![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (20) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 19 2012, 22:21 PM
|
||
![]() 221b baker street ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סטופדהנויס
קסם שיגרום למורים לשיר COLDPLAY -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2012, 22:25 PM
|
||
![]() מסדר מרלין דרגה ראשונה ![]() |
לחשנחש
קסם שנותן לבן אדם שלא דובר לחששנית לדבר לחששנית -------------------- פרשתי מהאתר כי יש לי יותר מדי עומס בבית השנה.. סורי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2012, 23:08 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לחששניתוסספוקוס
קסם שיוריד לי משחקים לאייפוד -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2012, 00:02 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
משפוד
קסם שיעשה לי ש"ב ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2012, 13:43 PM
|
||
נסמורה.
קסם שיגרום לקולם לשיר ולצחוק כמו שיכורים לחמש שניות. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2012, 14:05 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יינחמששניותוס
קסם שיביא לי את השלט של הטלוויזיה בלי שאצטרך לקום (ארוך) -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2012, 15:11 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלקיפוטולוס
-------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2012, 17:38 PM
|
||
![]() Stay away - here you will not find sanity ![]() ![]() ![]() ![]() |
(לא כתבת קסם...)
קסם שיעשה שאני יוכל לישוןן בשיעור בלי שהמורה תתפוס אותי... -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2012, 17:49 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליפטוסאינקלאס
קסם שיגרום לי לדעת את כל החומר להכתבה ביום ראשון. -------------------- נועם|13|HIMYM|Friends|שרלוק *~* ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2012, 17:51 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מבחניתוס!
קסם שיגרום לי להיות עירנית (קפה!,פחחח..) -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2012, 19:40 PM
|
||
עירניתיוס
קסם שיהפוך אותי לקוסם... -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2012, 20:35 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאג'יקוס
קסם שיהפוך אויב למוגל -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2012, 22:53 PM
|
||
אנימוגללוס
קסם שיהפוך צפרדע לנסיכה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2012, 23:50 PM
|
||
נשיקתוס,
קסם שיגרום לספר להיות אמיתי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2012, 10:49 AM
|
||
סוקרילוס
קסם שיגרום לי לדעת לצייר טוב יותר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |