![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (20) « ראשון ... 17 18 [19] 20 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 19 2012, 00:25 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ספידנטה
קסם שיוריד שלג (עוד ירושלמית מסכנה..) -------------------- ~ שירי ~ מקסימה ~ מדהימה ~ גריפנדורית מלידה ~ נאמנה~ מופלאה ~ עם לב זהב ~ ![]() ~ בך זה תלוי - שחלומותייך יתגשמו ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2012, 15:00 PM
|
||
![]() 221b baker street ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח ^^
סאןעובר קסם שיוריד גשם... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2012, 16:54 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריינרדס
קסם שיפסיק את זיהום הסביבה -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 20 2012, 07:45 AM
|
||
![]() מוגל |
כלינגלובל
קסם שיהפוך את העולם למקום מושלם! -------------------- ריבנקלואי גאה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 20 2012, 09:54 AM
|
||
פרפקטוורלד
קסם שיכחיד וירוסים -------------------- ~ שירי ~ מקסימה ~ מדהימה ~ גריפנדורית מלידה ~ נאמנה~ מופלאה ~ עם לב זהב ~ ![]() ~ בך זה תלוי - שחלומותייך יתגשמו ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 20 2012, 16:20 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וירומתס
קסם שישנה לי כינוי -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 20 2012, 20:11 PM
|
||
שנהכינויה
קסם שיוציא את הגועל מהעולם -------------------- ~ שירי ~ מקסימה ~ מדהימה ~ גריפנדורית מלידה ~ נאמנה~ מופלאה ~ עם לב זהב ~ ![]() ~ בך זה תלוי - שחלומותייך יתגשמו ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 21 2012, 08:06 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
ביכסהפיכסהימפפוני
קסם שיעשה שלא ירד גשם -------------------- שרשורים ~פרסומת~ :
דרמיוני לי ולויאולטה לי ולדריה :) השרשור הנפלא וההזוי שלי ושל נועה ופאנפיקים : התחלה חדשה -פיקצ'ר אבא יקר,שלום -על ההורים של הארי מאחורי השיקוי עומד הנער- הארקו :) סונגפיק על סנייפ ולילי ממש אוסף של פרסומות XDD There’s noting wrong with you, there’s a lot wrong with the world you live in ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 21 2012, 18:34 PM
|
||
נוריין
קסם שיפתור לי משוואות במתמטיקה -------------------- ~ שירי ~ מקסימה ~ מדהימה ~ גריפנדורית מלידה ~ נאמנה~ מופלאה ~ עם לב זהב ~ ![]() ~ בך זה תלוי - שחלומותייך יתגשמו ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 21 2012, 18:42 PM
|
||
![]() מוגל |
משוואמיוס פתורוס
קסם שיסדר לי את השיער בשנייה -------------------- This class is ridiculous --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 21 2012, 22:27 PM
|
||
פרפקטו הייר איסקנטה!
קסם שיחמם לי את הידיים (הן כל הזמן קרות!) -------------------- ~ שירי ~ מקסימה ~ מדהימה ~ גריפנדורית מלידה ~ נאמנה~ מופלאה ~ עם לב זהב ~ ![]() ~ בך זה תלוי - שחלומותייך יתגשמו ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 22 2012, 00:01 AM
|
||
וורמקסימה
קסם שיעשה שאני אבריא מהשפעת -------------------- רוני. עיתונאות. גרין דיי. בום ביטץ'. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 22 2012, 00:33 AM
|
||
היי פייב / אנטישפעתוס
קסם שיעשה שלא יכאב לי הראש -------------------- ~ שירי ~ מקסימה ~ מדהימה ~ גריפנדורית מלידה ~ נאמנה~ מופלאה ~ עם לב זהב ~ ![]() ~ בך זה תלוי - שחלומותייך יתגשמו ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 22 2012, 08:27 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאשהיעלם
קסם שיעשה הרבה משתמשים של גריפינדור בצ'אט בימי שלישי בשעה 20:00 לטריויה צ'אט -------------------- ziv כינוי משותף עם יעלווווו!! •19•זיו•גריפין כי האמיצים מנצחים•מ. המחילה (בדימוס)•עוד כל מיני דברים בדימוס• • Life's too short to even care at all • You wanna be a loser like me • ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 22 2012, 23:30 PM
|
||
![]() Baby, I wanna live FOREVER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גריפשליצ'אט.
קסם שיעשה שאנשים לא יהיו עייפים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |