![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 4 2014, 19:31 PM
|
||||
![]() אם זהו רק תרגיל זה אכן תרגיל מוצלח ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוצע. ![]() -------------------- עמית - א. עדכונים וידיעות ומנהלת האתר בדימוס - אנושית - מאושרת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 7 2015, 15:46 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריך אישור כדי לפרסם קטע?
-------------------- I don't wanna look at anything else now that I saw you I don't wanna think of anything else now that I thought of you ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2015, 15:22 PM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אני כותבת קטע שמבוסס על משחק מחשב, האם הוא נחשב כפאנפיק או שאני יכולה לפרסם אותו פה?
-------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2015, 16:02 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושבת שאם הוא מבוסס על משחק מחשב הוא פאנפיק יותר מקטע מקורי, אבל לרוב פאנדומים הם רק על ספר, סדרה או טלוויזיה, ככה שמצדי את מוזמנת לפרסם אותו גם בפורום הזה. -------------------- לא פעילה. ![]() ![]() - Timeless - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 23 2015, 12:51 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הערה: שימי לב שיש לך תשעה נעוצים כשהמקסימום הוא שמונה :)
-------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2015, 10:08 AM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מקווה שמותר להקפיץ פה, אבל בטעות פירסמתי קטע בלי תיוג- איך אני יכולה לשנות?
-------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2015, 12:06 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אמ, שתי שאלות:
1) מותר לי לפרסם פה שמישהי אחרת (לא מהפורטל) כתבה את המילים שלו אבל אני הלחנתי אותו? 2) אני כותב סיפור בהמשכים שמבוסס על מחזמר שהועלה כהופעת סיום בזמנו כשהייתי בכיתה ו', מה שלא הרבה נוהגים לעשות. לאן הוא מתאים, למערכת הפאנפיקים או לפה? לא נראה לי שזה נחשב ממש פאנדום, כי זה לא מבוסס על ספר או סדרה, אלא על מחזמר חד פעמי שאין עליו זכויות יוצרים לאף אחד, למיטב ידיעתי. -------------------- רועי סהר (ידוע גם כ"The Scientist")
יוצר סרטים ~ יוטיובר ~ שחקן ~ מוזיקאי ~ טבעוני ~ מדריך ~ צלם ~ תולעת ספרים ~ איש מחשבים ערוצי היוטיוב שלי: The Minecraft Scientist HEB | Roy Sahar ~ TheRSScientist@gmail.com Twitter: @roysahar11 Instagram: @roysahar.official @themcscientist.heb --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 19 2015, 15:36 PM
|
||||||
כפי שכתוב בחוקי הפורום, אין לפרסם יצירות שלא אתה כתבת, גם אם הלחנת אותן. עם זאת, אם הכותבת תרשה לך לפרסם את השיר יורשה לך לפרסם אותו. מפני שהסיפור מבוסס על מחזה שאני מניחה שהומצא במיוחד בשביל סיום המחזור של כיתה ו', יש לך אישור ממני לפרסם אותו בסס"ש, אפילו שהוא מתאים גם לפורום/מערכת פאנפיקים. עם זאת, אנא ציין בתחילת אשכול הסיפור שהוא מבוסס על המחזה הזה. שאלות נוספות? ![]() -------------------- לא פעילה. ![]() ![]() - Timeless - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 29 2015, 17:27 PM
|
||
![]() קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חסוש! ווסאפ? ^^
לא יודעת אם זה מותר, אבל- http://hportal.co.il/index.php?showtopic=110850 אפשר להקפיץ? (או שזה מוקדם מדיי) -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2015, 23:19 PM
|
||||
היי, מה שלומך? ![]() ההודעה הבאה לא נחשבת הקפצה - עברו פחות משלושה שבועות מאז התגובה הקודמת. אין צורך שאני אקפיץ בשביל שתגיבי, את יכולה להגיב או לפרסם את הפרק הבא מבלי כל עזרה ![]() -------------------- לא פעילה. ![]() ![]() - Timeless - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 10 2015, 22:46 PM
|
||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה נמצאת רשימת הבטאים?
-------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2015, 23:17 PM
|
||||
רשימת הבטאים נמצאת בפורום מידע והסברים - לחיץ. בפורום ספרי, סיפורת ושירה ביטוא אינו חובה, אלא מומלץ. -------------------- לא פעילה. ![]() ![]() - Timeless - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 16 2015, 19:02 PM
|
||
בפעילות "ספר לי סיפור", אם יש לי פיקצר- הממבוסס על ספר- המתאים לפעילות, אני יכולה להשתתף איתו?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2015, 19:13 PM
|
||||
הפעילויות בפורום סס"ש מיועדות להגשות של יצירות מקוריות, ולכן פאנפיק - שמבוסס על יצירה אחרת - אינו יכול להתקבל. עם זאת, אני לא מנהלת התחרות. במקרה שזה מקרה שונה בתחרות הספציפית הזו, אני בטוחה שהיא תשמח לאשר לך את זה. פני אליה בפרטי בנוגע לשאלה הזו ושאלות נוספות על התחרות ![]() -------------------- לא פעילה. ![]() ![]() - Timeless - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 2 2015, 17:10 PM
|
||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי הסקר על הסיפורים ב"תמונה שווה אלף מילים" יעלה?
ותודה על התשובה מראש^^ -------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |