![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (20) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 25 2012, 14:45 PM
|
||
![]() 221b baker street ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צ'יינצ'וס
ה קסם שיגרום לי להיות יפה D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2012, 14:48 PM
|
||
![]() מוגל |
ביוטיפוליסטיפוס
קסם שיגרום לי להכנס לאיזה ספר שאני רוצה לזמן לא מוגבל -------------------- ![]() "אם אומץ לב ותושייה[/color] אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." ![]() ![]() גריפינדור- כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור-כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור-כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור-כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת-קול-גבוה-ומטריד... גריפינדור-כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... [img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lw1po5Q41m1r87paio1_500.gif[/img אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבור הגריפינדורים בפורטל!! האריות שולטים תודה מיוחדת לג'יני וויזלי פרואיט ג'יני תודה רבה אוהבת אותך 3>[/color] ממשפחת האנימגים כאיילה גאה :) ![]() "אי אפשר לברוח מהאמת, היא תמיד תרדוף אחרייך עד שתפיל אותך מרגלייך ותכניע אותך, תתיש אותך ותזרוק את עצמה אל בין ידייך, דורשת בקרירות המהולה בתקיפות שתתמודד עימה. ותאלץ להתמודד איתה, אם תרצה או לא, השאלה היא אם תצליח לעשות זאת." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2012, 15:14 PM
|
||
היה מלא ><
סופסיפור קסם שיגרום לממתקים להיות בריאים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2012, 16:02 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
בריאותטוס. הלוואי שזה היה באמת... XD
קסם שיגרום לכלבה שלי לעשות את צרכיה לא במקומות ציבוריים, כי אז אנשים יצפו ממני להרים את זה (ג'יזס. זה כל כך מגעיל) -------------------- ![]() מזמן לא ראינו את הארי פוטר בחתימה. :) ליאלול • 14.5 • The Hunger Games פיטה *~* עוד 50 ימים יוצא הסרט The Hunger Games פריצה פריצתית!! לא אגיד מי אני... אני רק אגיד שאני חולה לך על הצורה היפה שלך!! נ.ב- משחקי הרעב עוד 50 יום... ;) ~הילדה והגלארקים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2012, 17:02 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאציבוריחס
קסם שיגרום לי לחזור בזמן -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2012, 17:20 PM
|
||
באקאומטיים
קסם שיגרום לאנשים לשנות כינוי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2012, 17:21 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מבחנימים!
קסם שיגרום למורים לתת פחות שיעורים:) -------------------- שחר [SIZE=14] אוכל זה אהבה שחר [SIZE=14] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2012, 17:23 PM
|
||
היה מלא >< אני ממחזרת, אוקי?
נס. קסם שיגרום לאנשים להוציא שוקולד מהכיס בלי הפסקה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2012, 17:26 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
----------------------------
מטרדדודוד קסם שיגרום לגבינה צהובה להפוך לטוסט^^" -------------------- שחר [SIZE=14] אוכל זה אהבה שחר [SIZE=14] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2012, 17:56 PM
|
||
![]() Stay away - here you will not find sanity ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוסטיומוסוסוס
קסם שיגרום לאנשים להיות שמחים... -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2012, 18:18 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפינוס
קסם שיעזור לי לזכות בלוטו -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2012, 20:15 PM
|
||
מזלטוס
קסם שיעשה שבכל משחק אני אנצח -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2012, 20:18 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ווינוס
קסם שיגרום לאחותי להפסיק לצעוק. -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2012, 20:38 PM
|
||
שתוקוס.
קסם שיגרום לאחותי לשתוק, נקודה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2012, 21:04 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
לצעקחותי
קסם שיבריא אותי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |