![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (19) « ראשון ... 12 13 [14] 15 16 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 24 2012, 20:38 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי טאפאנד זיתים נמצא בארוחת בוקר,ובהוגוורטס אוכלים ארוחת בוקר.
זמרת אופרה -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2012, 20:42 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זמרת אופרה = זמרת = להקה = אחיות הגורל = מולי וויזלי (מעריצה) = משפחת וויזלי = רון וויזלי = הארי פוטר!
הביטלס -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2012, 21:20 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי בדומה לאחיות הגורל,הביטלס הם גם להקה!
זה קל אבל...מגילה -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 26 2012, 21:27 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מגילה = מגילת אסתר = נס = קסם = הארי פוטר!
משלוח מנות -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 26 2012, 21:49 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
בחג המולד היבוא להארי את גלימת ההעלמות בתור מתנה, מוחלף למשלוח מנות. (:
גלי. -------------------- לא, נמאס לי. בקרוב חתימה חדשה. כתום *גבותגבות* אוה, ושחר גאון שאוהב גלי ופוקפורן שנכנס ל__ של__. ^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2012, 20:41 PM
|
||
![]() 221b baker street ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל משחקי הפורום ננעלים עד להודעה חדשה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2012, 21:13 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משאית
רק דברים שקשורים להארי פוטר - חביבי. הודעה זו נערכה ע"י The Mooza ב May 31 2012, 22:05 PM -------------------- אביאל פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2012, 21:42 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
כי לדוד ורנון יש חברה של מקדחות ולנהגי משאיות תמיד יש מקדחה בבגאז' :)
מכונית (זה ממש קל) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 7 2012, 21:41 PM
|
||
של אדון וויזלי
-------------------- אביאל פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2012, 18:08 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
....?
טלוויזיה -------------------- מאי. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2012, 22:43 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
לגבי זמרת אופרה : האישה השמנה ניסתה לשבור את הכוס בקול אופרה כזה...
הארי הקשיב לטלוויזיה כל ערב מתחת לחלון המטבח של הדרסלים... חמנייה -------------------- "משפחת צ"ד - המשפחה הכי אמיצה בפורטל! לחצו כאן"
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 20 2012, 08:15 AM
|
||
בטח פטוניה שתלה כאלה בגינה
--- פח זבל (רמז בתחילת הספר החמישי) -------------------- אביאל פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 20 2012, 12:17 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
פחי הזבל מתחת לבית של מודי הרעישו והוא תקף אותם וזה בעצם היה ברטי קראוץ' הבן... ובחמנייה התכוונתי יותר לזה שלונה נראתה כמו חמנייה בחתונה של ביל ופלר...
אש (יש הרבה...) -------------------- "משפחת צ"ד - המשפחה הכי אמיצה בפורטל! לחצו כאן"
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2012, 22:25 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
כי אם הרמיוני לא הייתה מציתה את הגלימה של סנייפ באש כחולה, קווירל היה מצליח להפיל את הארי מהמטאטא...
פרחים :) -------------------- מאי. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2012, 23:08 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי מה לומר.....
סניץ' -------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |