![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (19) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 26 2012, 22:55 PM
|
||
![]() Stay away - here you will not find sanity ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי הלוואי והיה סימס של הארי פוטר
call of duty -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2012, 08:06 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
כי כתבתי בגוגל את זה כדי לבדוק מה זה בכלל וגם בגוגל אפשר לבדוק דברים על הארי פוטר!
תלתלים -------------------- שרשורים ~פרסומת~ :
דרמיוני לי ולויאולטה לי ולדריה :) השרשור הנפלא וההזוי שלי ושל נועה ופאנפיקים : התחלה חדשה -פיקצ'ר אבא יקר,שלום -על ההורים של הארי מאחורי השיקוי עומד הנער- הארקו :) סונגפיק על סנייפ ולילי ממש אוסף של פרסומות XDD There’s noting wrong with you, there’s a lot wrong with the world you live in ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2012, 09:44 AM
|
||
כי להרמיוני יש סוג של תלתלים (אני חושב)
אגודה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2012, 14:17 PM
|
||
![]() מוגל |
כי הרמיוני פתחה אגודה למען גמדוני בית
מפתחות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2012, 14:21 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי בהארי פוטר יש מפתח מעבר
וילון -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2012, 14:23 PM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וילון יש בחלונות, חלונות זה ווינדואוז, ווינדואוז זה מחשב, במחשב יש ספר אלקטרוני, ספר אלקטרוני זה ספר, הרמיוני קוראת ספרים, הרמיוני היא החברה הכי של הארי פוטר, הארי פוטר זה... ובכן... הארי פוטר XD
שפתון לשפתיים יבשות. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2012, 17:09 PM
|
||
שמתם לב שלשחקנים בהארי פוטר אף פעם אין שפתיים יבשות? ?(תבינו למה...)
בוב ספוג -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2012, 17:53 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטוח שהקוסמים משתמשים בספוגים במקלחת.
אנטיביוטיקה -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2012, 18:16 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי יש בקדוש מנגו
אייל גולן(אין לי מושג) -------------------- שחר ![]() Captain Jack לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2012, 19:37 PM
|
||
הלהקה שהזמינו לנשף שרים הרבה יותר טוב :)
גשר בשיניים -------------------- [SIZE=7][FONT=Arial][COLOR=blue]harry potter
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2012, 21:30 PM
|
||
אולי שמים לילדים בקדוש מנגו
כאב ראש -------------------- שרשורים ~פרסומת~ :
דרמיוני לי ולויאולטה לי ולדריה :) השרשור הנפלא וההזוי שלי ושל נועה ופאנפיקים : התחלה חדשה -פיקצ'ר אבא יקר,שלום -על ההורים של הארי מאחורי השיקוי עומד הנער- הארקו :) סונגפיק על סנייפ ולילי ממש אוסף של פרסומות XDD There’s noting wrong with you, there’s a lot wrong with the world you live in ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2012, 22:06 PM
|
||
![]() Whatever People Say I Am, Thats What Im Not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדאם פומפרי יכולה לטפל בקלות בכאב ראש
![]() צמר גפן D: -------------------- ליז • הרבה תפקידים בדימוס ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 28 2012, 17:56 PM
|
||
גם קוסמים צריכים דברים טעימים
צל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 28 2012, 19:46 PM
|
||
בטח גרעפ עשה מעל הארי, רון והרמיוני לא מעט צל XD
נייר טואלט (אני מצוננת, זה הדבר היחיד שעולה לי בראש עכשיו). -------------------- ![]() מזמן לא ראינו את הארי פוטר בחתימה. :) ליאלול • 14.5 • The Hunger Games פיטה *~* עוד 50 ימים יוצא הסרט The Hunger Games פריצה פריצתית!! לא אגיד מי אני... אני רק אגיד שאני חולה לך על הצורה היפה שלך!! נ.ב- משחקי הרעב עוד 50 יום... ;) ~הילדה והגלארקים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 28 2012, 19:58 PM
|
||
מחלקים בחינם בכניסה לבית החולים ע"ש הקדוש מנגו
בננה ומלון ( תחשבו שיא היצירתי + שירים שקיימים עם המילים האלו..) -------------------- שרשורים ~פרסומת~ :
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |