![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (20) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 9 2012, 16:06 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פוקס
קסם שיגרום לרולינג לכתוב ספר שמיני -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2012, 17:20 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רולשמו
=== קסם שיקראו את כל ההודעות שלי תמיד -------------------- ziv כינוי משותף עם יעלווווו!! •19•זיו•גריפין כי האמיצים מנצחים•מ. המחילה (בדימוס)•עוד כל מיני דברים בדימוס• • Life's too short to even care at all • You wanna be a loser like me • ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2012, 17:31 PM
|
||
![]() מוגל |
מסג'רידס!
קסם שיעשה שאנשים יתנו לי מה שאני רוצה! -------------------- ריבנקלואי גאה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2012, 18:42 PM
|
||
רוצהקבל
קסם שיתן לי מיליון חרמשים -------------------- ziv כינוי משותף עם יעלווווו!! •19•זיו•גריפין כי האמיצים מנצחים•מ. המחילה (בדימוס)•עוד כל מיני דברים בדימוס• • Life's too short to even care at all • You wanna be a loser like me • ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2012, 18:44 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ינהירוק
קסם שיקנה לי מנטוסD: -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2012, 21:03 PM
|
||
ביימנטוס
קסם שיתקן טלפון שנשבר -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2012, 21:58 PM
|
||
קוסמופלא-טון D:
קסם ש... ישכנע את GLEE להגיע לישראלD: -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2012, 22:52 PM
|
||
גלייכם
קסם שיביא לי איפון -------------------- ziv כינוי משותף עם יעלווווו!! •19•זיו•גריפין כי האמיצים מנצחים•מ. המחילה (בדימוס)•עוד כל מיני דברים בדימוס• • Life's too short to even care at all • You wanna be a loser like me • ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2012, 01:06 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אצ'יו אייפון, מצתער, אני עייף
![]() אהה, קסם שאני לא אהיה עייף(אמרתי שאני עייף ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2012, 07:53 AM
|
||
הער הער תתעורר
קסם שצה"ל תמיד ינצח במלחמות -------------------- ziv כינוי משותף עם יעלווווו!! •19•זיו•גריפין כי האמיצים מנצחים•מ. המחילה (בדימוס)•עוד כל מיני דברים בדימוס• • Life's too short to even care at all • You wanna be a loser like me • ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2012, 15:38 PM
|
||
צהלווינינווארס
קסם שישתיק את כל האנשים שמסביבי לכמה דקות -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2012, 16:33 PM
|
||
שטוקטיפוס
קסם ש.. יכין לי פריכיות אורז עם קוטג' -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2012, 16:38 PM
|
||
פריכיוטג'
קם שיגרום לי להפסיק להיות מצוננת0: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2012, 17:44 PM
|
||
אפצ'יטוקמוס:)
קסם ש..אני לא יודעת.. קם שיעזור לי למצוא קסם -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2012, 18:44 PM
|
||
מצאקסמוס
קסם שיגרום לכך שיהיו בטלוויזיה תוכניות מעניינות בלבד! -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |