרכזת את כל היצירות שלך שפרסמת בפורום במקום אחד. את יכולה להוסיף דעה אישית, תקציר וכל מה שאת רוצה בקשר לזה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2014, 10:03 AM
|
||
![]() Double O Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אני רוצה לנעול סיפור על-מנת להתחיל אותו מחדש, לבקש את זה כאן או בפורום "הערות/הארות/הצעות/תלונות"?
בכל מקרה, אם כאן, אז אבקש לנעול את האשכול הזה - http://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...0entry5239614 -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2014, 16:40 PM
|
||
-------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
|
|
פורסם ב: Nov 7 2014, 16:46 PM
|
||||
![]() אם זהו רק תרגיל זה אכן תרגיל מוצלח ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוצע ![]() -------------------- עמית - א. עדכונים וידיעות ומנהלת האתר בדימוס - אנושית - מאושרת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2014, 20:15 PM
|
||
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...0entry5276613
אפשר להקפיץ שוב? -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |