![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (19) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 23 2012, 00:00 AM
|
||
![]() Run you clever boy, and remember. ![]() ![]() ![]() |
הארון שמאלפוי תיקן בחדר הנחיצות
![]() מצלמה -------------------- דריה שרשורים וזה. ![]() ![]() Hakuna Matata! What a wonderful phrase Hakuna Matata! Ain't no passing craze It means no worries for the rest of your days It's our problem-free philosophy HAKUNA MATATA! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2012, 16:15 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אצל הקוסמים יש מצלמה מיוחדת שבה התמונות נעות.
רובוט -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2012, 16:19 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי אנשים שנתונים לקללת אימפריוס מתנהגים כמו רובוט.
סיכה(זה קל) -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2012, 16:20 PM
|
||
כי להרמיוני בטוח יש סיכת שיער
תנין -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2012, 16:23 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי דרקונים הם תנינים עם כנפיים
אורז מלא! (מוחאחחאחא!) -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2012, 17:25 PM
|
||
![]() או - קיי... אורז מלא = אורז = פחמימות = אוכל = טעים = מתוק = סוכר = סוכריות = סוכריות ברטי בוטס בכל הטעמים = הארי פוטר! ![]() צמידים -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2012, 17:29 PM
|
||
![]() ![]() לאאא! גילית את הפרצה בזה שלי! ![]() ![]() ![]() ![]() לא משנה. צמידים... כי לכמה בנות בנשף חג המולד בטוח היו צמידים פלטיפוס!(מוחאחאחאחאחא!שוב!) -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2012, 17:40 PM
|
||
למה?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() פלטיפוס = פרי הפלטיפוס = דוקטור ד' = מדען = מדען מרושע = מרושע = וולדמורט = הארי פוטר! משחק קופסה -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2012, 17:48 PM
|
||
יחסית קל...
כי יש בחו"ל משחקי קופסה של הארי פוטר :) קרברוס(קל) -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2012, 10:48 AM
|
||
![]() מוגל |
לקרוברוס יש3 רשאים וגם ולפלפאי יש 3 ראשים
כלב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2012, 14:00 PM
|
||
פלאפי הוא כלב עם 3 ראשים
חבלים -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2012, 16:12 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אההה, ובכן, אהההמממם, כן, חבלים, אז ככה:
יש את הפרחים האדומים הקטנים האלה שאפשר להשחיל אחד לשני, נכון? אז בסוף אפשר ליצור מהם חבל. עכשיו, הפרחים הם חלק מצמח, ובהוגוורטס לומדים טורת הצמחים ![]() ![]() אההה סמיילים(קל ביותר) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2012, 17:18 PM
|
||
סמיילים = HPortal = פורטל הארי פוטר = הארי פוטר
![]() עיזים -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2012, 18:10 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אברפורת' הואשם בכך שביצע כשפים מגונים עם עז
עידן רייכל (?) -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2012, 18:49 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי גם ללי ג'ורדן יש ראסטות ^^
טאפאנד זיתים -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |