![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (20) « ראשון ... 18 19 [20] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 22 2012, 23:42 PM
|
||
![]() Run you clever boy, and remember. ![]() ![]() ![]() |
אנטיעייפותוסלייפס
קסם שיגרום לי לפתור חידות בקלות -------------------- דריה שרשורים וזה. ![]() ![]() Hakuna Matata! What a wonderful phrase Hakuna Matata! Ain't no passing craze It means no worries for the rest of your days It's our problem-free philosophy HAKUNA MATATA! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 25 2012, 16:28 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
קלנשיקרופתורוס
קסם שיגרום לתחפשות של הארי פוטר בחנויות להיות מושלמות -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 25 2012, 17:04 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרפושפוטר
קסם שיקנה לי כלב -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 25 2012, 17:23 PM
|
||
כלבהוקוספוקוס
קסם שיגרום לי להפסיק להשתעמם -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 25 2012, 19:11 PM
|
||
מענינוס
קסם שיעשה שלום עולמי -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 25 2012, 19:42 PM
|
||
פיסינגס
קסם ש.. יגרום לעדנ לחזור מהפרישה -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 26 2012, 17:13 PM
|
||
עדנבקס
קסם שיתן לי רעיון למשחק מגניב כמו המשחק הזה -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 26 2012, 21:50 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
רעיונשחק
קסם שיגרום שהפורום הזה יהיה פעיל ומאגניב בעזרת רותיD: -------------------- לא, נמאס לי. בקרוב חתימה חדשה. כתום *גבותגבות* אוה, ושחר גאון שאוהב גלי ופוקפורן שנכנס ל__ של__. ^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2012, 20:40 PM
|
||
![]() 221b baker street ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל משחקי הפורום ננעלים עד להודעה חדשה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 11 2012, 21:08 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מאגניבוקוס
-------------------- שגיא בו יוסף | 14 |סלית'רין |סרטי וספרי פנטזיה והרפתקאות |אוהב לכתוב ולשחק במחשב |לנהל ולבנות אתרים |לגלוש באינטרנט
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 6 2012, 10:48 AM
|
||
![]() Consider it handled ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננעל עקב הקפצות וחוסר פעילות. בקרוב משחקי פורום חדשים^^
-------------------- עמרי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |